PRINCE2® Foundation inkl. certificering

PRINCE2 Foundation er et intensivt kursus, der giver dig et solidt teoretisk fundament for metoden PRINCE2 til projektledelse samt forbereder dig til at bestå din PRINCE2 Foundation eksamen.

Med i prisen er

 • Officiel PRINCE2®-manual
 • PRINCE2® Foundation-forberedelseshæfte (engelsk eller dansk afhængig af din tilmelding)
 • PRINCE2®-App
 • Fyldestgørende kursusmateriale, der kan bruges som opslagsværk efter kurset
 • PRINCE2® Foundation-eksamen
 • Let frokost, frugt, the og kaffe under kurset

PRINCE2® Foundation er et intensivt kursus, der har til formål at give dig grundlæggende viden om PRINCE2 som metode til projektledelse samt forberede dig til at bestå din PRINCE2® Foundation-eksamen. 

Indhold, udbytte & kursusmål

Ved at deltage i PRINCE2® Foundation-kurset opnår du et indgående kendskab til PRINCE2®-metoden. Du får også viden om de syv principper, syv processer og syv temaer, der er centrale for at køre projekter efter denne metode. Ved beståelse af eksamen opnår du en PRINCE2® Foundation-certificering. 

Indhold

 • Introduktion til PRINCE2®
 • Projekters livscyklus
 • Initieringsfasen
 • Efterfølgende leveringsfaser
 • Sidste leveringsfase
 • PRINCE2® Foundation-eksamensforberedelse 

Kursusmål

 • Opnå indsigt i og udvikle en grundig forståelse af Best Practice Projektledelse gennem brug af PRINCE2®-metoden
 • Bestå PRINCE2® Foundation-eksamen
 • Opbygge et solidt vidensfundament, du senere kan udnytte til at bestå Practitioner-eksamen

 

Forberedelse

Ca. 3 uger inden kursusstart vil du modtage PRINCE2®-manualen samt et forberedelseshæfte med øvelser. Forberedelseshæftet består af en introduktion til PRINCE2®, opgaver samt angivelse af hvilke sider, du skal læse i manualen. Vi anbefaler, at du inden kurset har gennemgået forberedelseshæftet, hvilket tager ca. 20 timer. 

 

Undervisningsform

Kurset afholdes som et 3-dages intensivt kursus uden overnatning. Du skal være opmærksom på, at der vil være aftenarbejde på kurset. Som deltager forventes det, at du bidrager aktivt under kurset, der veksler mellem øvelser og gennemgang af teori. Teorien gennemgås ligeledes i relation til praktiske eksempler. Derudover vil du få mulighed for at øve dig på prøveeksamener. 

 

Eksamen

Kurset afsluttes med Foundation-eksamen. Eksamen består af 75 multiple choice-spørgsmål, hvoraf de 5 er prøvespørgsmål og ikke tæller med i den samlede score. For at bestå skal du have 35 af de resterende 70 spørgsmål rigtigt besvaret. Du får dit eksamensresultat umiddelbart efter eksamen. Dit certifikat bliver efterfølgende tilsendt. PRINCE2® Foundation-eksamen afholdes online (på kursets 3. dag). Du skal derfor medbringe egen laptop-computer på eksamensdagen. Vi sender en udførlig mail til hver deltager om dette inden kursusstart og er behjælpelig med support. 

 

Deltagerprofil & -forudsætninger

Kurset er for dig, der ønsker kendskab til PRINCE2®-metoden, og enten som individ eller organisation ønsker en fokuseret tilgang til projektledelse og projekthåndtering. Du er måske allerede involveret i projekter som f.eks. projektmedarbejder eller projektleder. 

Kurset har fokus på procesorienteret projektledelse, og det vil være en fordel, hvis du har kendskab til projektarbejde.

 

Undervisere

CA+ udbyder kurset i samarbejde med Peak Consulting Group. Deres undervisere bruger en stor del af deres tid på at rådgive eller assistere i forbindelse med projekt-, program- og porteføljestyring. De har en bred erfaring koblet med dyb faglig og teoretisk ballast. Undervisere og materiale er akkrediteret af eksamensinstituttet. 

 

Forplejning

Dette kursus kan tilbydes til særpris bla. på baggrund af reducerede omkostninger til forplejning. Der vil blive serveret sandwiches eller smørrebrød til frokost samt lidt sødt om eftermiddagen. Der vil være vand, the, kaffe og frugt til rådighed hele dagen.

 

Frister og undervisningssteder

Frist for tilmelding og afbud: 
4 uger før kursusstart
Se afbudsregler her

Undervisningssteder:
CA - Gentofte
Smakkedalen 2
2820 Gentofte

Peak Consulting Group - Århus
Tangen 4
8200 Århus

Du vælger sted og datoer, når du tilmelder dig.

 

Praktisk info

Priser
CA+ medlemspris:
kr. 7.790,- (ekskl. moms)

CA-medlemspris:
kr. 8.790,- (ekskl. moms)

Normalpris:
kr. 12.500,- (ekskl. moms)

Varighed
3 dage
Alle dage kl. 9-17

Kursusdatoer - Gentofte
Mandag 30/9-19
Tirsdag 1/10-19
Onsdag 2/10-19

Kursusdatoer - Århus
Mandag 4/11-19
Tirsdag 5/11-19
Onsdag 6/11-19

Du vælger by, når du tilmelder dig.