swipegesture

Anbefal et nyt CA-medlem

Er du glad for dit medlemskab af CA, og har du lyst til at give det gode videre?

Anbefal nyt medlem

Når du anbefaler en ven at blive betalende medlem i CA, får I hver et Luksusgavekort på 500 kr.
Gavekortet kan bruges i butikskæder, webshops og til unikke oplevelser bl.a. Zalando, Ilva, Matas, Saxo.com, biografer, Paradis, Babysam og mange andre steder. 

Har du en ven, der ville blive glad for et medlemskab? Så giv os et tip!

Sådan gør du

Du skal blot udfylde og indsende formularen nedenfor. Herefter kontakter vi din ven hurtigst muligt og hjælper med indmeldelsen. Så snart din vens første kontingentindbetaling er registreret, sender vi jeres gaver. Du skal selv være medlem af CA for at kunne anbefale et nyt medlem. Kampagnen gælder ikke ved indmeldelse som studiemedlem, ej heller for personer, der har været medlem af CA inden for de seneste 6 måneder.

Husk at aftale med din ven, at det er ok, at vi ringer vedkommende op.

Din anbefaling

Vær opmærksom på, at tilbuddet om 2x gavekort, værdi 500 kr. alene gælder ved anbefaling af et betalende medlem. Anbefaler du en studerende, vil du modtage et gavekort på 100 kr. og din ven, som er studerende, vil modtage et gavekort på 200 kr.

Dine oplysninger

(*) Med indsendelsen af denne webform accepterer vi, at CA kontakter os telefonisk og/eller på e-mail med henblik på en dialog om CA's medlemsfordele, hvor der kan ske yderligere indsamling af personoplysninger. Vi kan til hver en tid få indsigt i samt tilbagekalde vores samtykke og CA opbevarer data i maksimalt 3 år efter seneste interaktion, som beskrevet i CA's Persondatapolitik. Ved spørgsmål eller klager kontaktes CA's dataansvarlige pr. mail persondata@ca.dk.