swipegesture

Event med bureauet Dentsu (KBH)

Netværksarrangement Dentsu, Overgaden Neden Vandet 7, KBH
Er du nysgerrig på bureauverdenen, og vil du blive klogere på, hvordan dine kompetencer som marketing-, kommunikations- eller finansstuderende kan sættes i spil? Deltag i et spændende virksomhedsevent hos Dentsu.
27. feb. 2024 17:00 - 19:30
Medlem

Beskrivelse

Under arrangementet får du indblik i arbejdslivet og kulturen hos en international bureaugruppe, der arbejder med nogle af verdens største brands.

Glæd dig til at møde medarbejdere fra Dentsu, der vil dele deres erfaringer om overgangen fra studie- til arbejdsliv og give dig indsigt i, hvordan en typisk hverdag ser ud i bureauverdenen. Du får også indblik i, hvad de kigger efter i en ansøgning.

Der vil være forplejning undervejs, og efterfølgende er der mulighed for at netværke med nogle af Dentsus medarbejdere.

Oplægsholdere: Raya Karim, Project Manager, Dentsu Denmark

Raya vil fortælle, hvad Dentsu er for en størrelse - hvordan de er organiseret og hvordan de arbejder med employer branding og rekruttering. Hun vil også fortælle om Dentsus praktikforløb, Dentsu Young Guns, og deres undervisningstilbud The Code, som de tilbyder studerende.

Emilie Meyer Jørgensen, Commercial Finance & Operations Analyst, og Lasse Thing Christensen, Financial Controller, Dentsu Finance

Emilie og Lasse vil sammen afdække et bredt udsnit af de arbejdsopgaver, som lander hos Dentsus Finance-team.

Magnus Ebbesen, Digital Project Manager, CARAT

Magnus vil fortælle om rollen som Digital Project Manager, hvor han har det primære ansvar for at overse planlægning, eksekvering og evaluering af markedsføringskampagner, som afvikles for annoncerende kunder på tværs af medier. Han vil blandt andet fortælle om det praktiske, medie-strategiske og kreative arbejde der ligger bag deres arbejde.

Målgruppe Arrangementet er for studerende. Det er særligt relevant for dig der læser en uddannelse inden for marketing, kommunikation eller finansiering.

Hvem er Dentsu?

Dentsu er en international bureaugruppe, der har mere end 120 år på bagen. Med kontorer på mere end 140 markeder og over 46.000 medarbejdere på verdensplan er Dentsu en af de største aktører inden for marketingverdenen. Bureaugruppen arbejder hver dag side om side med nogle af de største brands. I Danmark er de mere end 600 passionerede medarbejdere, fordelt på kontorer i Aarhus og København.

Dentsu består af bureauerne Carat, Dentsu X, iProspect og Merkle. De beskæftiger sig særligt med strategi- og konceptudvikling, medie- og kampagneplanlægning, UX, og platformsudvikling.

NB. Det er et fysisk arrangement der foregår på Dentsus kontor i København.

Adresse: Overgaden Neden Vandet 7 København K (Christianshavn).

Kontoret ligger tæt på Christianshavn metro.