Webinar

Trives du på jobbet – eller arbejder du bare?

Trivsel er en forudsætning for, at du kan gøre dit arbejde bedst muligt. God trivsel smitter og skaber et godt arbejdsmiljø, hvor du går til dit arbejde med entusiasme, lyst og begejstring - Hvem ønsker ikke det?

TID OG STED

Tilmeld ved at klikke på knappen herunder
12. oktober 2021
CA Webinar
09:00
10:00

OM ARRANGEMENTET

Indhold
I CA har vi valgt at sætte fokus på din trivsel og har udviklet fire webinarer, der til sammen giver dig indsigt i, hvad du selv kan gøre for at fastholde eller øge din trivsel, og dermed sikrer at du kan performe og gøre dit arbejde bedst muligt. Vi giver dig konkrete redskaber, som du selv kan arbejde videre med fremover.

De fire webinarer omhandler de områder, der påvirker din trivsel, dig selv, dine relationer og de forandringer, du konstant udsættes for i en travl hverdag med mange opgaver. Du vil blive præsenteret for metoder, der vil gøre dig i stand til at øge din egen trivsel samt bidrage til øget trivsel for hele din afdeling. Der er ingen quick fix, men enkle og værdifulde tiltag, som kan styrke dig i dit arbejde med din og dine kollegaers trivsel.

Note
Dette er et ud af 4 webinarer om trivsel. Du kan tilmelde ét enkelt eller få hele pakken ved at tilmelde dig alle 4 webinarer (de skal dog tilmeldes individuelt). Temaerne for de 4 webinarer ser du nedenfor.

- Trives du på jobbet – ellers arbejder du bare?
- Forandringer - måske en ny ulighed
- Siger du nogen gange "ja" når du burde sige "nej"
- Relationer på jobbet

Trives du på jobbet - eller arbejder du bare
Dette webinar sætter fokus på trivsel på jobbet. Vi ser på, hvor vigtigt det er at trives og ligeledes på konsekvenserne, hvis du mistrives i dit job. Hvilke parametre kan måle trivsel, eksempelvis dit engagement og dine følelser. Hvor meningsfuldt dit job er, og hvad skal der til for, at du performer bedst muligt.

Dit udbytte
- Du får indsigt i, hvorfor det giver mening at sætte fokus på din trivsel!
- Du får indsigt i din egen mulighed for at få indflydelse på vigtige områder i dit arbejdsliv!
- Du får konkrete værktøjer til, hvordan du kan øge din trivsel og skabe Work/Life balance!

Målgruppe
CA medlemmer der ønsker indsigt og redskaber der kan øge trivsel på jobbet

Praktisk information
Du får snarest tilsendt link til webinaret på mail, når du har tilmeldt dig. Gem gerne i din kalender, og vær opmærksom på, om mailen kan være havnet i dit spam-filter.

To timer før webinarstart – modtager du en reminder mail – igen med link til selve webinaret. På selve dagen, log dig på 5-10 min. før start, for at tjekke lyd og teknik. Registrerer dig som gæst gerne med både fornavn og efternavn, og brug headset for en god lydoplevelse.

Webinaret optages ikke til eksternt brug og sendes derfor ikke ud efterfølgende. Dette af hensyn til GDPR regler, da vi ofte arbejder med aktiv deltagelse i form af åbne mikrofoner og kameraer m.m. Vær derfor OBS. på, at det ikke er tilladt at optage eller videresende indholdet fra CA’s webinarer/arrangementer mv. uden forudgående aftale med os.

Du kan på ca.dk (under medlemstilbud) se alle vores øvrige tilbud samt datoer og tidspunkter for de kommende webinarer.