Billig a-kasse med ekstra mange fordele - alternativ til fagforeninger

Er du på jagt efter en billig a-kasse og fagforening?. Kombinationen af a-kassen CA og CA Advokathjælp giver dig en af Danmarks billigste løsninger på både økonomisk og juridisk sikkerhed - og service i topklasse.

Hvilken a-kasse er billigst?

Hvad får man egentlig for kontingentet til sin a-kasse og fagforening? Det spørgsmål kan hurtigt dukke op, når man bliver bedt om at betale tusindvis af kroner om året for at være meldt ind i både a-kasse og fagforening. Det behøver dog ikke at være dyrt at være sikret økonomisk og juridisk – ligesom det heller ikke behøver at være lig med kompromisser og dårlig service, når prisen er lav. 

Det billige fagforenings-alternativ

Der kan være mange penge at spare, hvis du overvejer dine behov nøje, når det gælder a-kasse og tryghed i dit ansættelsesforhold. Udover billig a-kasse kan du hos CA også vælge CA Advokathjælp – en tilkøbsordning, der kan spare dig for flere tusinde kroner om året på kontingentet, hvis du udover arbejdsløshedsforsikring egentlig kun har brug for juridisk hjælp i tilfælde af, at der skulle opstå problemer med din arbejdsgiver.

Hvordan vælger man a-kasse?

Find priser på en række a-kasser og fagforeninger herunder og se, hvor meget du kan spare ved at skifte til CA’s billige a-kasse og fagforenings-alternativ.
 

Sammenligning af priser for udvalgte a-kasser og fagforeninger - CA er billigst på a-kasse og juridisk rådgivning samlet:

Navn

A-kasse + 
fagforening 
pr. md

Årlig besparelse
ved skift til CA og CA Advokathjælp

Kun a-kasse 
pr. md (fuldtid) 

Kun fagforening
pr. md*

CA / CA Advokathjælp**

539,00

-

489,00

50,00

AKA / DJØF (Privat)

725,00

2.232,00

440,00

285,00

HK (Privat)

935,00

4.752,00

492,00

443,00

Det Faglige Hus

545,00 72,00

476,00

69,00

Frie Funktionærer (Favorit)

618,00

948,00

479,00

139,00

A-JKS / Kommunikation & Sprog

937,00

4.776,00

455,00

482,00

Krifa (Basis)

624,00

1.020,00

485,00

139,00

Business Danmark

637,00 1.176,00

470,00

167,00

Magistrenes A-kasse / Dansk Magisterforening

868,67

3.956,04

489,00

379,67

Ase / Ase Lønmodtager 560,00 252,00 493,00 67,00

 

* Bemærk, at der er forskel på, hvad de forskellige a-kasser og fagforeninger tilbyder medlemmerne. Der kan derudover være differentierede kontigentsatser i forhold til det oplyste oven for. De oplyste satser her er baseret på lønmodtagere med fuldtidsansættelse. Tjek den aktuelle sats for dig ved at besøge fagforeningens eller a-kassens hjemmeside. ** Bemærk, medlemskab af CA Advokathjælp kræver samtidig medlemskab af CA. CA Advokathjælp omfatter udelukkende juridisk bistand og lønstatistik, men ordningen omfatter f.eks. ikke strejkekasse ved konflikt.

CA a-kasse – billigt alternativ til fagforening

Selvom CA er en billig a-kasse, besidder vi alle de kernekompetencer, som du bør forvente af din a-kasse, og samtidig kan vi fungere som et billigt alternativ til en fagforening. CA a-kasse tilbyder nemlig advokathjælp mod en fast, lav månedlig egenbetaling. Med et medlemskab af CA a-kasse og CA Advokathjælp får du billig a-kasse kombineret med den juridiske assistance, som man ellers typisk kun får i en fagforening. CA a-kasse med CA Advokathjælp kan hjælpe dig med alle de emner, som du typisk ville vælge at få løst gennem en fagforening – bare til en langt mere fair pris. Desuden har CA en lang række medlemstilbud, som du normalt ikke finder i en a-kasse, men derimod skal betale ekstra til en fagforening for at få. Læs mere om CA Advokathjælp.

Hvad er prisen på CA a-kasse og CA Advokathjælp?

Det koster kun 50 kr./mdr. at være medlem af CA Advokathjælp, mens vi tilbyder billig a-kasse til blot 489,- kr./md. for fuldtidsforsikring. For at få adgang til alle fordelene ved CA Advokathjælp kræver det, at du er medlem af CA a-kasse. Læs om medlemskab af CA a-kasse her: Danmarks bedste a-kasse.

Udover at være blandt Danmarks billigste kombinationer af a-kasse og juridisk tryghed, har CA en lang række fordele, som gør os unik som a-kasse:

Medlemstilbud

CA's mange unikke tilbud, der oftest er inkluderet i kontingentet, kan inspirere og videreudvikle dig - uanset om du søger nye udfordringer eller vil styrke dig i dit nuværende job.

Service i top

CA kan bryste sig af branchens højeste medlemstilfredshed. Noget vi dagligt arbejder på at fastholde og forbedre.

For højtuddannede i erhvervslivet

Langt størstedelen af vores medlemmer har dog en videregående uddannelse og arbejder inden for ledelse, økonomi, marketing, kommunikation og andre forretningsorienterede fagområder.


Alle priser i skemaet er 2019-priser, indsamlet på de respektive foreningers hjemmesider 22/1-2019. Der tages forbehold for prisændringer. Prisen for a-kasse er månedligt kontingent før skat for en fuldtidsforsikret lønmodtager, uden efterlønsbidrag. Prisen på fagforening er for en privatansat på fuldtid, bosiddende i Danmark. Vær opmærksom på at der kan være forskel på hvad de forskellige fagforeninger tilbyder deres medlemmer af services. CA samarbejder med foreningen CA Advokathjælp, der koster 50 kroner om måneden før skat, ca. 33 kroner efter. CA Advokathjælp omhandler udelukkende juridisk tryghed i din ansættelse med bl.a. sparring på ansættelseskontrakten og efter evt. karensperiode kan du få fuld rådgivning og sparring fra advokaterne, fx bistand ved konflikter og gennemførelse af retssager. Læs evt. mere om CA Advokathjælp. 

Meld dig ind i CA

Bliv medlem i CA med det samme og nyd godt af de mange fordele.

Meld dig ind her