Webinar

Trives du på jobbet – eller arbejder du bare?

Trivsel er en forudsætning for, at du kan gøre dit arbejde bedst muligt. God trivsel smitter og skaber et godt arbejdsmiljø, hvor du går til dit arbejde med entusiasme, lyst og begejstring - Hvem ønsker ikke det?

TID OG STED

Tilmeld ved at klikke på knappen herunder
12. august 2020
CA Webinar
08:30
09:30

OM ARRANGEMENTET

Indhold
I CA har vi valgt at sætte fokus på din trivsel og har udviklet fire webinarer, der til sammen giver dig indsigt i, hvad du selv kan gøre for at fastholde eller øge din trivsel, og dermed sikrer at du kan performe og gøre dit arbejde bedst muligt. Vi giver dig konkrete redskaber, som du selv kan arbejde videre med fremover.

De fire webinarer omhandler de områder, der påvirker din trivsel, dig selv, dine relationer og de forandringer, du konstant udsættes for i en travl hverdag med mange opgaver. Du vil blive præsenteret for metoder, der vil gøre dig i stand til at øge din egen trivsel samt bidrage til øget trivsel for hele din afdeling. Der er ingen quick fix, men enkle og værdifulde tiltag, som kan styrke dig i dit arbejde med din og dine kollegaers trivsel.

Note
Dette er et ud af 4 webinarer om trivsel. Du kan tilmelde ét enkelt eller få hele pakken ved at tilmelde dig alle 4 webinarer (de skal dog tilmeldes individuelt). Temaerne for de 4 webinarer ser du nedenfor.

- Trives du på jobbet – ellers arbejder du bare?
- Forandringer - måske en ny ulighed
- Siger du nogen gange "ja" når du burde sige "nej"
- Relationer på jobbet

Trives du på jobbet - eller arbejder du bare
Dette webinar sætter fokus på trivsel på jobbet. Vi ser på, hvor vigtigt det er at trives og ligeledes på konsekvenserne, hvis du mistrives i dit job. Hvilke parametre kan måle trivsel, eksempelvis dit engagement og dine følelser. Hvor meningsfuldt dit job er, og hvad skal der til for, at du performer bedst muligt.

Mål & Udbytte
- Du får indsigt i, hvorfor det giver mening at sætte fokus på din trivsel!
- Du får indsigt i din egen mulighed for at få indflydelse på vigtige områder i dit arbejdsliv!
- Du får konkrete værktøjer til, hvordan du kan øge din trivsel og skabe Work/Life balance!

Målgruppe
CA medlemmer der ønsker indsigt og redskaber der kan øge trivsel på jobbet

Forudsætninger for at deltage
Du skal have en PC eller MAC med den seneste version af Adobe Flash Player installeret og med internetadgang. Desuden skal du anvende et headset eller benytte dig af de højttalere, der er indbygget i din PC/MAC.. Vær gerne opmærksom på, at din bekræftelsesmail kan være havnet i dit spam-filter

Praktisk info
Link til webinaret vil blive tilsendt til deltagere pr. e-mail dagen før webinarstart
- Log ind på webinaret ved brug af det fremsendte link (URL) og registrer dig selv som gæst (brug både fornavn og efternavn)
- Log ind i god tid og anvend ”Audio Setup Wizard” (som du finder i menuen under Meetings) til at tjekke din lyd.

CA’s Persondatapolitik for medlemmer og ikke-medlemmer*
Ved tilmelding til CA’s arrangementer (kurser, workshops, webinarer, Gå hjem-møder og lignende) indsamler vi persondata og beholder dem i 8 år til statistik og markedsføring, herunder eventuel fremsendelse af undervisningsmateriale. Læs mere på: https://www.ca.dk/persondatapolitik).

*Ved tilmelding som ikke-medlem accepterer du samtidig, at CA må kontakte dig telefonisk og/eller på e-mail med henblik på en dialog om CA's medlemsfordele, hvor der kan ske yderligere indsamling af personoplysninger. CA opbevarer dine data i 4 år. CA tilmelder dig ikke automatisk til nyhedsbreve og lignende, og du kan til hver en tid få indsigt i samt tilbagekalde dit samtykke ved at skrive til kommunikation@ca.dk. Du kan læse mere i vores persondatapolitik eller kontakte vores dataansvarlige for spørgsmål og klager: Kianoush Yazdanyar, direktion@ca.dk.