swipegesture

CA har rykket mig

"Jeg er medlem af CA, fordi det giver en tryghed på arbejdsmarkedet, når man har nogle jobskift, at der er nogen til at gribe en, hvis ja - man lige pludselig skulle stå uden et job.

Jeg har brugt CA's ydelser og tilbud og forskellige kursusmuligheder, både da jeg sad i job, men også her, hvor jeg har haft en periode uden job. Da jeg sad i job, har jeg deltaget og fundet inspiration i CA's gå hjem-møder.

Men da jeg stod uden job, så var det særligt karriererådgivningen, jeg var rigtig glad for, da det gav en personlig rådgivning møntet på mig. Jeg har desuden fået støtte i forbindelse med nogle jobsamtaler og har også deltaget i nogle kurser og kompetenceforløb.

Det har helt sikkert rykket mig på det område, at jeg har lært mig meget bedre selv at kende. Jeg har været i job i 14 år, og når du så lige pludselig står uden et job, kan du komme helt i tvivl om, hvad er det egentlig, jeg kan?  Hvor er det mine kernekompetencer ligger henne?

Jeg har siddet i marketing og har lavet rigtig mange ting, men CA's kurser fik mig til at sætte mig ned og skrive ned og virkelig arbejde igennem, hvad er det helt præcist, jeg kan - og ikke mindst, hvad er det, jeg har lyst til – og hvad skal jeg slå på ved en jobsamtale".

Tina Bech-Mikkelsen, Marketingchef – markedsføringsøkonom fra IBA

 

Læs mere om CA's karriererådgivning: Nå dine mål med karriererådgivning.