swipegesture

Nyheder

[alt]

Visionært samarbejde skal forny det danske jobmarked

Nyhed 07. maj 2024

En ny, innovativ jobmatchplatform skal gøre det nemmere at rekruttere og skifte job uden bias. Det er målet for et nyt strategisk samarbejde mellem startup-virksomheden Juice og de tre a-kasser Ase, Krifa og CA.

[alt]

Pas på falske CA-mails - 5 gode råd til at afsløre fupmails

Nyhed 04. okt 2023

Phishing mails er en plage i mange forklædninger. Tjek, hvordan du spotter fupmails.

[alt]

Feats: Det er ikke dit CV, der betyder noget – det er dine projekter

Nyhed 15. jun 2023 4 min.

Hvad skal du bedømmes på, når du søger job? Din ansættelseshistorik eller de projekter, du har skabt under din karriere? Folkene bag platformen Feats er ikke i tvivl; Det lange CV, der redegør for din arbejdsmæssige historik, kan ikke hamle op med en portefølje over de projekter, du har skabt.

[alt]

Find din næste unge medarbejder med jobdate-appen SimplyJob

Nyhed 21. feb 2023 3 min.

Mød de unge på deres præmisser, når du skal ansætte. De unge swiper sig til jobbet og du får ansøgninger på få minutter. 

[alt]

8 trends der præger fremtidens rekruttering

Nyhed 20. feb 2023 5 min.

Nye, dynamiske metoder til at rekruttere de rette medarbejdere vinder frem på rekrutteringsmarkedet, der er præget af høj jobomsætning og nye idéer. Vi ser nærmere på tendenserne.

[alt]

Talenthub: Det skal være en god oplevelse at søge job

Nyhed 17. jan 2023

Et trist afslag og lange svartider er fortid, hvis det står til den danske startup Talenthub, der har skabt en platform, der forbedrer jobsøgendes oplevelse af rekruttering og onboarding.

[alt]

Det fleksible arbejdsliv vinder frem

Nyhed 07. dec 2022 5 min.

Vi står midt i et paradigmeskift, hvor vores arbejdsliv forandrer sig. Nye måder at arbejde på og et mere fleksibelt arbejdsliv vinder frem. CA har talt med Lise Dahl Arvedsen, Ph.d., rådgiver og ekstern lektor ved CBS, og en af forfatterne til bogen ”Snart griner vi af 8-16-jobbet”, om tendenserne.

[alt]

Fra konsulent til iværksætter

Nyhed 06. dec 2022 4 min.

Simon Munch oplevede på egen krop, at drømmejobbet ”fandt ham”, da han sagde sit job i konsulentbranchen op og sprang ud som iværksætter. Nu er han med i startuppet Juice, der matcher unge kandidater med deres drømmejob.

[alt]

Smartforce vil forene konsulentbranchen

Nyhed 07. nov 2022

Et sted, hvor konsulentbranchens aktører nemt kan finde hinanden, netværke og skabe verdensklasse forretning. Det er tanken bag rekrutteringsplatformen Smartforce. 

[alt]

Hold varmen på de kolde kontorer

Nyhed 07. nov 2022

I mange virksomheder, bliver der skruet ned på 18-19 grader henover vinteren for at spare på varmen. Men kolde medarbejdere producerer mindre og laver flere fejl, fortæller Lone Østergaard, der har gode råd til at holde varmen på kontoret, selvom temperaturen sættes ned.

[alt]

Undgå bias i rekrutteringsprocessen

Nyhed 11. okt 2022 4 min.

Bias er en af de største udfordring i rekrutteringsprocesser i dag. Det mener Marie Wengler, som forsker i barrierer på arbejdsmarkedet. CA har talt med hende om, hvilke bias der kan påvirke rekrutteringer, og hvordan bias kan undgås.

[alt]

Talntcast: Vis, hvad du kan og glem CV’et

Nyhed 10. okt 2022 3 min.

Hos Talntcast giver de ikke meget for et gammeldags CV. Den nytænkende rekrutteringsplatform tror nemlig på, at det har langt større værdi, når kandidaterne selv præsenterer deres evner, og det får de lov til.

[alt]

Husk dine feriedagpenge

Nyhed 07. okt 2022 3 min.

Har du modtaget dagpenge, barselsdagpenge eller feriedagpenge i ferieåret fra september 2021 til august 2022?

Hvis ja, så har du optjent feriedage med feriedagpenge. Og de skal holdes senest den 31. december 2022.

[alt]

4 trends på fremtidens arbejdsmarked

Nyhed 13. sep 2022 4 min.

De seneste år, har vi set en markant udvikling i måden, vi arbejder på. I dag kigger vi ind i et foranderligt arbejdsmarked. Men hvad bliver de største tendenser i fremtiden? Og hvordan kan du forberede dig? Det har CA spurgt fremtidsforsker Louise Fredbo-Nielsen om.  

[alt]

Juice: Rekruttering vendt på hovedet

Nyhed 13. sep 2022 2 min.

Når der skal rekrutteres, foregår det oftest med et jobopslag efterfulgt af et CV og en ansøgning med et specifikt henblik på den opslåede stilling. Men den fremgangsmåde har det nye startup Juice besluttet sig for at udfordre med en ny digital rekrutteringsplatform.

[alt]

4 dages arbejdsuge – en trend, der er kommet for at blive?

Nyhed 18. aug 2022 5 min.

4 dages arbejdsuge vinder frem. Det tiltrækker talenter og giver gladere og mere produktive medarbejdere. Men det kommer ikke af sig selv. CA har talt med Pernille Garde Abildgaard om fordele, organisering og fremtiden for 4 dages arbejdsuge.

[alt]

A-kasserne får eneansvaret for de nyledige – og flere digitale samtaler

Nyhed 27. jun 2022 5 min.

Fra 2024 er det slut for de ledige med at rende mellem jobcenter og a-kasse. I hvert fald i de 3 første måneder af ledigheden, hvor a-kasserne får eneansvaret for kontakten til de ledige. Samtidig bliver der skåret ned på antallet af samtaler. Og allerede fra den 1. januar 2023 bliver der mulighed for at holde næsten alle samtaler digitalt, hvis medlemmet ønsker det.

[alt]

Bliv matchet med dit drømmejob

Nyhed 17. maj 2022

Undgå bias i udvælgelsen. Opret en profil på Juice og bliv udvalgt anonymt til de stillinger, der matcher dine kompetencer, din erfaring og dine værdier.

[alt]

Ny formand og nye ansigter i CA's bestyrelse

Nyhed 16. maj 2022

Efter repræsentantskabsvalget i marts har bestyrelsen har konstitueret sig den 9. maj med ny formand og nye suppleanter.  

[alt]

De blev valgt til CA's repræsentantskab

Nyhed 04. apr 2022

Valget til CA's repræsentantskab er afsluttet den 31. marts 2022, hvor i alt 41 medlemmer var opstillet til de 13 ledige pladser og 5 suppleant-pladser.