swipegesture

Det værdiskabende bestyrelsesarbejde - find ud af, hvordan du kan gøre en forskel

Online foredrag CA Webinar
Vi skal have mange flere nye kompetencer, erfaringer og talenter i spil, hvis en bestyrelse skal bidrage til vækst og værdiskabelse. Lær hvordan på dette webinar med Laura Vilsbæk. Hør også om dine muligheder for at komme med i CA's repræsentantskab og bestyrelse. .
18. jan. 2024 16:00 - 17:30

Beskrivelse

Bestyrelsen er ikke kun en kontrolfunktion, og man behøver ikke være hverken direktør eller verdensmester i økonomi for at bidrage i en bestyrelse. En bestyrelse skal være en katalysator for vækst og værdiskabelse, og det kræver, at vi får mange flere nye kompetencer, erfaringer og talenter i spil omkring bordet. Der er nemlig brug for mange flere forskellige profiler i de danske bestyrelser - og således også vores repræsentantskab. Laura kommer og fortæller, hvad der er brug for - og hvordan man kan byde ind - hvis man ikke ligner det gængse bestyrelsesmedlem. Om Laura Vilsbæk Laura Vilsbæk arbejder i 8 bestyrelser og står bag Nyibestyrelsen.dk, hvor hun afmystificerer bestyrelsesarbejdet og hjælper nye bestyrelseskandidater i gang med bestyrelsesarbejdet. Laura underviser desuden på flere bestyrelsesuddannelser og står bag podcasten "Ny i bestyrelsen". Hun er også forfatter til "Du behøver ikke hedde Jens og gå i jakkesæt - sådan får du din første bestyrelsespost". Program
  • 16:00 Velkomst v/Adm. Direktør i CA, Christian Friis
  • 16:05 Oplæg: Det værdiskabende bestyrelsesarbejde – Jep, det er også noget for dig v/Laura Vilsbæk
  • 17:00 Sådan får du indflydelse i CA repræsentantskab og bestyrelse: CA’s Adm. Direktør, Christian Friis og CA-bestyrelsesmedlem Osama Salame fortæller om CA’s repræsentantskab og bestyrelse, dine muligheder for personlig udvikling og hvordan du stiller op
  • 17:15 Q&A ift. repræsentantskabsvalget
  • 17:30 Afrunding og tak for i dag
Praktisk information:
Når du har tilmeldt dig, modtager du en bekræftelsesmail med yderligere information. Tjek eventuelt dit spamfilter, hvis du ikke modtager mailen.
Du vil også modtage reminder med link til webinaret før arrangementet. Webinaret bliver optaget, og du kan gense det i op til 3 dage efterfølgende. Link til optagelsen udsendes umiddelbart efter webinaret er afsluttet.