Den gode ansøgning

Det kan virke uoverskueligt at skrive en god ansøgning. En jobansøgning kan opbygges og skrives på et utal af måder, og en skabelon til en jobansøgning rammer måske ikke præcis den type job, du søger. 

I CA a-kasse rådgiver vi hver dag vores medlemmer i at skrive den gode ansøgning, der kan være med til at skaffe dig til samtale. Læs meget mere om, hvordan man skriver en ansøgning og se eksempler på den gode ansøgning i artiklerne herunder:
 

CV vs. ansøgning

En god tommelfingerregel er, at CV’et i de fleste tilfælde er det første – og nogle gange det eneste – som arbejdsgiveren kigger på. Læs også Hvordan skriver du et godt CV?

Hvordan skriver jeg den gode ansøgning?

Når du har fået styr på dit CV, der uddyber dine kvalifikationer, skal din jobansøgning i stedet fortælle, hvorfor du er den rette til netop det job, som du søger. Sørg derfor altid for at have læst jobopslaget grundigt og forhold dig til de kravspecifikationer og ønsker, som den pågældende virksomhed har fastsat på forhånd – matcher de din kompetenceprofil?

I CA holder vi løbende kurser, hvor du blandt andet kan få hjælp til at skrive en god ansøgning. Se en oversigt over vores kommende jobsøgningskurser.

Har du brug for inspiration til din jobansøgning?

Vi har samlet en lang række artikler med gode råd og inspiration til den gode ansøgning – både hvis du overvejer at søge bredt, eller hvis du allerede har en jobansøgning, som måske har brug for et ansigtsløft. Hvordan du skriver en god ansøgning, så du fanger arbejdsgiverens interesse, kan du læse meget mere om i vores artikler ovenfor, som er fyldt med tips, tricks, gode råd og eksempler på den gode jobansøgning.


 

Få CA's gratis e-bog "Jobbet er dit" med inspiration til din jobsøgning

**Med min indsendelse af denne webform accepterer jeg, at CA kontakter mig telefonisk og/eller på e-mail med henblik på en dialog om CA's medlemsfordele, hvor der kan ske yderligere indsamling af personoplysninger. Jeg kan til hver en tid få indsigt i samt tilbagekalde mit samtykke og CA opbevarer data i maksimalt 3 år efter seneste interaktion, som beskrevet i CA's persondatapolitik. Ved afmelding, spørgsmål eller klager kontaktes CA's dataansvarlige: Kurt Wolf, persondata@ca.dk.