swipegesture

Land dit første studiejob - Sådan optimerer du dine chancer for succes

Webinar CA Webinar
Er du på udkig efter dit første studiejob, men kommer ikke til jobsamtale? Deltag i dette webinar, hvor du får de nødvendige værktøjer til at komme stærkt fra start og opnå resultater i din jobsøgning.
08. okt. 2024 16:00 - 17:30
Medlem

Beskrivelse

Uanset om du har lidt eller meget erfaring, vil dette webinar øge dine muligheder for at få det ønskede studiejob. På dette webinar lærer du:
  • Hvordan du formulerer dine styrker og relevante erfaringer på en overbevisende og professionel måde i dit CV og ansøgning
  • Hvordan du fremhæver og formidler dine relevante evner og erfaringer i et LinkedIn-opslag – på en måde, der tiltrækker opmærksomhed fra arbejdsgivere.
  • Hvordan du kan opnå kvalifikationer, der forbedrer dine chancer for at få det studiejob, du ønsker.
Som deltager får du adgang til CA's AI-værktøj, der giver professionel feedback på dit ansøgningsmateriale 24/7, samt skabeloner til CV og ansøgninger, der fremhæver dine mest relevante evner. Webinaret er særligt for dig der:
  • Vil lære, hvordan du kan udnytte dine nuværende færdigheder og erfaringer til at lande et relevant studiejob, selvom du måske ikke synes, du har nok på CV’et.
  • Drømmer om at arbejde inden for det private erhvervsliv og ønsker at optimere dine muligheder for at få et fedt job i denne sektor.
  • Vil opnå indsigt, der kan give dig en fordel og forbedre dine chancer for at lande dit første studierelevante job.
Varighed: 1,5 time inkl. Q&A.

Webinaret bliver optaget, og du kan gense det i op til 3 dage efterfølgende. Link til optagelsen udsendes umiddelbart efter webinaret er afsluttet.

Tilmeld dig nu Kom med og tag det næste skridt mod dit første studierelevante job!