Få gratis skabeloner til dit CV og din ansøgning - lige til at redigere i Word

Har dit CV brug for et løft, så dine kompetencer vises mere overskueligt og din personlighed udtrykt mere visuelt? Et godt CV og en god ansøgning giver et godt indtryk af din faglighed og din personlighed.

Det er vigtigt med en flot og overskuelig opsætning, der gør det let at skimme dine erfaringer, kvalifikationer og det du tilbyder virksomheden. Det øger sandsynligheden for at komme i 'ja-bunken' betragteligt, fordi der normalt kun bruges få sekunder til at vurdere CV'et.

Vores karriererådgivere har masser af erfaring med at gennemgå CV'er. Så vi har samlet deres bedste råd og lavet nogle brugervenlige CV- og ansøgningsskabeloner.

I skabelonerne får du forslag til opbygning af CV og ansøgning - og gode råd om, hvad der er vigtigt at få med i CV'et og ansøgningen, så de matcher det job, du søger. 

CA's skabeloner til CV og ansøgning styrker din jobsøgning

Vores CV- og ansøgningsskabeloner kan hjælpe dig med at skille dig ud fra mængden i bunken af ansøgninger. Du kan redigere skabelonerne som du vil, så de repræsenterer dig på en kreativ, moderne og professionel måde. 

  1. CV-skabelon til det klassiske CV (kan redigeres i Word)
  2. CV-skabelon til det moderne CV(kan redigeres i Word)
  3. Matchende ansøgningsskabelon(kan redigeres i Word)
  4. Guides til at redigere i skabelonerne, og samtidig beholder den professionelle opsætning.

Download CA-skabeloner og ansøgningsskabelon

Når du har udfyldt formularen kan du downloade skabelonerne: 

(*) Med indsendelsen af denne webform accepterer vi, at CA kontakter os telefonisk og/eller på e-mail med henblik på en dialog om CA's medlemsfordele, hvor der kan ske yderligere indsamling af personoplysninger. Vi kan til hver en tid få indsigt i samt tilbagekalde vores samtykke og CA opbevarer data i maksimalt 3 år efter seneste interaktion, som beskrevet i CA's Persondatapolitik. Ved spørgsmål eller klager kontaktes CA's dataansvarlige pr. mail: persondata@ca.dk.