swipegesture

Tema

Vil du have mere i løn?

Så er det en god ide at have styr på din forhandlingsteknik og være godt forberedt til din lønforhandling.

Bliv klogere på lønforhandling og forhandlingsteknik

God forberedelse og forhandlingsteknik kan styrke din præstation og hjælpe til at skabe gode resultater, uanset om du forhandler løn, en kontrakt eller på anden vis gerne vil have dine synspunkter igennem.

Vi har samlet nogle artikler, der kan hjælpe dig med at blive en vinder i forhandlingen, hvad enten det gælder lønforhandlingen, kontrakten eller noget helt tredje.

Her på siden får du en kort introduktion til, hvordan forberedelse og forhandlingsteknik kan hjælpe dig i forhandlingssituationen – og så har vi samlet nogle artikler, der kan hjælpe dig til blive at blive en vinder i lønforhandlingen – og andre forhandlinger.

Forbered dig til din lønforhandling

En lønforhandling begynder længe inden, I sætter jer ved forhandlingsbordet. Så selvom lønforhandling for mange er en årlig tilbagevendende begivenhed, så kan det være en god ide at forberede sig løbende. Forberedelse er nemlig grundlaget for en god lønforhandling.

Opret fx et dokument med de resultater, du har skabt i løbet af året og sæt dem i relation til virksomhedens prioriteter og strategiske mål. At være velforberedt til din lønforhandling kan få dig til at virke mere overbevisende og øge sandsynligheden for, at du får dine synspunkter igennem.

At forberede sig godt er bare et af mange gode råd om, hvordan du får succes, når du forhandler løn. Vi har samlet tre artikler, der guider dig til en god lønforhandling:  

Få styr på forhandlingsteknikken

Det er altid godt at vide, hvordan man håndterer en forhandlingssituation. Uanset om du skal forhandle en kontrakt, er til lønforhandling eller på anden vis gerne vil have dine synspunkter igennem.

Skabeloner til lønforhandling

Vil du forberede dig til din lønforhandling og forhandle ud fra interesser?

Så hent CA's to skabeloner i skrivbart PDF-format, og få overblik over dine interesser og forbered dig optimalt inden din lønforhandling.
(Obs - kræver medlemslogin.)

Hent interesseskema og forberedelsesskema

Webinar

Lønforhandling - Hvad kan jeg forlange i løn?

Lær hvordan du får et godt resultat i hus ved lønforhandling, uden at sætte forholdet til din arbejdsgiver over styr. Du bliver introduceret for de bagvedliggende principper omkring den gode lønforhandling

Læs mere og tilmeld dig