swipegesture

Har du svært ved at få job som 50+?

Webinar CA Webinar
Siger fødselsattesten 50+, og er du på jagt efter nyt job? Oplever du større udfordringer i dag end tidligere både med at blive kaldt til samtale, og når jobbet skal landes? På dette webinar får du input til, hvordan du kan gribe jobansøgningen an som 50+, og få succes.
25. sep. 2024 10:00 - 10:45

Beskrivelse

Indhold Vi giver dig konkrete råd til, hvordan du som 50+ kandidat kan skabe større succes i din jobsøgning og hurtigere komme tættere på lige præcis det job, der matcher din profil. Vi gennemgår bl.a. nye metoder til jobsøgning, målretning af materiale, værdiafklaring og seniorkompetencer. Dit udbytte Du får input og inspiration, som du kan arbejde videre med i din jobsøgning i form af viden om nye platforme og metodikker. Dertil får du et kærligt (men ærligt) puf til at ændre på de ting, der ikke virker i din jobsøgning og i stedet prøve nye muligheder af. Målgruppe Kommende eller nuværende jobsøgere der er fyldt 50 år, og som har brug for nye tilgange og metoder til at få et nyt godt job. Varighed 30 minutters oplæg samt 15 minutter til eventuelle spørgsmål. Praktisk information:
Når du har tilmeldt dig, modtager du en bekræftelsesmail med yderligere information. Tjek eventuelt dit spamfilter, hvis du ikke modtager mailen.
Du vil også modtage reminder med link til webinaret før arrangementet. Webinaret bliver optaget, og du kan gense det i op til 3 dage efterfølgende. Link til optagelsen udsendes umiddelbart efter webinaret er afsluttet.