swipegesture

Gitte Elkær Olesen

Senior Strategy Advisor, 58 år

Cand.merc

Midtjylland

Vores arbejdsliv er i forandring, og det samme bør vores a-kasse også være. Forandringerne i arbejdslivet kræver en a-kasse, der følger med, og det vil jeg bidrage til som medlem af CA-repræsentantskabet.

Vi står over for store udfordringer og muligheder i vores arbejdsliv: Vi skal arbejde længere, vi skal samarbejde med AI, vi skal balancere arbejde og familieliv, vi skal fremme diversitet og trivsel, og vi skal måske endda vænne os til en 4-dages-arbejdsuge. Det betyder, at mange af os skal tilpasse os nye vilkår og forventninger.

Jeg vil arbejde for, at CA fortsat er en relevant a-kasse, der tilbyder produkter og rådgivning, som matcher medlemmernes behov og ønsker. Det gælder både inden for dagpenge, karriererådgivning og kompetenceudvikling. CA skal være en a-kasse, der hjælper os med at navigere i de forandringer, som vi møder i vores arbejdsliv.

Min passion er analyse, forbrugertrends og ledelse. Jeg har erfaring med at lede teams, der arbejder med målgruppeindsigt, forbrugertrends, kundemålinger, salg og marketing. Lige nu er jeg i nyt job, med ny læring og nye succeskriterier og med de glæder og de udfordringer, som det medfører.

Jeg vil gerne bruge mine kompetencer og min indsigt til at gøre en forskel for CA og for alle os, der er medlemmer. Derfor stiller jeg op til CA-repræsentantskabet.