swipegesture

Studiepartner

CA er studiepartner for dig, som studerer business: Økonomi & finans, projektledelse, marketing, kommunikation, IT & e-commerce, ledelse & strategi, HR eller lignende forretningsområder.

Vi hjælper dig til et godt studieliv, så du er klar til et godt arbejdsliv efter studiet.

A future within business

Serious about business?

I CA handler det om business – din business, dig og din fremtidige karriere.
Vi er et supplement til dit studie og arbejder for, at du får et lettere studieliv og styrket dine muligheder for at skabe et inspirerende og godt arbejdsliv efter dit studie.

Tænk strategisk

Det er ikke ligegyldigt, hvilken a-kasse du vælger.
I CA har vi specialiseret os i business og arbejder for at vores medlemmer får de bedste forudsætninger for at skabe et inspirerende studie- og arbejdsliv i balance.
Læser du business, er CA derfor det oplagte valg. 

Dit fundament - vores business

Som din studie- og karrierepartner er vi en aktiv del af dit lokale studiemiljø. Vi laver events og rådgiver om studietrivsel, studieteknik, økonomi, en optimal eksamensperiode, og når du skal lande det fede studiejob.

I CA får du sparring og rådgivning, relevant viden og kompetenceudviklende kurser, så du altid kan tilegne dig kompetencer, der er efterspurgte i erhvervslivet.

Bliv endnu bedre

Brug os til at blive bedre, når du vil videre eller skal finde nye veje i dit studie- og arbejdsliv. Vi er gode til det, vi gør – derfor er vores medlemstilfredshed også helt i top, både i undersøgelser og på Trustpilot.

Your career - our business.

Flere events

Gå ikke glip af noget

Hold dig opdateret med CA’s nyhedsbrev til studerende Career Toolbox, hvor vi taler om business og karriere. Du får adgang til et væld af ressourcer, herunder events, der udvider dit netværk, viden og spændende tilbud.

Tilmeld dig CA's nyhedsbrev her

Gode råd og sparring

Tips til et godt studieliv

Her får du gode tips til dit studieliv - lige fra studiestart, studieteknik, økonomi og udlandsophold.

Tips til et godt studieliv

Find et godt studiejob 

Vi hjælper dig med alle dele af jobsøgningsprocessen - lige fra kompetenceafklaring til at skrive et CV og en ansøgning, der får dig til jobsamtale.

Find studiejob eller praktikplads

"Har jeg overhovedet brug for en a-kasse,
mens jeg studerer?"

Nej, det har du i princippet ikke.
Men der er faktisk rigtig mange gode grunde til at melde sig ind i en a-kasse, allerede mens du studerer.

Du sparer penge

Et gratis CA-studiemedlemskab giver dig adgang til masser af fordele og kontante rabatter bl.a. billig studieforsikring.
Du er også sikret dagpenge fra dag 1, hvis du skulle stå uden job, den dag du er færdig med din uddannelse og har været medlem i minimum 12 mdr.

Du får genveje til et lettere studieliv

Leder du efter et nyt relevant studiejob? Eller hjælp til at disponere din tid, så du har overblik og ikke føler dig presset over alt det, du skal nå? Eller konkrete værktøjer og skabeloner, der gør dit arbejde nemmere?

Som CA-studiemedlem får du fri adgang til at hav af ressourcer, e-bøger, webinars og værktøjer, der gør dit studieliv meget nemmere.

Skab en spændende fremtid med CA

I CA kender vi dit fagområde, og ved hvad der skal til for at lykkes, når du skal skabe dig en ny og spændende fremtid indenfor business.

Flere artikler om studieliv

Med et gratis CA-studiemedlemskab får du adgang til masser af fordele og kontante rabatter

online kurser

Gratis online kurser i Photoshop, Illustrator og Indesign og meget mere…

I CA har du altid mulighed for at udvikle dine faglige og personlige kompetencer, og styrke din værdi på arbejdsmarkedet. Du får rabat på fagkurser og har fri adgang til en bred vifte af kompetenceudviklende online kurser, foredrag og events samt download af diverse e-bøger og nyttige skabeloner.

deals

Ekstra procenter på gode deals

CA har forhandlet en lang række fordele og kontante rabatter til medlemmerne.
Udover ekstra procenter på gode deals kan du få billige avisabonnementer, mærkevarer til nedsatte priser og meget andet.

Billige forsikringer

Spar masser af penge med CA Studieforsikring

Gjensidige

Som gratis studiemedlem i CA får du adgang til en skræddersyet og billig forsikring til studerende – indbo-, ulykke- og rejseforsikring.

CA Studieforsikring

Gratis advokathjælp

Få CA Advokathjælp
til 0 kr.

Du får CA Advokathjælp for studerende for 0 kr. Så kan du få tjekket kontrakten til dit studiejob af professionelle advokater. Du kan også få kort juridisk rådgivning om fx kontrakt og ansættelsesforhold helt gratis.

CA Advokathjælp for studerende