Få styr på jobsamtalen med CA

Du er nået gennem nåleøjet til jobsamtalen – men hvordan tackler du ’the grand finale’? CA a-kasse er med dig hele vejen – fra du skriver din ansøgning til du står overfor jobsamtalen, ligesom vi gennem CA Advokathjælp kan hjælpe med gennemgang af den endelige kontrakt, den dag du lander drømmejobbet. Med CA får du en karrierepartner, der hjælper dig på rette spor på din karrierevej. 

Lad CA forberede dig til jobsamtalen

I CA kan vi hjælpe dig med de indledende forberedelser til din næste jobsamtale. Vores karriererådgivere kan hjælpe dig og forberede dig så godt som overhovedet muligt, så du føler dig godt klædt på og kan præstere dit bedste, når det virkelig gælder. Det er gratis at bruge vores karriererådgivere, og du kan booke tid og læse mere her: Nå dine mål med karriererådgivning >

Du kan også læse meget mere forberedelse til jobsamtale i artiklerne herunder.
 


Spørgsmål omkring jobsamtalen

Hvad skal du tage på af tøj? Hvilke spørgsmål skal du stille, og hvordan virker du oprigtigt interesseret i jobbet? Der dukker ofte mange spørgsmål op i forbindelse med en nært forestående jobsamtale – spørgsmål, der kan skabe stor usikkerhed, hvis de ikke bliver besvaret. Med CA har du altid en rådgiver ved hånden, som kan besvare de spørgsmål, du har, forud for jobsamtalen.
 

Tips og trikcs til forberedelse af jobsamtalen

Hvordan tackler du jobsamtalen? Hos CA får du en lang række værktøjer og gode råd med på vejen, så du slipper for følelsen af usikkerhed og i stedet kan føle dig så velforberedt som muligt. Vi har samlet en række gode råd til dig, der allerede nu vil være godt forberedt til din næste jobsamtale:

  • Stil uddybende spørgsmål – det viser engagement, når du stiller velovervejede spørgsmål til samtalen. 
  • Tænk over din påklædning – din fremtoning til en jobsamtale er vigtig. Sørg for at tage noget præsentabelt tøj på, som du samtidig føler dig godt tilpas i. Dit tøj skal passe til jobbet, som du søger – hvad vil du gerne signalere, og hvad signalerer den påklædning, du har valgt at tage på? 
  • Vær opmærksom på dit kropssprog – undgå det slappe håndtryk, et vigende blik, det manglende smil og at have armene over kors. Du sender mange ubevidste signaler via dit kropssprog, så undlad at pille for meget ved papirerne foran dig eller at klikke på kuglepennen. 
  • Vær initiativtageren – det behøver ikke altid at være arbejdsgiveren, som tager initiativet. Sørg for, at dine stærke sider har skinnet igennem, når samtalen er slut.
Skal CA a-kasse hjælpe dig igennem din næste jobsamtale? Så kontakt os allerede i dag og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe dig bedst muligt. 

 

Få CA's gratis e-bog "Jobbet er dit" med inspiration til din jobsøgning

**Med min indsendelse af denne webform accepterer jeg, at CA kontakter mig telefonisk og/eller på e-mail med henblik på en dialog om CA's medlemsfordele, hvor der kan ske yderligere indsamling af personoplysninger. Jeg kan til hver en tid få indsigt i samt tilbagekalde mit samtykke og CA opbevarer data i maksimalt 3 år efter seneste interaktion, som beskrevet i CA's persondatapolitik. Ved afmelding, spørgsmål eller klager kontaktes CA's dataansvarlige: Kurt Wolf, persondata@ca.dk.