Fremtidens rekruttering og arbejdsmarked

På disse sider sætter vi spotlight på fremtidens rekruttering og jobsøgning – et marked, der ændrer sig konstant, og som giver helt nye muligheder i jobbet - og for dig, der søger job. Læs med og få indsigt i de mange nye muligheder, der venter på dig.

Hele arbejdsmarkedet og måden, vi arbejder på, er i disse år under total forandring – og det er måden, vi søger job og rekrutterer på, også.

Jobopslaget og den skriftlige ansøgning med vedlagt CV får i stigende grad konkurrence fra helt nye, dynamiske metoder til at rekruttere de rette medarbejdere.

Digitale og mobiloptimerede rekrutteringsprocesser, automatiserede videobeskeder og opkald, AI-baserede videoscreeninger og stillingsbeskrivelser vha. virtual reality er blot nogle af de tendenser, der præger rekrutteringsmarkedet.

I dette tema sætter vi spotlight på fremtidens rekruttering og jobsøgning – et marked, der ændrer sig konstant, og som giver helt nye muligheder for dig, der søger job. Læs med og få indsigt i de mange nye muligheder, der venter på dig.