Løsningen til dig, som er privatansat

Har du valgt den rette løsning, når det gælder a-kasse, fagforening og efteruddannelse?

  • Har du brug for hele paletten af tilbud, som du kan få i en fagforening, fx overenskomst, lobbyarbejde og interessevaretagelse?
  • Har du brug for en mere afgrænset løsning med CA+, der dækker dig juridisk i ansættelsen og giver dig lønstatistik samt store rabatter på efteruddannelse?
  • Eller har du kun brug for CA, uden fagforening eller CA+, der forsikrer dig mod arbejdsløshed i form af dagpenge, giver dig hjælp i din jobsøgning og coaching på din karriere?

Lad os hjælpe dig med at afklare din situation. Få et servicetjek hos CA, og find ud af, om du kan få mere værdi for færre penge. 

Alt, du skal gøre, er at udfylde nedenstående formular, så ringer vi dig op. 

CA er for dig inden for business, fx økonomi, finans, marketing, ledelse, HR, projektledelse, consulting mm. Læs mere om udvalgte medlemsfordele til dig, som er privatansat, under formularen.

** Jeg accepterer, at CA kontakter mig telefonisk og/eller på e-mail med henblik på en dialog om CA's medlemsfordele, herunder de fordele som CA-medlemmer kan få via CA's samarbejdspartner CA+, hvor der kan ske yderligere indsamling af personoplysninger. CA sletter mine data 4 år efter sidste interaktion. CA tilmelder mig ikke automatisk til nyhedsbreve og lignende, og jeg kan til hver en tid få indsigt i samt tilbagekalde mit samtykke ved at skrive til kommunikation@ca.dk. Du kan læse mere i vores persondatapolitik eller kontakte vores dataansvarlige for spørgsmål og klager: Kianoush Yazdanyar, direktion@ca.dk.

Tilbud målrettet til dig, som er privatansat:

Med CA til kun 496 kr./md. og CA+ til kun 50 kr./md. får du en samlet løsning med a-kasse, advokathjælp i forbindelse med dit ansættelsesforhold og karriereudvikling, for kun 546 kr./md. Se, hvilke medlemstilbud du blandt andet får adgang til nedenfor med CA og CA+.

Karriererådgivning

Vores professionelle karriererådgivere står til rådighed. Brug dem fx til at definere drømmejobbet, vende problemstillinger på arbejdspladsen eller træne jobsamtalen. 

Dette medlemstilbud indgår i dit CA-medlemskab

 

Dagpenge

Op til 19.083 kr/md i dagpenge, hvis du står uden job. 

Dette medlemstilbud indgår i dit CA-medlemskab

 

Personanalyse og logisk test

Vi laver personlighedstest med anerkendte analyseværktøjer fra People Test System. Til alle vores test medfølger personlig feedback fra en certificeret rådgiver.

Dette medlemstilbud indgår i dit CA-medlemskab

 

Advokathjælp

Som medlem af CA+* får du gratis juridisk hjælp f.eks. til gennemgang af din ansættelseskontrakt eller opsigelse. Vi fører retssager helt til højesteret, hvis det skulle blive nødvendigt.

Dette medlemstilbud indgår i dit CA+-medlemskab

*CA+ medlemskab forudsætter medlemskab hos CA

 

Lønværktøjer

Som medlem af CA+* kan du tjekke din løn med CA Løntjek og få et ubegrænset antal lønrapporter på relevante stillinger - også som dimmitend. 

Dette medlemstilbud indgår i dit CA+-medlemskab

*CA+ medlemskab forudsætter medlemskab hos CA

 

Hjælp til jobsøgning

CA er din karrierepartner og hjælper dig godt på vej mod dit næste job – uanset om du er ledig, opsagt eller i arbejde.

Dette medlemstilbud indgår i dit CA-medlemskab

 

Kurser og arrangementer

CA tilbyder en lang række kurser og forløb inden for fx jobsøgning, IT, personlige og faglige kompetencer. Du kan også styrke dine kompetencer eller få dit næste job ved at deltage på CA's gå hjem-møder, virksomhedsevents eller webinarer.

Dette medlemstilbud indgår i dit CA-medlemskab