swipegesture

Fremtidens rekruttering og arbejdsmarked

På disse sider sætter vi spotlight på fremtidens rekruttering og jobsøgning – et marked, der ændrer sig konstant, og som giver helt nye muligheder i jobbet - og for dig, der søger job. Læs med og få indsigt i de mange nye muligheder, der venter på dig.

Hele arbejdsmarkedet og måden, vi arbejder på, er i disse år under total forandring – og det er måden, vi søger job og rekrutterer på, også.

Jobopslaget og den skriftlige ansøgning med vedlagt CV får i stigende grad konkurrence fra helt nye, dynamiske metoder til at rekruttere de rette medarbejdere.

Digitale og mobiloptimerede rekrutteringsprocesser, automatiserede videobeskeder og opkald, AI-baserede videoscreeninger og stillingsbeskrivelser vha. virtual reality er blot nogle af de tendenser, der præger rekrutteringsmarkedet.

I dette tema sætter vi spotlight på fremtidens rekruttering og jobsøgning – et marked, der ændrer sig konstant, og som giver helt nye muligheder for dig, der søger job. Læs med og få indsigt i de mange nye muligheder, der venter på dig.

8 trends der præger fremtidens rekruttering

Nye dynamiske metoder til at rekruttere de rette medarbejdere vinder frem på rekrutteringsmarkedet, der er præget af høj jobomsætning og nye idéer. Vi ser nærmere på tendenserne.

Læs artiklen

Det fleksible arbejdsliv vinder frem

Vi står midt i et paradigmeskift, hvor vores arbejdsliv forandrer sig. Nye måder at arbejde på og et mere fleksibelt arbejdsliv vinder frem. Det fortæller Lise Dahl Arvedsen, Ph.d., rådgiver og ekstern lektor ved CBS, og medforfatter til bogen ”Snart griner vi af 8-16-jobbet”.

Læs artiklen

4 trends på fremtidens arbejdsmarked

De seneste år, har vi set en markant udvikling i måden, vi arbejder på. I dag kigger vi ind i et foranderligt arbejdsmarked. Men hvad bliver de største tendenser i fremtiden? Og hvordan kan du forberede dig? Det har CA spurgt fremtidsforsker Louise Fredbo-Nielsen om.  

Læs artiklen

4 dages arbejdsuge – en trend, der er kommet for at blive?

4 dages arbejdsuge vinder frem. Det tiltrækker talenter og giver gladere og mere produktive medarbejdere. Men det kommer ikke af sig selv. CA har talt med Pernille Garde Abildgaard om fordele, organisering og fremtiden for 4 dages arbejdsuge.

Læs artiklen

Undgå bias i rekrutteringsprocessen

Bias er en af de største udfordring i rekrutteringsprocesser i dag. Det mener Marie Wengler, som forsker i barrierer på arbejdsmarkedet. CA har talt med hende om, hvilke bias der kan påvirke rekrutteringer, og hvordan bias kan undgås.

Læs artiklen