CA STUDENT
ADVISORY BOARD

Er du klar til at udvikle
dine evner inden for
markedsføring, kommunikation,
projektledelse og HR?

Du har interesse for dit studieliv og din fremtid - det har vi også!

Vi er 4 grupper af frivillige studerende i Aarhus, København, Odense og Aalborg, der samarbejder med CA Karrierepartner og A-kasse om at skabe en kortere vej fra studie til job.

Vær med når vi inviterer oplægsholdere med interessante og relevante budskaber, der kan inspirere dig til et bedre studieliv, hjælpe dig til afklaring af dit karrierevalg, give tips til, hvordan du lander drømmejobbet og meget mere!

Vi afholder både foredrag, virksomhedsbesøg, workshops, mini-messer og case competitions – alt sammen for at hjælpe dig godt gennem dit studie og tættere på dit drømmejob.

Hvis du kunne tænke dig at være med på holdet, kan du læse mere om det her.

Vi glæder os til at se dig til vores events i din studieby!

Med venlig hilsen
CA Student Advisory Board

Events der skaber en kortere vej fra studie til job

Lige nu er vi i gang med at planlægge events for det kommende år. Så snart vi har nye events i kalenderen, vil du kunne finde dem her.
Indtil da får du her et udpluk af de events vi tidligere har afholdt:

  • Frivillighed – genvejen til drømmejobbet (foredrag) 
  • Women in business (foredrag)
  • En aften hos TV2 Østjylland (virksomhedsbesøg)
  • Employer branding (foredrag) 
  • Orden i økonomien (foredrag) 
  • Investering for Studerende (foredrag)

Vil du have praktisk erfaring til CV’et og udvikle dit netværk?

Vi søger studerende, der er klar på at udvikle deres evner inden for markedsføring, kommunikation, projektledelse og HR - er det dig?

Se om vi har ledige stillinger i CA Student Advisory Board lige nu herunder:

Student Advisory Board uopfordret ansøgning

Søg uopfordret:

Hvis ikke vi har nogle opslåede stillinger er du altid velkommen til at søge uopfordret til os. Se hvad stillingen indebærer her:

 

Hvorfor er du frivillig i CA Student Advisory Board?

"Jeg er en del af CA Student Advisory Board fordi jeg interesserer mig for projektledelse, og godt kunne tænke mig at udvikle mine kompetencer inden for planlægning, markedsføring såvel som eksekvering af events. Hos CA SAB har jeg fået mulighed for netop dette. Dertil har jeg udvidet mit netværk og fået redskaber og teknikker der vil hjælpe mig i min fremtidig jobsøgning."

- Jasmin fra CA SAB København

"Jeg er med i CA - Student Advisory Board for at få relevant erfaring inden for eventkoordinering og projektledelse, da jeg ser en fremtid karriereveje i dette. Herudover lærer man andre studerende i sin by at kende og opbygger et stærkt netværk både med studerende, oplægsholdere og virksomheder."

- Simone fra CA SAB Odense

Jeg har valgt at blive en del af CA SAB, da det bidrager til at give mig praktisk erfaring inden for områder relevante i forhold til mit studie. Jeg har stor interesse inden for planlægning, markedsføring og projektledelse. CA SAB giver mig mulighed for at blive bedre inden for disse områder og at kunne hjælpe mine medstuderende og mig selv til at komme tættere på et studiejob.

Nina - CA SAB København

"CA SAB giver mig mulighed for at få givende erfaring indenfor projektledelse, kommunikation, HR og marketing. Det er spændende fordi vi i et lokalt team af 6 personer får lov til at arbejde selvstændigt, men kan hente professionel sparring hos CA når behovet melder sig. Samtidig er det et fedt miljø at være del af, for vi bliver konstant klogere på studielivets muligheder, hvilket jo er hvor vi befinder os – at vi så kan være med til at kommunikere de muligheder videre til vores medstuderende, ser jeg som en yderligere bonus, og noget jeg er stolt af at være med til. Som medlem af CA SAB, er man del af et passioneret team, som har mod på at gå efter resultater og networke med større virksomheder i forsøget på at skabe de fedeste events. Dette er også med til at udvide ens netværk, og skabe fremtidige muligheder i ens karriereliv. "

Anne-Sofie, CA SAB Aarhus

"Som frivillig udvikler du dig både fagligt og personligt! Jeg har fået udviklet kompetencer indenfor rekruttering, projektarbejde og markedsføring, som er gode at have på CV’et. Derudover har det store fokus på teamet og dets roller medført, at jeg er blevet mere bevidst om mine egne styrker og svagheder i forhold til gruppearbejde samt givet mig en masse nye relationer."

- Mathilde fra SAB Aarhus

Tilbud i CA til studerende

Kurser & workshops

Deltag gratis på de mange kurser, foredrag mv. for studerende. Få styr på jobsøgningen, bliv bedre til Excel eller Photoshop, få undervisning i statistik-programmer fra studiet og meget mere...

CA+

Få bl.a. CA Advokathjælp med professionel juridisk bistand i forbindelse med ansættelsesforhold, fx gennemlæsning af kontrakter. CA+ er gratis så længe du er studiemedlem, derefter kun 55,- kr./md.

Eksamensforberedelse

Hent vores e-bog 'Få en god eksamen' og få inspiration og værktøjer til at arbejde i grupper, huske pensum bedre og komme dine overspringshandlinger til livs.

Billig studieforsikring

Tilkøb CA Studieforsikring, som en skræddersyet forsikring målrettet dig som studerende. Du kan beholde den til du er 30 år, selvom du er færdig med studiet.

Personlighedsprofil

Få en gratis personanaalyse. Vi benytter anerkendte analyseværktøjer fra People Test System, som giver dig indsigt i dig selv i samspil med andre.

Decorative

Så let skifter du til CA

1
Udfyld formularen
2
Vi overflytter dit medlemskab*
3
Du får besked, når dit medlemskab er overflyttet

*Hvis du er medlem af en anden a-kasse, skal du angive hvilken i formularen. Vi flytter dit medlemskab og overfører din anciennitet. Hvor hurtigt overflytningen går afhænger af sagsbehandlingen i din nuværende a-kasse. Har du forudbetalt kontingent til din nuværende a-kasse, får du pengene returneret til din NEM-konto.