CA Advokathjælp for lønmodtagere

CA Advokathjælp dækker juridisk sparring om fx ansættelseskontrakter, ansættelsesvilkår, opsigelse mv. Vær opmærksom på at der er karenstid, så tilmeld dig derfor allerede i dag. 

Hvis du er blevet tilmeldt CA Advokathjælp som studiemedlem, undgår du karenstiden.

Som medlem, kan du for blot 50 kr/md få disse fordele:

  • Rådgivning i ansættelsesretlige spørgsmål pr. telefon, brev eller mail herunder gennemgang af ansættelseskontrakter, spørgsmål vedr. ansættelsesvilkår, spørgsmål om opsigelse mv.
  • Advokatbistand i ansættelsesretlige konflikter – herunder korrespondance med arbejdsgiver, deltagelse i forligsmøder samt gennemførelse af retssager.
  • Hjælp til advokatbistand uden brug af fagforening.

Hvad dækker ordningen? 

CA Advokathjælp dækker ansættelsesretlige forhold for lønmodtagere og omfatter:

Rådgivning i ansættelsesretlige spørgsmål pr. telefon, brev eller mail herunder gennemgang af ansættelseskontrakter, spørgsmål vedr. ansættelsesvilkår, spørgsmål om opsigelse mv.

Egentlig bistand i ansættelsesretlige konflikter – herunder korrespondance med arbejdsgiver, deltagelse i forligsmøder samt gennemførelse af retssager. Emner man ellers typisk vælger at få løst gennem en fagforening.

Tilmeld dig nu og vær opmærksom på karenstiden

Du har fuld adgang til ordningen, når du har været med i CA Advokathjælp i seks måneder. Fra dag et kan du få kortere rådgivning (max. 5 minutter) om ansættelsesforhold pr. telefon eller mail, og hvis du inden for de første seks måneder af medlemskabet skal have gennemgået en ansættelseskontrakt, skal du betale et engangsgebyr på 750 kr. 

OBS: Hvis du har været uafbrudt medlem af en fagforening i mindst 6 måneder frem til din tilmelding til CA Advokathjælp, gælder betingelsen om 6 måneders karenstid ikke. Du er dermed fuldt dækket, dog kun i sager opstået efter din tilmelding.

Tilmelding CA Advokathjælp

 

 

Hvad dækker ordningen ikke?

Ordningen omfatter kun juridisk hjælp inden for ansættelsesret for lønmodtagere. Ordningen omfatter ikke sager som eksempelvis arbejdsskader og andre advokatydelser som testamente, skøder mm.

Attraktiv pris

Prisen er kun 50 kr. om måneden. Beløbet er fradragsberettiget, ligesom a-kasse- og fagforeningskontingent også er det.

Hvis du udelukkende er – eller overvejer at blive – medlem af en fagforening på grund af den juridiske tryghed, har du nu et godt og økonomisk meget fordelagtigt alternativ, der kan spare dig for flere tusinde kroner om året.

Sådan fungerer medlemskabet

  • CA Advokathjælp er en selvstændig forening, der drives på grundlag af egne medlemskontingenter.
  • CA a-kasse er således ikke økonomisk engageret i CA Advokathjælp.
  • Du skal være medlem af CA a-kasse for at være med i CA Advokathjælp.

Se vedtægterne

Endnu ikke CA-medlem?

OBS: CA Advokathjælp er kun for medlemmer af CA.

Læs mere om de mange fordele ved medlemskab af CA.

Medlemshistorier

Sådan har CA's medlemmer brugt CA Advokathjælp

Kontakt CA Advokathjælp

Advodan
Kanalstræde 10, 1. sal
4300 Holbæk

Tel: 5945 4040
 
Mandag - Torsdag:
9.00 - 16.00
Fredag:
9.00 - 15.00