Mentoring – styrk din personlige og faglige udvikling

Som mentor eller mentee i CA's mentorordning får du gratis mulighed for faglig og personlig udvikling samt udvikling af dit professionelle netværk

Mentorordningen har 3 spor, afhængig af mentees erfaring på arbejdsmarkedet: For studerende, nyuddannede og nye ledere.

Vi starter løbende nye mentorforløb op. I 2017 starter vi fx

  • Mentorforløb i Nordjylland - start september
  • Mentorforløb i Gentofte - start juni
  • Mentorforløb i Odense - start oktober
  • Mentorforløb i Aarhus - start juni

Et mentorforløb varer normalt ca. 11 måneder og består af minimum seks møder af 1½ times varighed mellem mentor og mentee. Hvordan møderne aftales og afholdes, besluttes af de enkelte deltagere.

Hvert mentorforløb indledes med et fælles kickoff-møde, hvor alle mentorer og mentees får gode råd og værktøjer til at få mest ud af mentorforløbet. Kickoff-mødet ligger normalt på en hverdag fra 17.00-20.00. 

Undervejs i mentorforløbet tilbyder vi også forskellige netværksmøder og workshops for deltagerne.

Læs mere

Klik på det ønskede spor for at læse mere om forventninger og udbytte for mentees og mentorer, finde ansøgningsskemaer, se dato for næste forløb osv:

For studerende

Mentorforløbet for studerende styrker dit netværk, giver dig adgang til viden og erfaring fra erhvervslivet og sparring på overgangen mellem studium og karriere.

For nyuddannede

Mentorforløbet for nyuddannede har til formål at sikre dimittender en solid start på deres karriere - hvad enten de er på jobjagt eller skal begå sig i første job.

For ledere

Mentorforløbet er for nyudnævnte ledere, der i en ny rolle med andre udfordringer kan nyde godt at råd og vejledning fra erfarne ledere.

Min mentor gør mig klogere på arbejdsmarkedet

Da Lisa Koch fik en mentor via CA a-kasse gjaldt det i høj grad for hende som tysker om at få mere viden om det danske arbejdsmarked.

Mentorforløb gav værdi for begge parter

Mathilde K. Jakobsen fik hjælp til at afklare karriereveje og fik mod til at tage springet fra graduateprogram til iværksætter. Samtidig har mentorrollen givet Guri Højgaard ny indsigt og en finger på pulsen. 

Coaching på lederrollen

Overvejelserne er mange, når man er ny i jobbet som teamleder i en stor virksomhed. Men Jacob Andersen står ikke alene med sine overvejelser. Han trækker på en mentor fra CA’s mentorordning.

Udover de individuelle mentor/ mentee-møder vil der være workshops og netværksmøder i hhv. Gentofte, Odense og Aarhus.

Bliv mentor

Salgsdirektør Susan Kaae er en af CA's mange mentorer. Hun deler ud af viden og netværk - og er stolt, når hun kan hjælpe. Hun får også en masse nye input med hjem selv.

Læs mere om CA's mentorer

Mentoring – Lær spillereglerne

Der er masser af mentorprogrammer - internt i virksomheder, på tværs af virksomheder, eller drevet af faglige organisationer. Man kan også selv finde en mentee eller mentor. Men der er nogle spilleregler, som er afgørende for mentorforholdets succes.

8 spilleregler, der gør mentorforholdet til en succes

Uanset om du selv finder en mentor eller mentee eller melder dig til et større mentorprogram, er det vigtigt, at der er et sæt spilleregler, som sætter rammerne for mentorforløbet. 

Her får du 8 gode råd, der kan hjælpe med at optimere mentorforholdet.