Kursusforløb:

Trivsel og struktur i din jobsøgning

Få overskud, balance og struktur i din hverdag som jobsøger.

Som jobsøger kan det være svært at finde den gode balance i hverdagen. Du skal finde ud af, hvornår du har gjort nok, om det er ok at holde fri, hvordan du bevarer motivationen og samtidig passe på dig selv. 

I dette forløb vil du lære at blive chef i din egen jobsøgning, så du kan give slip på jobsøgningen, når du holder fri. Du lærer at bruge den mentale gymnastiksal, så dine tanker bliver din største medspiller.

Formålet med dette forløb er

 • At give dig overskud og balance i hverdagen som jobsøgende
 • At skabe struktur i din hverdag som jobsøgende
 • At gøre dig til chef i din egen ’jobsøgningsbutik’

Et kursusforløb består af 3 dele:

 

 • Forbered dig inden workshoppen
   

  Straks efter tilmelding modtager du en e-mail med link til de materialer, du skal arbejde med inden workshoppen. 

  Det er for det første online-læring med en række videoer med praktisk og fagligt indhold omkring det at skabe trivsel i din jobsøgning. Hovedtemaerne i disse videoer er:

  - Chef i egen jobsøgning
  - Giv slip, giv dig selv fri 
  - Den mentale ’gymnastiksal’

  Videoerne følges op af en quiz, som sikrer, at du har fået en forståelse for det, du frem til nu er blevet præsenteret for.  

  DEADLINE: Du skal have færdiggjort opgaver og deltaget i en quiz om opgaverne inden workshoppen. Dato for deadline modtager du i en bekræftelsesmail, når du tilmelder dig kurset. Hvis du ikke har forberedt dig med opgaver og quiz, får du ikke et ordentligt udbytte af workshoppen.

  Der er også en arbejdsbog, hvor du arbejder med refleksionsopgaver, som sætter dig i stand til at konvertere den læring, du har fra online materialet, direkte til din hverdag. 

  Inden deltagelse i workshoppen forventes det, at du er godt i gang med opgaverne i arbejdsbogen. Du behøver dog ikke være færdig.

 • Selve Workshoppen – kom forberedt

  Workshoppen starter, hvor online-læringen slutter. Vi arbejder videre med udgangspunkt i den viden, du har fået ved online-læringen. Facilitatoren stiller opgaver og giver sparring, men gennemgår ikke materialet igen. 

  På workshoppen får du mulighed for at folde din viden ud, dele den med andre og lade dig inspirere af det arbejde, andre har gjort omkring trivsel i jobsøgningen. Du får også mulighed for at udvikle dig endnu mere via andres interesse i dit arbejde. 

  Workshops afholdes løbende på vores lokale kontorer i Gentofte, Aarhus, Aalborg, Odense og Kolding. (Du kan se listen over kommende datoer og afholdelsessteder og tilmelde dig nederst på denne side.)

 • Opfølgning
   

  Efter endt workshop arbejder du - selvstændigt og i gruppe - videre med din trivsel ud fra den læring og refleksion, du har gjort undervejs i forløbet.

Målgruppe

Kurset er for alle CA-medlemmer, der ønsker at forbedre deres trivsel i deres jobsøgning.

Forberedelse er en betingelse for at deltage i workshoppen

Det er en forudsætning for at deltage i workshoppen, at du har gennemgået online-læringen og gennemført den tilhørende quiz inden deadline (se under pkt. 1). Materialet bliver ikke gennemgået igen på workshoppen, så hvis du ikke er forberedt, får hverken du eller de andre deltagere det fulde udbytte af workshoppen. 

Målgruppe

Kurset er for alle CA-medlemmer, der ønsker at forbedre deres trivsel i deres jobsøgning.

Facilitator

Workshoppen faciliteres på skift af CA's dygtige og erfarne karriererådgivere. 

Praktisk information

Når du har tilmeldt dig kursusforløbet modtager du en e-mail med adgang til de materialer, du skal arbejde med i første del, samt bekræftelse af sted og dato for workshoppen.

Direkte adgang til videoerne

Passer kursusdatoen dig ikke? Eller foretrækker du at se og arbejde udelukkende med videoerne?

Her får du direkte adgang til kursusvideoerne.

Bemærk: Materialet er forbeholdt CA’s medlemmer og kræver login med NemID.

TID OG STED: Tilmeld ved at klikke på knappen herunder

02. oktober 2018, 09:00-13:30 - CA Aarhus, Hans Hartvig Seedorffs Stræde 6-8, 4. sal, 8000 Aarhus C | Tilmeld, medlem
01. november 2018, 09:00-13:30 - CA Odense (Coworking Plus), Kochsgade 31 C, 2, 5000 Odense C | Tilmeld, medlem
20. november 2018, 09:00-13:30 - CA Aalborg, Regus,- Jyllandsgade 20 - 9000 Aalborg | Tilmeld, medlem
04. december 2018, 09:00-13:30 - CA Gentofte Smakkedalen 2 2820 Gentofte | Tilmeld, medlem

CA’s Persondatapolitik
Ved tilmelding til CA’s arrangementer (kurser, workshops, webinarer & Gå hjem-møder) indsamler vi persondata og beholder dem i 8 år til statistik og markedsføring. Læs mere på: https://www.ca.dk/persondatapolitik).