swipegesture

Asser Laurits Svend Tønnesen-Højbjerg

Chefkonsulent, 32 år

Politisk Kommunikation og Ledelse

Hovedstaden

Jeg stiller op til CA - Karrierepartner og a-kasses repræsentantskab af flere årsager. Personligt motiveres jeg af den gode oplevelse, jeg havde, da jeg først stiftede bekendtskab med CA. Her mødte jeg en a-kasse, der troede på mig og ikke fokuserede på bagateller og bureaukrati. Jeg mener, at denne tilgang afspejler det ideelle samarbejdsklima, og det er netop sådan, jeg ønsker, at det skal være.

Desuden ønsker jeg at trække CA i en mere bæredygtig retning. Jeg mener, at organisationer som CA har potentiale til ikke blot at være støtte under arbejdsløshed, men også at være en drivkraft for positiv forandring og bæredygtig udvikling. Jeg vil gerne bidrage med min viden og engagement for at sikre, at CA forbliver en pålidelig partner for medlemmerne, samtidig med at vi arbejder mod en mere bæredygtig fremtid. Hertil vil jeg trække på min faglighed indenfor særligt miljø og bæredygtighed.

I repræsentantskabet ser jeg muligheden for at være en stemme for medlemmerne, baseret på mine egne erfaringer, og samtidig arbejde for en vision, der gavner både individet og samfundet som helhed. Jeg ser frem til at bidrage aktivt til CA's udvikling og være en del af det kollektive arbejde for en stærkere og mere bæredygtig fremtid.