Advarselsmeddelelse

Submissions for this form are closed.

Giv din studiekammerat den bedste studiepartner under studiet

Er du glad for dit studiemedlemskab, og har du lyst til at give det gode videre til en af dine medstuderende?
Så har du nu muligheden. **

Studerende på en videregående uddannelse kan nemlig blive gratis studiemedlem af CA. Vi hjælper med at komme godt i gang med studiet - og få et godt studieliv, så I er endnu bedre rustet, når I kommer ud på arbejdsmarkedet.

Og lige nu kan I også begge få et et Wolt gavekort.

Hvis din medstuderende melder sig ind i CA inden den 18. december, så får du et Wolt gavekort på 200 kr. og din medstuderende får et Wolt gavekort på 200 kr.

*Bemærk, at der er istedet for et Wolt gavekort er mulighed for, at få et luksusgavekort til en værdi af 200 kr. pr. studerende til bl.a. Zalando, Saxo.dk, Matas, og mange flere. 

Det eneste du skal gøre er at udfylde formularen her på siden. Så modtager den du anbefaler en mail om at melde sig ind.
Ligeså snart, at vi har modtaget indmeldelsen, sender vi jeres Wolt gavekort.

OBS: Denne kampagne er desværre ikke aktiv i øjeblikket.

Med indsendelsen af denne webform accepterer vi, at CA kontakter os telefonisk og/eller på e-mail med henblik på en dialog om CA's medlemsfordele, hvor der kan ske yderligere indsamling af personoplysninger. Vi kan til hver en tid få indsigt i samt tilbagekalde vores samtykke og CA opbevarer data i maksimalt 3 år efter seneste interaktion, som beskrevet i CA's persondatapolitik. Ved afmelding, spørgsmål eller klager kontaktes CA's dataansvarlige: Kurt Wolf, persondata@ca.dk.

** Du skal selv være medlem af CA for at kunne anbefale et nyt medlem.

Decorative