swipegesture

Karriererådgivning gav et boost

Sussie Clausen er et af de CA-medlemmer, som har brugt CA’s karriererådgivning, selvom hun var i et job.

”Jeg sad i en fast stilling og var ikke ved at miste mit job, men var ikke 100 % tilfreds. Jeg kunne fornemme et eller andet sted inde i mig, at der skulle ske noget nyt. Jeg havde gået og tænkt over, om jeg ikke havde brug for nogle flere udfordringer. Og så blev jeg overrasket over, hvor meget CA faktisk hjælper. Jeg blev taget alvorligt med det samme, og rådgivningen var venlig og professionel”, fortæller Sussie Clausen, der på det tidspunkt sad sikkert i et job som teamleder i en Københavnsk IT-virksomhed.

Sussie Clausen har taget en personprofil analyse via CA, som efterfølgende blev gennemgået med en af CA’s karriererådgivere. Det satte ord på hendes styrker og udfordringer, som hun kunne arbejde videre med. Hun har også fået konstruktiv hjælp til, hvordan man laver cv, og gode indspark og opbakning til at finde sin nye vej. 

”CA’s karriererådgivning var givende, og gjorde mig endnu mere klar til at tage ansvar. Det gav mig meget mere selvtillid og det ekstra boost til at kunne tage det næste skridt”, siger Sussie Clausen. 
 

Nyt job

Kort efter fik Sussie Clausen et nyt job i virksomheden Unwire, som arbejder med mobilteknologi. Hun er fortsat teamleder, men nu med tre gange så mange medarbejdere under sig – og med mere ansvar og flere udfordringer.


Læs mere om CA's karriererådgivning.