swipegesture

Tema

Lønforhandling - få gode råd til din næste lønsamtale

Få gode råd om lønforhandling og hvordan du bedst forbereder dig til lønsamtalen.

Bliv klogere på lønforhandling og forhandlingsteknik

God forberedelse og forhandlingsteknik kan styrke din præstation og hjælpe til at skabe gode resultater ved din lønforhandling, uanset om du forhandler løn ved en ansættelse eller senere lønsamtaler.  

Her på siden får du en kort introduktion til, hvordan forberedelse og forhandlingsteknik kan hjælpe dig i forhandlingssituationen – og så har vi samlet nogle artikler, der kan hjælpe dig til blive at blive en vinder i lønforhandlingen – og andre forhandlinger. 

Forbered dig til din lønforhandling

En lønforhandling begynder længe inden, I sætter jer ved forhandlingsbordet. Så selvom lønforhandling for mange er en årlig tilbagevendende begivenhed, så kan det være en god ide at forberede sig løbende. Forberedelse er nemlig grundlaget for en god lønforhandling.

Opret fx et dokument med de resultater, du har skabt i løbet af året og sæt dem i relation til virksomhedens prioriteter og strategiske mål. At være velforberedt til din lønforhandling kan få dig til at virke mere overbevisende og øge sandsynligheden for, at du får dine synspunkter igennem.

At forberede sig godt er bare et af mange gode råd om, hvordan du får succes, når du forhandler løn. Vi har samlet nogle artikler nederst her på siden, der giver dig gode råd til lønforhandlingen.

Skabeloner til lønforhandling

Vil du forberede dig til din lønforhandling og forhandle ud fra interesser?

Så hent CA's to skabeloner i skrivbart PDF-format, og få overblik over dine interesser og forbered dig optimalt inden din lønforhandling.

Hent interesseskema og forberedelsesskema

Webinar

Lønforhandling - Hvad kan jeg forlange i løn?

Lær hvordan du får et godt resultat i hus ved lønforhandling, uden at sætte forholdet til din arbejdsgiver over styr. Du bliver introduceret for de bagvedliggende principper omkring den gode lønforhandling

CA Løntjek - se og sammenlign lønniveauet for din stilling

Med CA Løntjek får du adgang til lønoplysninger for faglige profiler som din. Du kan sammenligne månedslønnen, men også den samlede lønpakke inkl. pension, ferie, firmabil, timeløn og meget andet.