swipegesture

Sådan optimerer du dit CV og din ansøgning

Webinar CA Webinar
Få konkrete eksempler på, hvordan du målretter dit CV og din ansøgning ud fra en analyse af stillingsopslaget.
12. dec. 2023 09:00 - 10:30
23. jan. 2024 10:00 - 11:30
20. feb. 2024 10:00 - 11:30

Beskrivelse

Indhold Du får ideer til, hvordan du med få ”greb” og viden kan skærpe dit jobsøgningsmateriale, så det passer til virksomhedens behov. Dit CV og din ansøgning skal være personlig og målrettet til virksomheden, så der findes desværre ikke én skabelon, der passer til alle. Vi gennemgår derfor eksempler, som du efterfølgende kan tilpasse til din situation. Dit udbytte Vi tager fat på tre emner i webinaret,
  • Analyse af stillingsopslag
  • At skabe et målrettet CV
  • At skrive en ansøgning der skiller sig ud
Der vil være konkrete eksempler undervejs. Målgruppe CA-medlemmer, der har lyst til at få ny indsigt og nye ideer til deres CV og ansøgning. Varighed Webinaret varer 1,5 time og der er en lille pause efter ca. 40 minutter. Hvis du har særlige spørgsmål, vil der være mulighed for at blive ”hængende” 10 minutter efter webinaret, hvor vi vil forsøge at svare på spørgsmål. Praktisk information:
Når du har tilmeldt dig, modtager du en bekræftelsesmail med yderligere information. Tjek eventuelt dit spamfilter, hvis du ikke modtager mailen.
Du vil også modtage reminder med link til webinaret før arrangementet. Webinaret bliver optaget, og du kan gense det i op til 3 dage efterfølgende. Link til optagelsen udsendes umiddelbart efter webinaret er afsluttet.