Webinar

Unilever under og efter corona med fokus på CV og Well-being

Deltag i vores Connect Online-event med Unilever.

TID OG STED

Tilmeld ved at klikke på knappen herunder
10. juni 2020
CA Webinar
09:00
10:00

OM ARRANGEMENTET

Sidder du og opdaterer dit CV og dine ansøgninger? Og kunne du bruge nogle tips og tricks fra Unilever? Er du nysgerrig på, hvordan det er at arbejde i en af verdens førende FMCG-virksomheder? Er du også interesseret i at vide, hvad Unilever gør for deres medarbejderes well-being både før, under og efter corona?

Deltag, og mød Heidi Hansen (Talent Advisor), Jacob Jensen (Strategic Partner) og Pernille Struckmann (People Experience Lead) fra Unilever.

Under arrangementet får du nogle værktøjer og idéer til, hvordan du kan sammensætte dit CV. Når du sidder og skal vælge, hvor du vil søge dit næste job, så er det vigtigt også at tænke ind i den kultur, som du brænder for at være en del af. Du har nu muligheden for at få et unikt sneak peak på, hvordan kulturen er i Unilever.

Hos Unilever går de op i deres medarbejderes mentale og fysiske well-being. I en omskiftelig tid, hvor de ikke ser hinanden på kontoret, er det endnu vigtigere, at deres medarbejdere har gode muligheder for at opretholde deres well-being.

Kom, og lyt med på vores Connect Online-event. Du er velkommen til at nyde din morgenmad og en kop kaffe foran skærmen.