Vigtig info til apple-brugere: Hvis du har installeret den nyeste opdatering til styresystemet IOS, kan du pt. ikke logge ind på vores selvbetjening eller tilmelde dig arrangementer som medlem. Vi arbejder på at løse problemerne hurtigst muligt og beklager enhver ulejlighed dette måtte medføre.

Important info for all apple users: If you have installed the latest update to IOS on your current device you will not be able to log in to the self service section or to sign up for events as a member. We're working on solving the issue as quickly as possible and we apologize for any inconvenience.

Jobsøgning som ledig

Her kan du læse mere om, hvad du skal være opmærksom på som ledig, og hvordan det fungerer. Og ikke mindst finder du her alle de formularer, du skal udfylde undervejs i jobsøgningsprocessen.

Når du melder dig ledig på Jobcenteret, skal vi indkalde dig til et CV-møde inden for de første 14 dage efter, du har meldt dig ledig, med mindre du har været til et inden for de foregående 3 måneder. Du vil derefter løbende blive indkaldt til en række møder med Jobcenter og CA. Af indkaldelsen vil det fremgå, hvad du skal gøre før samtalen/mødet.

Før CV-samtalen

Senest to hverdage inden CV-samtalen skal du:

 • Udfylde udkast til Jobsøgningsstrategi i CA’s Selvbetjening
   
 • Færdiggøre dit CV på jobnet.dk (husk at udfylde alle punkter)
   
 • Udfylde joblog på jobnet.dk ved at registrere de job du søger fra første ledighedsdag
   
 • Vedhæfte en ansøgning og dit CV til en af dine joblogs (Bemærk, at du skal vedhæfte ansøgningen og CV'et på jobet.dk i din joblog og ikke til CA.)
   
 • Læse Værd at vide og se videoen Introduktion til dagpengereglerne, så du er informeret om reglerne og dine rettigheder og muligheder som dagpengemodtager (Bemærk: Webinaret kræver Internet Explorer og Adobe Flash Player)

Før rådighedssamtalen

Inden samtalen beder vi dig være opmærksom på:

 • At du skal have opdateret din joblog på jobnet.dk hver uge med dine jobsøgningsaktiviteter. Du skal have registreret det antal søgte job, vi har aftalt med dig ved sidste samtale
   
 • At du skal have uploadet to ansøgninger hver måned
   
 • At du løbende skal opdatere dit CV på jobnet.dk med eventuelle nye kvalifikationer, kurser m.v.

Går du i arbejde eller på barsel indenfor de næste 6 uger, eller er du i aktivering, i job med løntilskud eller i praktik, kan vi tage samtalen telefonisk. Du vælger mødetypen 'telefonisk rådighedssamtale', når du booker samtalen

Jobsøgningsarkiv over dokumenter og formularer

Se alle dokumenter og formularer/ blanketter du har udfyldt. Du kan også se de aftaler om jobsøgning, du har indgået med CA's rådgivere. Vær opmærksom på, at dit Jobsøgningsskema ikke ligger her, da det er et aktivt skema, som du hele tiden opdaterer.

Book CV-samtale / rådighedssamtale

Her kan du booke både fysiske møder og telefonmøder.

Ansøgning om dagpenge ved jobsøgning i et andet EØS-land

Denne formular skal du bruge, hvis du ønsker at søge om at modtage dagpenge, imens du har ophold og søger job i udlandet.

Virksomhedsdatabase - find virksomhederne nemt

Som CA-medlem har du gratis adgang til Bisnodes online virksomhedsdatabase. Her kan du finde potentielle arbejdsgivere ud fra specifikke kriterier.

Læs mere om pligt til rådighed og jobsøgning

Her finder du mere uddybende information om de krav, du som ledig skal opfylde i forhold til at stå til rådighed for arbejdsmarkedet og opnå ret til dagpenge.