Book en karriererådgiver fra CA

Med fokus på medlemmernes egen udvikling og handlekraft giver vores karriererådgivere sparring og rådgivning inden for karrierevalg, jobskifte, samtaletræning, tests, rekruttering og personlig udvikling.

CA's karriererådgivere kan også svare på spørgsmål vedrørende job i udlandet, særlige forhold for dimittender og seniorer, freelance-arbejde, selvstændig virksomhed m.v. Og så har de hver især stærke kompetencer og erfaringer fra HR, rekruttering eller ledelse. Flere af CA's karriererådgivere er desuden certificerede stresscoaches. Rådgivningen er lige som CA’s øvrige tilbud gratis for CA-medlemmer.

Sådan booker du en rådgivning:

Face-to-face rådgivning

Ønsker du at møde karriererådgiveren face-to-face, kan du kontakte CA på telefon 3314 9045 eller på mail ca@ca.dk, og aftale en tid. Sender du en mail, skriv venligst Rådgivning "ønsket by" i emnefeltet.

Vi holder løbende rådgivninger i: Gentofte, Kolding, Odense, Aalborg & Aarhus

Distance rådgivning

Er der langt til en karriererådgiver? Så kan vi tage rådgivningen over telefonen.

Kontakt CA på telefon 3314 9045 eller på mail ca@ca.dk, og aftal en tid. Sender du en mail, skriv venligst Rådgivning Telefon i emnefeltet. Og husk at oplyse dit telefonnr.

Hurtig feedback på CV og ansøgning

Vil du have feedback på dit CV og ansøgning, så send en mail til ca@ca.dk med teksten ”Feedback på CV og ansøgning” i emnefeltet og vedlæg din ansøgning og CV. Så vender en karriererådgiver tilbage til dig hurtigst muligt.

Jobcafé i CA

Netværk med andre jobsøgende. Få sparring på CV og ansøgning fra en af CA's karriererådgivere. Hver mandag  i CA's jobcafé.

CA's karriererådgivere