swipegesture

Katrine Schack Petersen

Ledig, 47 år

Cand.merc. i Erhvervsøkonomi Business Relationship Management Syddansk Universitet, Sønderborg

Syddanmark

Efter at have arbejdet for den samme virksomhed i 12 år, traf jeg den svære beslutning at flytte til en ny by, hvilket desværre resulterede i, at jeg mistede mit job på grund af geografiske udfordringer.

Siden da har jeg aktivt søgt efter nye muligheder for nyt job, men har endnu ikke haft heldet med mig. Dog lader jeg mig ikke slå ud af dette, da jeg fortsat forbliver håbefuld og optimistisk omkring at finde et job, der passer til mine færdigheder og kvalifikationer. Som en kandidat fra både et dansk og polsk universitet med en dyb forståelse for to sprog, er jeg overbevist om, at jeg kan bringe et forskelligartet og unikt perspektiv til enhver arbejdsplads.

Derudover har jeg en masse idéer omkring at forbedre rekrutterings systemet, som er blevet testet og forfinet over tid. Jeg tror på, at med den rigtige virksomhed kan mine færdigheder og ekspertise bidrage til betydelig vækst og succes i fremtiden. Jeg ser frem til mulighederne for at udforske og anvende mine talenter i et nyt miljø. Derfor opstiller jeg til "Kandidat til valg i repræsentantskabet 2024" for CA.