swipegesture

Skil dig ud til jobsamtalen

Foreningsarrangement CA Webinar
Lær, hvordan du skiller dig ud fra mængden og imponerer arbejdsgiveren næste gang du skal til jobsamtale.
04. okt. 2023 14:30 - 15:45
Medlem

Beskrivelse

Er du klar til at imponere din potentielle arbejdsgiver næste gang du skal til jobsamtale? I dette webinar får du indsigter om, hvad arbejdsgiverne kigger efter, og en model, der hjælper dig med at forberede det vigtigste til samtalen. På webinaret lærer du:
  • Hvordan du forbereder dig bedst til jobsamtalen – så du kan skille dig ud fra de andre kandidater.
  • Hvordan du kan overbevise arbejdsgiveren om dine evner og præsentere dine erfaringer ved hjælp af storytelling-teknikker.
  • Hvordan du kan kommunikere selvsikkerhed og professionalisme gennem kropssprog.
  • Hvordan du kan håndtere de typiske spørgsmål, der stilles under jobsamtaler, og håndtere uventede spørgsmål på en professionel måde.
  • Hvordan du bliver klar til spørgsmålet om løn.
Vores erfarne underviser vil guide dig gennem disse emner og give dig praktiske strategier og værktøjer, som du kan bruge til at skille dig ud til din næste samtale. Der vil også være tid til spørgsmål og svar, så du kan få svar på bekymringer, du måtte have om jobsamtaler. Målgruppe Webinaret er åbent for alle, der vil have konkrete metoder til at imponere til jobsamtalen. Indholdet er særligt skræddersyet til studerende, der ønsker at arbejde i det private erhvervsliv. Praktisk info
  • Webinaret afholdes i samarbejde mellem VIA Career Service Centre og CA Karrierepartner og a-kasse.
  • Optagelse af webinaret udsendes til alle tilmeldte umiddelbart efter webinaret.
Varighed 1 time og 15 minutter Tilmeld dig nu ​​​​​​​Kom med og få indsigter og strategier, der gør dig klar til at skille dig ud til jobsamtalen og sikre dit næste job!