Webinar:

Stress kan ramme os alle

Hver 10. rammes af stress – og det slider hårdt på vores krop og sind. Bliv klogere på, hvorfor vi bliver ramt af stress – og hvad vi kan gøre ved det.

Om webinaret

Stress er en naturlig og normal reaktion hos os alle. Den sætter os i stand til at håndtere de belastninger, vi møder i hverdagen. Oftest er vi i stand til at håndtere belastningerne og mærker kun stresssymptomerne kortvarigt eller slet ikke.

Men til tider opbruger vi de ressourcer, vi har til at tage os af belastningerne. Når det sker, opstår den langvarige stress, som slider på både krop og sind. Kroppen har nu svært ved at slappe af, vi føler uro, mangel på energi, mangel på overblik og får ikke restitueret, som vi bør.

Deltag i webinaret og bliv klogere på stress

  • Hvad er stress, og hvorfor rammes vi af stress?
  • Stress slider på vores krop og sind
  • 10 gode råd om stress
  • En fremtid med mindre stress

Lær mere om stress

Dette webinar giver dig en introducerende indsigt i, hvad stress er, hvad den gør ved os, og hvad vi kan gøre ved den.

Vil du lære endnu mere om stress, kan du læse mere på https://www.ca.dk/artikel/stresshaandtering.

Målgruppe

CA-medlemmer, som har oplevet stress, eller som er nysgerrige på, hvad stress er.

Forudsætninger for at deltage

Du skal have en PC eller MAC med seneste Adobe Flash Player installeret og med internetadgang. Desuden skal du anvende et headset eller benytte dig af de højttalere, der er indbygget.

Det anbefales at du logger ind på webinaret i god tid (gerne 20-30 minutter før), for at tjekke at lyd og billede virker med dit udstyr.

Praktisk info

URL til webinaret vil blive tilsendt til deltagere på e-mail 1-2 dage før webinarstart. Sidste tilmelding er derfor 2 hverdage før webinarets start.

Deltagelse ved webinaret er gratis - men vi opkræver et gebyr på 250 kroner, hvis du udebliver uden afbud. Du kan afmelde dig via det link, der er i bekræftelsesmailen eller ved at kontakte CA på mail ca@ca.dk eller telefon 3314 9045.

Målgruppe

CA-medlemmer, som har oplevet stress, eller som er nysgerrige på, hvad stress er.

TID OG STED: Tilmeld ved at klikke på knappen herunder

24. oktober 2019, 09:00-10:00 - CA Webinar | Tilmeld, medlem | Tilmeld, ikke-medlem