swipegesture

Event med bureauet Dentsu (Aarhus)

Netværksarrangement Dentsu, Åboulevarden 18, 2 sal, Aarhus C
Er du nysgerrig på bureauverdenen, og vil du blive klogere på, hvordan dine kompetencer som marketing-, kommunikations- eller finansstuderende kan sættes i spil? Deltag i et spændende virksomhedsevent hos Dentsu, og få indblik i en international bureaugruppe.
28. feb. 2024 17:00 - 19:30
Medlem

Beskrivelse

Under arrangementet får du indblik i arbejdslivet og kulturen hos en international bureaugruppe, der arbejder med nogle af verdens største brands.

Glæd dig til at møde medarbejdere fra Dentsu, der vil dele deres erfaringer om overgangen fra studie- til arbejdsliv og give dig indsigt i, hvordan en typisk hverdag ser ud i bureauverdenen. Du får også indblik i, hvad de kigger efter i en ansøgning.

Der vil være forplejning undervejs, og efterfølgende er der mulighed for at netværke med nogle af Dentsus medarbejdere.

Målgruppe Arrangementet er for studerende. Det er særligt relevant for dig der læser en uddannelse inden for marketing, kommunikation eller finansiering.

Hvem er Dentsu?

Dentsu er en international bureaugruppe, der har mere end 120 år på bagen. Med kontorer på mere end 140 markeder og over 46.000 medarbejdere på verdensplan er Dentsu en af de største aktører inden for marketingverdenen. Bureaugruppen arbejder hver dag side om side med nogle af de største brands. I Danmark er de mere end 600 passionerede medarbejdere, fordelt på kontorer i Aarhus og København.

Dentsu består af bureauerne Carat, Dentsu X, iProspect og Merkle. De beskæftiger sig særligt med strategi- og konceptudvikling, medie- og kampagneplanlægning, UX, og platformsudvikling.

NB. Det er et fysisk arrangement der foregår på Dentsus kontor i Aarhus.

Adresse: Dentsu Aarhus Åboulevarden 18, 2 sal Aarhus C