swipegesture

Gitte Vestergaard

Senior Programme Manager, 54 år

Cand. merc. International Business

Sjælland

Kære CA-medlemmer,
Jeg stiller op til Repræsentantskabet i CA og ønsker at bruge min langvarige erfaring og engagement til at bidrage til CAs udvikling. Som medlem af CA siden 1997 har jeg haft stor gavn af de kurser, og sparringssamtaler CA tilbyder, især i de tidlige stadier af min karriere.

Jeg tror på, at CA skal forblive relevant for både nyuddannede og mere erfarne medlemmer. Min egen erfaring med CA har hjulpet mig på min vej, men jeg erkender også, at med over 25 års erhvervserfaring kan det være en udfordring for CA at tilføre nye indsigter. Derfor vil jeg arbejde for at sikre, at CA fortsat skaber værdi for alle medlemmer, uanset karrierestadie.

Min baggrund inkluderer tværfaglig erfaring fra store organisationer som Maersk, Danske Bank, Topsøe, og Chr Hansen/Novonesis. Jeg har arbejdet inden for finansiel rapportering, kommerciel ledelse med bundlinjeansvar, operationsoptimering på produktionslinjer samt ledelse af globale digitale transformationer. I min fritid engagerer jeg mig i advisory boards for mindre virksomheder og fungerer som sparringspartner for en CEO, der er i gang med at udvide via franchise i Europa. Jeg sidder også i Repræsentantskabet for Andel Energi. Min tilknytning til mindre virksomheder har givet mig indsigt i dagligdagen i mindre virksomheder med rentabilitet og organisatoriske udfordringer, og udvikling i forskellige markedssegmenter, hvor mange af udfordrninger er uafhænging af virksomheds størrelse.

Med mine brede kompetencer og praktiske erfaring ønsker jeg at bidrage til udviklingen af CA. Jeg vil arbejde aktivt for at sikre, at CA forbliver en relevant støtte både for dem, der starter deres karriere, og for dem med mere erfaring. Jeg ser frem til at give bestyrelsen med- og modspil for at styrke CA's position som en uvurderlig akasse for samtlige medlemmer.

Jeg håber på jeres støtte og ser frem til at repræsentere jer i Repræsentantskabet.

Gitte