swipegesture

Lær at mestre ChatGPT og udnyt AI's fulde potentiale

Webinar CA Webinar
Vil du vide, hvordan ChatGPT fungerer og hvordan du kan bruge kunstig intelligens til at løse opgaver for dig i dit arbejde og hverdag, så er dette webinar noget for dig.
18. apr. 2024 10:00 - 11:30
Medlem

Beskrivelse

Er du nysgerrig på kunstig intelligens og hvordan ChatGPT kan optimere processer i dit arbejde og lette din hverdag? Dette webinar vil give dig den viden og de værktøjer, du har brug for, til at udnytte AI's fulde potentiale. Deltag i webinaret og opnå følgende:
  • Forståelse af ChatGPT's funktioner: Lær hvordan værktøjet arbejder og se interessante eksempler på opgaver, det kan hjælpe dig med at løse.
  • Afstemning af forventninger: Bliv fortrolig med ChatGPT's evner og begrænsninger, så du kan bruge det effektivt og undgå skuffelser.
  • Prompt Engineering introduktion: Få indsigt i hvordan du skaber effektive prompts, så ChatGPT kan levere optimale resultater til dig.
  • Praktisk anvendelse: Få konkrete eksempler på, hvordan ChatGPT kan bruges i forskellige situationer og bliv inspireret til at implementere det i dit eget arbejde.
Som deltager vil du også have mulighed for at downloade et handout med fill-in-the-blank prompts, der hjælper dig med at opnå skræddersyede og optimerede outputs fra ChatGPT.

Varighed: 1½ time inkl. Q&A Praktisk information:
Når du har tilmeldt dig, modtager du en bekræftelsesmail med yderligere information. Tjek eventuelt dit spamfilter, hvis du ikke modtager mailen.
Du vil også modtage reminder med link til webinaret før arrangementet. Webinaret bliver optaget, og du kan gense det i op til 3 dage efterfølgende. Link til optagelsen udsendes umiddelbart efter webinaret er afsluttet.