swipegesture

Vi er også for dig, der er i job

I CA kan du udvikle dig selv og dine faglige kompetencer, så du kan styrke og bevare din værdi på arbejdsmarkedet, uanset hvor du er og hvor du er på vej hen.

Skab det arbejdsliv, du drømmer om

I CA er vi først og fremmest din karrierepartner og står klar med støtte og sparring, uanset hvor du er i dit arbejdsliv og hvilke karrieredrømme du har.

Virkelighedens verden

Arbejdslivet byder på mange ting. Udvikling, udfordringer og opgaver, der skal løses. Der er også mange spørgsmål. Er jeg på rette hylde? Hvad er næste skridt? Måske er arbejdsglæden dalende eller tempoet for højt.

En ting er sikkert. Vi lever i en foranderlig verden, som hele tiden bevæger sig. Det stiller krav. Til virksomhederne og til dig, som er lønmodtager og ansat.

Du skal kunne tilegne dig nye færdigheder, levere og præstere - og samtidig få en hverdag til at fungere, så der også er plads til et givende fritids- og familieliv. Det kan være udfordrende.

Vi udvikler os sammen

I CA kan du udvikle dig selv og din faglige kompetencer, så du fastholder og/el. øger din værdi på arbejdsmarkedet.

Vi tilbyder et væld af e-bøger, kurser, webinarer og online foredrag, hvor du kan styrke dine faglige og personlige kompetencer, og få nye viden og inspiration til et arbejdsliv i balance.

Karriererådgivning

Er du hvor du vil være?

Som CA-medlem kan du få gratis karriererådgivning / karrierecoaching, der tager udgangspunkt i dig, dine udfordringer og behov. Karriererådgivning handler nemlig om at hjælpe dig et skridt videre i dit arbejdsliv.

Et møde med en CA-karriererådgiver kan hjælpe dig med at lægge en plan for din karriereudvikling eller guide dig gennem din jobsøgningsperiode. Men jobrådgivning kan også handle om din trivsel på arbejdspladsen.

TEMA

Er du blevet opsagt?

For de fleste er det aldrig sjovt at modtage en opsigelse. For andre er det en lettelsens suk. Uanset, så er en opsigelse en stepping stone på vej til noget nyt. Måske er det ligefrem det nødvendigt næste skridt, hvis du skal kunne indfri dine karrieredrømme.

Brug os allerede under din opsigelse, så kommer du hurtigt videre og kan være tryg hele vejen.