swipegesture

CA er din studiepartner

Når du læser på en videregående uddannelse, kan du blive studiemedlem i CA Karrierepartner og a-kasse. Vi hjælper dig til et godt studieliv, så du er klar til et godt arbejdsliv efter uddannelsen.

Bliv gratis studiemedlem

Som gratis studiemedlem i CA får du en studiepartner, der er en aktiv del i dit lokale studiemiljø. Vi laver events og rådgiver studerende, både når det gælder studietrivsel, en optimal eksamensperiode, og når du skal lande det fede studiejob.

Med mere end 10.000 studiemedlemmer er CA en af de største organisationer for studerende i Danmark. Mange af vores studiemedlemmer læser på en samfundsvidenskabelig eller business-orienteret uddannelse og har et ønske om udvikling i deres studie- og arbejdsliv.

Studiemedlemskab

Du kan blive gratis studiemedlem i CA, så længe du opfylder nogle bestemte betingelser, herunder, at du er studerende og højst tjener 285.669,- kr. (inkl. SU) pr. år.

Læs om krav til studiemedlemskab

Som studiemedlem i CA får du flere fordele:

Kurser og webinarer

Du får adgang til gratis studierelevante kurser og webinarer om fx Excel, studieteknik, studieophold m.m.

Læs mere om kurser og webinarer

Tips til studieliv og jobsøgning

Viden, værktøjer, sparring og hjælp til studieliv og jobsøgning under og efter uddannelsen.

Læs mere om studieliv

Billig studieforsikring

Som studiemedlem i CA får du adgang til CA Studieforsikring, som er en skræddersyet og billig forsikring til studerende – indbo-, ulykke- og rejseforsikring.

Læs mere om CA Studieforsikring

Advokathjælp under studiet

Gratis rådgivning i ansættelsessager af vores advokater i CA Advokathjælp – fx tjek af din ansættelseskontrakt i studiejobbet.

Læs mere om CA Advokathjælp