Foredrag/gå-hjem-møde

Uundgåelige digitale trends i 2020

Bliv klædt på til fremtidens digitale landskab.

TID OG STED

Tilmeld ved at klikke på knappen herunder
03. marts 2020
CA Aarhus, Hans Hartvig Seedorffs Stræde 6-8, 4 sal, 8000 Aarhus C
17:00
19:30

OM ARRANGEMENTET

Under gå hjem-mødet får du indblik i de tre uundgåelige digitale trends i 2020:
• Amazons indtog og dets betydning.
• Interaktivt indhold.
• Robotic process automation (RPA).

Milliardgiganten Amazons indtog i Danmark kan få enorm betydning for internethandlen. Herhjemme står Amazon i dag for ganske få procent af internethandlen. I Tyskland sidder de på over 40 % af markedet. I løbet af 2020 vil vi se, hvordan flere virksomheder så småt forbereder sig på, at Amazon lanceres i Danmark.

Interaktivt indhold er en af de helt store trends, som kun vil vokse sig endnu større i 2020. Kampen om brugernes opmærksomhed er ikke ligefrem en ny online tendens - snarere tværtimod. Derfor er det heller ikke overraskende, at det bliver en trend at skabe interaktivt content, hvor brugerne aktivt får mulighed for at interagere.

Robotic process automation-teknologien bruges i stigende grad til at lave det, vi populært kunne kalde ”digitale medarbejdere”. Software-robotter bruges af virksomheder til at udføre computerarbejde, som enten er trivielt eller dataintensivt – og robotter laver ikke tastefejl, i modsætning til deres menneskelige kollegaer. Vi skal nok begynde at vænne os til tanken om, at det ikke er alle kollegaer, vi i fremtiden kan få en sludder med omkring weekendens strabadser.

Om foredragsholderen
Andreas Bonde Thorsted er underviser og online marketingkonsulent hos Kursusfabrikken. Han har flere års erfaring inden for digital markedsføring og e-handel. Andreas er uddannet Cand. Mag. i Medievidenskab fra Aarhus Universitet.

Målgruppe
Markedsførings- og kommunikationsansatte med interesse i digital omstilling og digitale tendenser i samfundet. Arrangementet er både åbent for CA-medlemmer og folk, der ikke er medlem af CA.

Praktisk info
Der vil blive serveret en sandwich og drikkevarer til arrangementet.

Det er gratis at deltage. Vi forbeholder os ret til at opkræve et gebyr på 250 kr., hvis du udebliver uden afbud.