Styrk din personlige og faglige udvikling med CA's mentorordning

Som mentor eller mentee i CA's mentorordning får du mulighed for at udvikle dig både fagligt og personligt og samtidig styrke dit professionelle netværk helt gratis.

 

En mentor, der matcher dine behov

CA's mentorordning har tre spor, afhængig af, hvor du er i dit karriereforløb.

  1. For studerende  hjælper med overgangen fra studie- til arbejdsliv.
  2. For nyuddannede sikrer dimittender en solid start på deres karriere.
  3. For nye ledere hjælper med de mange nye udfordringer og en ny rolle af udfylde. 

Deadlines for tilmelding

I 2018 er der foreløbig følgende deadline:

  • Mentorforløb i Gentofte -  30. november

Hvor længe varer et mentorforløb

Et mentorforløb varer normalt ca. 10 måneder og består af minimum seks møder mellem mentor og mentee af 1½ times varighed. Hvordan møderne aftales og afholdes, beslutter de enkelte deltagere.

Hvert mentorforløb indledes med et fælles kickoff-møde, hvor alle mentorer og mentees får gode råd og værktøjer til at få mest ud af mentorforløbet. Kickoff-mødet ligger normalt på en hverdag fra 17.00-20.00. 

Undervejs i mentorforløbet tilbyder vi også forskellige netværksmøder og workshops for deltagerne.

Læs mere om CA’s mentorordning

Klik på det ønskede spor for at læse mere om forventninger og udbytte for mentees og mentorer, finde ansøgningsskemaer, se dato for næste forløb osv:

For studerende

Mentorforløbet for studerende styrker dit netværk, giver dig både adgang til viden og erfaring fra erhvervslivet og sparring på overgangen mellem studie og karriere.

For nyuddannede

Mentorforløbet for nyuddannede har til formål at sikre dimittender en solid start på karrieren, hvad enten de er på jobjagt eller skal begå sig i første job.

For ledere

Mentorforløbet er for nyudnævnte ledere, der i en ny rolle med andre udfordringer kan nyde godt at råd og vejledning fra erfarne ledere.

Min mentor gør mig klogere på arbejdsmarkedet

Da Lisa Koch fik en mentor via CA a-kasse gjaldt det i høj grad for hende som tysker om at få mere viden om det danske arbejdsmarked.

Mentorforløb gav værdi for begge parter

Mathilde K. Jakobsen fik hjælp til at afklare karriereveje og fik mod til at tage springet fra graduateprogram til iværksætter. Samtidig har mentorrollen givet Guri Højgaard ny indsigt og en finger på pulsen. 

Coaching på lederrollen

Overvejelserne er mange, når man er ny i jobbet som teamleder i en stor virksomhed. Men Jacob Andersen står ikke alene med sine overvejelser. Han trækker på en mentor fra CA’s mentorordning.

Udover de individuelle mentor/ mentee-møder vil der være workshops og netværksmøder i Gentofte.

Mette og Lasse - et mentorforløb med succes

Lasse Pedersen mødes med sin mentor Mette Roussis cirka hver tredje uge. Der er en lille generation imellem dem, og de er i hver sin ende af arbejdsmarkedet. Alligevel har de begge stort udbytte af møderne.

Læs mere om et mentorforløb med succes

Bliv mentor

Susan Kaae, der ejer Expert Eye, er en af CA's mange mentorer. Hun deler ud af viden og netværk - og er stolt, når hun kan hjælpe. Hun får også en masse nye input med hjem selv.

Læs mere om CA's mentorer

Mentoring – Lær spillereglerne

Der er masser af mentorprogrammer - internt i virksomheder, på tværs af virksomheder, eller drevet af faglige organisationer. Man kan også selv finde en mentee eller mentor. Men der er nogle spilleregler, som er afgørende for mentorforholdets succes.

8 spilleregler, der gør mentorforholdet til en succes

Uanset om du selv finder en mentor eller mentee eller melder dig til et større mentorprogram, er det vigtigt, at der er et sæt spilleregler, som sætter rammerne for mentorforløbet. 

Her får du 8 gode råd, der kan hjælpe med at optimere mentorforholdet.