Webinar

Styrk dig selv og dit team

Få øget indsigt i dine 6 teamroller med PTT. Så du kan fokusere på at optimere, udvikle og sammensætte bæredygtige teams samt at forstå din egen rolle i teamet bedre.

TID OG STED

Tilmeld ved at klikke på knappen herunder
11. januar 2022
CA Webinar
16:00
17:30

OM ARRANGEMENTET

Indhold
Teamrollerne bygger på teamværktøjet People Test Team (PTT) fra People Test Systems, som er en kombination af en nuanceret personlighedstest og en teamtest.

De 6 forskellige teamroller gennemgås: Innovator, Igangsætter, Styrende, Analysator, Organisator og Støttende. Du får indblik i rollernes kendetegn, deres styrker og udfordringer, både i relation til hinanden 1:1 og i relation til kommunikation i teams og projektarbejde.

Dit udbytte
De indsigter du opnår, kan du gøre brug af i mange sammenhænge.

• Udvikling: Når du skal sammensætte, optimere og udvikle et team
• Ledelse: Når du er leder og har fokus på gruppedynamikker og ledelsesstil
• Rekruttering/jobsøgning: Du finder nemmere det bedste match

Hvis du vælger at tage PTT testen efterfølgende, modtager du en rapport på mail med din teamrolleprofil. Den kan du arbejde videre med på egen hånd eller i dialog med enten venner, kolleger, teams og leder. Dine nye indsigter kan du bruge både i det daglige arbejde, i udviklingsprocesser - som fx MUS - og i din jobsøgning.
Du bliver med andre ord mere bevidst, så du bedre til at skabe god kommunikation, godt samarbejde og øget trivsel for dig selv og andre.

Målgruppe
CA-medlemmer, der ønsker at arbejde proaktivt med deres karriere og jobmål, uanset om du er ledig eller i job.

Varighed
1,5 time

Underviser
CA´s karriererådgivere, der er certificeret i People Test Systems værktøj Teamroller

Praktisk information
Så snart du har tilmeldt dig, får du en bekræftelse pr. mail. Tjek gerne om mailen evt. kan være havnet i dit spam filter. Du får tilsendt det link, du skal bruge for at deltage 24 timer inden webinarstart. Og vi minder dig også om webinaret 3 timer før start.

Vi optager ikke webinaret og du vil ikke kunne se det efterfølgende. Du må ikke optage eller videresende indhold fra CA’s webinarer uden forudgående aftale med os. Du kan på ca.dk/medlemstilbud se alle vores øvrige tilbud. Der finder du også datoer og tidspunkter for kommende webinarer.