Mobile marketing

Webinar CA Webinar
Få indblik i den digitale købsrejse på mobilen. Bliv inspireret af digital atlet, Peter Schjødt.
23. aug. 2022 16:00 - 17:00

Beskrivelse

70% af al trafik til websites kommer via mobilen - og folk smutter igen, hurtigere end nogensinde.

Brugernes adfærd på mobilen er markant anderledes end på desktop. Hvis den adfærd skal beskrives med ét ord, så er det: Utålmodighed.

Brugerne på mobilen:
  • er der halvt så lang tid.
  • ser halvt så mange sider – som på desktop.
  • konverterer 2-3 gange dårligere end på desktop.

Da flere og flere tilgår websites via mobilen, er det ikke længere nok at have et klassisk responsivt website, der tilpasser sig forskellige devices. Nej – dit site skal tilpasses brugeradfærd og -krav på forskellige devices.

Under foredraget tager Peter Schjødt udgangspunkt i brugernes digitale købsrejse på mobilen. Han vil komme ind på, hvilke krav det stiller til din måde at arbejde med alle digitale medier på.

Der vil være masser af cases, og foredraget vil være operationelt, så du ved, hvor du skal sætte ind på dit site.

Om taleren Peter Schjødt kalder sig "digital atlet". Han har siden 2010 hjulpet virksomheder med digital transformation og digitale kunderejser, med et fokus på det mobile medie. Peter har udarbejdet mere end 300 mobilstrategier og kampagner for virksomheder som LEGO, Deloitte, Bauhaus, Anders Matthesen, og mange flere. Derudover har han holdt utallige foredrag - han var bl.a. Keynote speaker på MarketingCamp i 2021.

Målgruppe Webinaret er relevant for dig, der arbejder med digitale medier, salg, marketing, kommunikation og/eller strategi.

Praktisk info. Det er gratis at deltage. Du tilmelder dig her på siden. Vær OBS. på, at det ikke er tilladt at optage eller videresende indholdet fra CA’s webinarer/arrangementer mv. uden forudgående aftale med os.