swipegesture

Den regenerative tid - i teams, ledelse og organisationer

Online foredrag CA Webinar
Er du optaget af strategi, ledelse og udvikling og ønsker du indsigt i regenerative principper og design, der kan hjælpe og fremme positive betingelser for dig selv, dit team og jeres omgivelser? Så deltag i dette webinar med Louise Møller Nielsen fra virksomheden Re-LAB og bliv inspireret til fremtidens arbejdsliv, organisationsdesign og ledelsesform.
03. apr. 2024 16:00 - 17:00
Medlem

Beskrivelse

På webinaret bliver du klogere på begrebet regenerativ og hvad det betyder i forhold til virksomheder og vores arbejdsliv. Du får desuden konkrete metoder til at kunne igangsætte forbedringer, der gavner hele systemet og som også efterlader jer med langt mere forståelse for afhængigheder, behov for diversitet, restitution og at arbejde med impact. Deltag i webinaret og opnå følgende:
  • Viden om hvad regenerativ betyder for dig og for moderne organisationer
  • Viden om hvordan organisationer arbejder med regenerative principper
  • Inspiration til at lave simple lifehacks og mikrohandlinger i din hverdag
Om taleren: Louise Møller er selvstændig rådgiver og founder af Re-LAB. Hun har de sidste 13 år arbejdet med organisations- og ledelsesudvikling. Louise har en baggrund som cand. mag i Læring & Forandringsprocesser, en Master i Positiv Psykologi og gennemførte i 2023 Regenerative Leadership Journey hos Regenerators. Dertil er hun er co-founder af BeTrust, klummeskribent hos Impact Insider, oplægsholder og professionel facilitator for bl.a. TrygFonden. Varighed: 1 time inkl. Q&A Praktisk information:
Når du har tilmeldt dig, modtager du en bekræftelsesmail med yderligere information. Tjek eventuelt dit spamfilter, hvis du ikke modtager mailen.
Du vil også modtage reminder med link til webinaret før arrangementet. Webinaret bliver optaget, og du kan gense det i op til 3 dage efterfølgende. Link til optagelsen udsendes umiddelbart efter webinaret er afsluttet.