swipegesture

Smartforce vil forene konsulentbranchen

Et sted, hvor konsulentbranchens aktører nemt kan finde hinanden, netværke og skabe verdensklasse forretning. Det er tanken bag rekrutteringsplatformen Smartforce. 

Nyhed 07. nov 2022  
af Laura Meisner

Smartforce’s rekrutterings-filosofi?

Det skal være nemt for konsulenter og virksomheder/konsulenthuse at ’connecte’ med ligesindede partnere og skabe et solidt netværk. Smartforce opfatter sig selv som dem der forbinder konsulentbranchen.

Hvordan?

En profil på Smartforce giver adgang til massevis af nye konsulenter. Både nye talenter og erfarne aktører. Men det stopper ikke her. På Smartforce kan du også finde partnere og mæglere og dermed udvide dit netværk betydeligt.

Særligt fokus?

Konsulenter i alle udgaver – soloselvstændige, deltids freelancere, etablerede bureauer etc.

Hvis du er konsulent…

På ét og samme sted har du mulighed for at finde dit næste job/projekt, netværke med ligesindede og dele viden med andre freelancere. Med andre ord, her finder du et udvidet forretningsnetværk.

Udover at finde den perfekte opgave kan du samle alle dine referencer og dermed styrke din profil over for både kunder og netværk – hele konsulentverdenen. På Smartforce er det også nemt at udarbejde og styre kontrakter og at kommunikere med partnere og ansatte.

Hvis du er virksomhed eller et konsulenthus…

På Smartforce platformen kan du købe, levere, rekruttere og administrere konsulenter. Søg efter det rette match på platformen blandt en bred række af konsulentprofiler eller inviter de profiler ind i netværket, som du savner. Du kan skabe din egen database med kandidater og freelancers eller begge dele med din personlige vurdering, så du nemt kan træffe beslutning om dit næste match.

Det er også muligt at lægge egne medarbejdere ind i netværket og dermed skabe et internt kompetencenetværk, som du kan søge i og/eller at bruge platformen som en salgskanal ud i verden.

Du har din egen indbakke, så du hurtigt kan komme i dialog med relevante personer.

Hvad koster det?

Hos Smartforce er det visionen, at freelancere skal forkæles med samarbejder, netværk og loyalitetsprogrammer – og ikke betale en krone for at bruge platformen.

Virksomheder/konsulenthuse køber en licens til at bruge Smartforce og kan herefter benytte alle services.

Hvad er Smartforce for en størrelse?

Smartforce kom til verden i starten af 2022 og har pt. 5.000 freelancere ombord. Platformen, der udspringer af Q Employ, matcher også konsulenter og virksomheder i Sverige.

Læs mere om Smartforce