swipegesture

Sådan får du finansieret dit studieophold i udlandet

Webinar CA Webinar
Har du lyst til skattefri penge til dit udvekslingsophold, men synes du, at det virker uoverskueligt at søge legater? Så er dette webinar, som CA holder i samarbejde med EDU, helt sikkert for dig!
26. okt. 2023 16:30 - 17:30
Medlem

Beskrivelse

På under en time får du værktøjerne til at skrive en killer legatansøgning, som kan sikre dig tusindvis af kroner til dit studieophold i udlandet og øvrigt relevant info om finansieringsmuligheder. Du får blandt andet information om:
  • Hvor du finder relevante legater at søge
  • Hvordan du skriver den optimale ansøgning
  • Hvordan ansøgningsprocessen fungerer
  • Hvad du skal gøre når du modtager et legat
  • Andre typer finansiering (SU, udlandsstipendie osv.)
Derudover får du en kort intro til studiemulighederne via EDU, hvis du ikke har fået en udvekslingsplads eller vil høre om alternative muligheder for studieophold i f.eks. Australien, USA og Asien via EDU. Målgruppe Studerende, der går med overvejelser om et studieophold i udlandet. Du behøver ikke være medlem af CA for at kunne deltage. Praktisk info Så snart du har tilmeldt dig, får du en bekræftelse pr. mail. Tjek gerne om mailen evt. kan være havnet i dit spam filter. Webinaret bliver optaget, og du kan gense det i op til 3 dage efterfølgende. Link til optagelsen udsendes umiddelbart efter webinaret er afsluttet. BONUS Når du tilmelder dig dette event, får du tilsendt EDU’s legatguide, som er fyldt med gode råd samt konkrete ansøgninger og budgetter fra EDU-studerende, der alle har fået over 50.000 kr. i legater.