swipegesture

Gitte Bjerregaard Sarlvit-Larsen

Chefkonsulent & Product Owner, 56 år

Cand.Merc.

Hovedstaden

Når man bliver +50 år, så bliver det sværere at få job – og samtidig bliver vilkårene for nytegning af lønsikring i CA også forringet (fra 55 år). Catch 22! Derfor vil jeg arbejde på at adressere aldersbias på arbejdsmarkedet – og at CA’s lønsikringssystem i højere grad skal afspejle, at vi skal være længere på arbejdsmarkedet (selvom det netop er alder, der er den største bias i rekrutteringen). For mig er et retfærdigt A-kasse-system, der ikke diskriminerer på alder, afgørende. CA må vise vejen.

Demografien gør i øvrigt også, at der bliver flere og flere ældre i samfundet, så vi skal lykkes med at fastholde de ’ældre ressourcer’ på arbejdsmarkedet, så vi kan passe på vores velfærdssamfund …
Fremtidens fleksible arbejdsmarked kræver nytænkning i CA. Vores fælles A-kasse skal proaktivt imødekomme vores behov for et mere fleksibelt og længere arbejdsliv. Måske drømmer man om starte en selvstændig virksomhed, eller sammensætte en porteføljekarriere eller måske drømmer man som senior om et deltidsjob eller mulighed for orlovsperioder… CA skal være mere fleksibel og relevant på fremtidens arbejdsmarked.

Livslang læring og (efter)uddannelse for alle. Med en baggrund inden for ledelse og marketing/branding vil jeg også arbejde for at sikre, at CA-medlemmerne i højere grad engagerer sig og deltager i f.eks. faglige webinarer og seminarer om alt fra trends til AI og ESG-kurser m.v.

Lidt om mig… Jeg har +25 års erhvervserfaring fra både små entreprenante, danske virksomheder og store globale organisationer. Jeg har personligt nydt godt af flere af CA's ydelser, herunder webinarer, advokatbistand og lønsikring. Jeg har som 50+ selv oplevet, at alder er en væsentlig bias, når man søger job.
Jeg bor nord for København med min mand, jeg har to voksne døtre, jeg dyrker yoga og spiller badminton - og jeg elsker god mad, bøger og rejser.