swipegesture

Hans Christian Jensen

eMobility seniorkonsulent, 57 år

El-Installatør

Hovedstaden

Jeg ønsker at bringe en stemme til de små enkeltmandsfirmaer, der udgør en vigtig del af vores Danmarks mangfoldighed og styrke.

Som repræsentant for de små enkeltmandsfirmaer vil jeg arbejde målrettet for at sikre, at vores fagforening forstår og imødekommer de unikke udfordringer og behov, som disse virksomheder står overfor.
Jeg har altid arbejdet med teknik og innovation, og jeg brænder jeg for at udforske og udnytte potentialet i kunstig intelligens (AI) til gavn for vores medlemmer. Jeg tror på, at ved at udbrede og uddanne i AI-værktøjer kan vi skabe mere effektive løsninger og bedre støtte vores medlemmer i deres professionelle virke.

Et af mine primære mål er at støtte CA.dk i at tilbyde endnu flere gode kurser og webinarer, der adresserer de aktuelle behov og udfordringer for vores medlemmer. Jeg tror på, at adgangen til relevant og opdateret viden er afgørende for vores medlemmers succes og trivsel, og jeg vil arbejde for at sikre, at vores uddannelsestilbud er af høj kvalitet og bredt tilgængelige for alle.

Jeg er fast besluttet på at repræsentere jeres interesser med integritet, empati og en oprigtig vilje til at gøre en positiv forskel i vores fagforening. Jeg håber på jeres tillid og støtte, så vi sammen kan fortsætte med at styrke og udvikle CA.dk til gavn for os alle.

Med venlig hilsen
Hans Christian
eMobility seniorkonsulent
City Tekniq