Vind med Vilje

Webinar CA Webinar
Et foredrag om at få sat mål, og værktøjerne til at nå dem
31. maj. 2022 16:00 - 17:15

Beskrivelse

Hvorfor er det ofte de samme, der altid har succes? Hvorfor er det så svært at få sat inspirerende mål – og nå dem? Og hvorfor er det vigtigt at bevæge sig uden for sin komfortzone?

Under dette foredrag taler Mette Bloch, dobbelt verdensmester i roning, på en underholdende og humoristisk måde om at skubbe til sine grænser, være modig, gøre sig umage og at fejl er okay.

Derudover fortæller hun om vaner, adfærd og hvorfor det er så svært at komme ud af de vaner, man hænger fast i.

Ved at deltage får du indsigt i, hvordan du:
  • sætter dig mål, og når dem - uden at blive alt for forpustet undervejs.
  • omsætter redskaber som eliteidrætsudøvere bruger.
  • går direkte ud og bruger værktøjerne – både i din organisation og i privatlivet.

Foredraget tager udgangspunkt i eliteidrætten og giver sjove og enkle eksempler på, hvordan man kan planlægge og vende hårdt arbejde til mere leg og større succes.

Det fede er, at du opdager at du sagtens kan, og at du ikke behøver være et særligt udvalgt menneske for at få din drømme til at gå i opfyldelse.
Om foredragsholderen Mette Bloch er dobbelt verdensmester i roning og en efterspurgt foredragsholder grundet sit altid gode humør og sin charmerende personlighed.

Hendes foredrag er inspirerende og krydret med anekdoter fra en lang og succesrig karriere som eliteudøver.

Foruden at have vundet nærmest alt inden for sin sport, herunder de 2 x verdensmester i roning, er hun uddannet inden for psykoterapi og idræt samt forfatter til adskillige bøger, bl.a. ”Vind med vilje” og ”Tør du blive en vinder”.
Målgruppe Webinaret er relevant for dig, der arbejder i erhvervslivet.
Praktisk info. Det er gratis at deltage. Du tilmelder dig her på siden.

Vær OBS. på, at det ikke er tilladt at optage eller videresende indholdet fra CA’s webinarer/arrangementer mv. uden forudgående aftale med os.