Betingelser for aflysning, afmelding, flytning og re-eksamen ved certificeringskurser i CA+

Aflysning

CA+ forbeholder sig retten til sammen med leverandøren at aflyse kurser, f.eks. grundet manglende tilmeldinger. I de tilfælde vil det fulde kursusbeløb blive refunderet.

Flytning og annullering

Din kursustilmelding kan annulleres og flyttes, og det fulde beløb refunderes, indtil 30 dage inden startdato. Derefter er tilmeldingen bindende og kursusprisen kan ikke refunderes. Ønsker du i stedet at sende en kollega, kan denne overtage pladsen uden ekstra gebyr, dog skal en eventuel prisdifference betales, såfremt der er forskel på de to kursisters medlemsforhold i CA / CA+.

Ved afbud eller udeblivelse fra eksamen tilbydes ikke erstatningseksamen. Flytning af eksamen kan kun ske ved forudgående skriftlig aftale og mod et ekstra eksamensgebyr iht. gældende satser.

Re-eksamen m.v.

Hvis en deltager ikke opnår certificering og ønsker re-eksamen, kan dette ske mod betaling af prisen for en ekstra eksamen/certificering. Re-eksamen aftales med og betales direkte til leverandøren, da mulighederne for re-eksamen varierer alt efter leverandøren samt hvilken eksamen, det drejer sig om.

Priser for re-eksamen:

  • PRINCE2® Foundation ekstra eksamen kr. 3.100
  • PRINCE2® Practitioner, ekstra eksamen kr. 3.500
  • PRINCE2® Agile, ekstra eksamen kr. 3.500
  • Professional Scrum Product Owner, ekstra certificeringsforsøg USD 200
  • Professional Scrum Master, ekstra certificeringsforsøg USD 150

Oplyst pr. 20. maj 2019 med forbehold for ændringer hos eksamensinstituttet og scrum.org

 

+Kurser udbydes af CA+, som følger CA’s persondatapolitik, som du kan se her: CA's persondatapolitik. +Kurser bruger nemtilmeld.dk til deltagertilmelding og betaling, og der er derfor en databehandleraftale mellem CA og nemtilmeld.dk. Se nemtilmeld.dk's cookie- og privatlivspolitik her.