Kandidater til valg i CA, 2016

Nedenfor kan du se og læse mere om alle kandidater til valget, til CA's repræsentantskab. Valget løber fra 1/3-16 kl. 9.00 til 31/3-16 kl. 15.00. Der skal vælges 13 kandidater, og du må derfor stemme på maksimalt 13 kandidater.
Kandidaterne er listet i rækkefølge efter, hvornår de har meldt deres kandidatur. Med 43 opstillede kandidater ved vi godt, at listen bliver lang. Men tag dig tid til at kigge dem alle igennem og udvælg dine favoritter.

Valget er overstået.

Rasmus von Arenstorff

47 år, Aalborg
Seneste uddannelse:  HD(O)
Nuværende stilling: Projektleder

Evt. tidligere tillidshverv i CA: Har været med i CA repræsentantskab siden 2008.

Det vil jeg arbejde for i CA:
Hvis jeg bliver stemt ind i repræsentantskabet igen, vil jeg bl.a. have følgende ’kæpheste’:
Jeg vil sørge for at bidrage med al min erhvervserfaring og uddannelser.
Jeg vil sørge for at CA fortsat er en A-kasse for medlemmerne skyld – både for dem der er ledige men også dem der er i arbejde og som ønsker at minimere risikoen for at blive ledig.
Jeg vil bidrage til at medlemmerne får så meget ud af medlemskabet – til et så billigt kontingent som muligt.
Jeg har 47 års livserfaring, og det har medført, at jeg har forskellige uddannelser/kurser på mit CV og prøvet forskellige erhverv i det private og det offentlige. Erhvervserfaringen har både været på det strategiske og operationelle niveau. Derfor har jeg også en god ide omkring, hvilke elementer/emner mange medlemmer efterspørger.
Jeg bor i Aalborg, og derfor ligger det mig meget på sinde, at CA fortsat bliver en a-kasse for ALLE! Lige meget hvor i landet man bor.

 

Jimmy Holst Rydahl

33 år, København Ø
Seneste uddannelse: cand.merc.
Nuværende stilling: Direktør

Det vil jeg arbejde for i CA:
I CA er mit fokus på at foreningen skaber gode vilkår for medlemmerne - både dem der er i og uden for job.
Jeg synes, det er særligt vigtigt, at vi som medlemmer modtager god rådgivning om karrierevalg, karriereudvikling og jobskifte. Hvad enten det er forfremmelse i virksomheden, man er i eller et virksomhedsskifte. Dér har a-kasse en vigtig rolle, når man er i job.
Jeg er bosat på Østerbro i København, hvor jeg bor med min hustru og to børn. Arbejdsmæssigt, står jeg bag virksomheden FORTEM, der hjælper virksomheder med at lave succesfulde tilbud på offentlige udbud.

 

Søren Kai Dresmer-Hansen

44 år, Vedbæk
Seneste uddannelse: Cand. Merc. Strategi, Organisation og Ledelse
Nuværende stilling: Forretningsudvikler

Evt. tidligere tillidshverv i CA: Medlem/suppleant til repræsentantskabet fra 2010-2016

Det vil jeg arbejde for i CA:
Et CA medlem er noget specielt og CA er noget specielt!
Jeg ønsker, at CA skal samles om, at skabe resultater for medlemmerne på 5 afgørende områder:
1) Udbygge indsatsen under ledighed. Hurtige netværks dannelse med en fast mentor etc.
2) CA skal tillade sig, at have en stemme i omverdenen - vise hvad vil vi og så gøre det?
3) En større indsats for 'de selvstændige' medlemmer eller de medlemmer, der ønsker at prøve kræfter med at drive egen virksomhed. Det giver vigtige kompetencer og skaber viden og netværk. Vi har brug for innovation og nye virksomheder, men det kræver mod at være selvstændig og skabe jobs og arbejdspladser. Det skal støttes, og det er strengt nødvendigt for Danmark!
4) Solid opkvalificering af medlemmernes kompetencer og rådgivning – hjælp til selvhjælp.
5) Mere interaktion imellem virksomheder og ledige - lav kompetencegivende samlinger.
Hvorfor: Fordi CA's medlemmer skal have de bedste muligheder for, at skabe egen succes på det globale arbejdsmarked.
Både dem der ønsker et 'fast job', de ledige og de Iværksættere, Innovatører og jobskabere, der vil skabe virksomhed.
Tak for ordet og God vind til alle!

 

Maria Benedikte Skjærven

40 år, Vedbæk
Seneste uddannelse: cand.merc.dat.
Nuværende stilling: IT-chef

Tidligere tillidshverv i CA: Suppleant til repræsentantskabet 2014-2016

Det vil jeg arbejde for i CA:
Jeg vil arbejde for, at CA bliver mere synlig på de sociale medier og bidrage til, at CA har en konkurrencedygtig onlinestrategi. Jeg vil også arbejde for at gøre CA endnu mere attraktiv for ledere. Jeg er nyansat IT-chef hos Forsikringsakademiet pr. 1. marts og før det var jeg udviklingschef i Web Development hos TDC, hvor jeg har arbejdet med implementering af digital strategi.

 

Kim Rise

33 år, Skæring
Seneste uddannelse: cand. ling.merc.
Nuværende stilling: Marketing Coordinator

Tidligere tillidshverv i CA: Suppleant til repræsentantskabet 2014-2016

Det vil jeg arbejde for i CA:
Jeg vil gerne være med til at fortsætte det vigtige stykke arbejde, som vi står over for i CA’s repræsentantskab. Hele dagpengeområdet gennemgår i øjeblikket en stor forandring. Beskæftigelsesreformen og dagpengereformen medfører nye opgaver og muligheder for CA. Jeg er sikker på, at samarbejdet mellem repræsentantskabet, bestyrelsen og ledelsen i CA sikrer, at CA fortsat er rustet til at løse disse opgaver og være karrierepartner for sine medlemmer.
Jeg er selv medlem af CA, fordi jeg ved, at der er gode og relevante tilbud til mig, både de gange jeg har oplevet at være ledig, og når jeg er i arbejde. Jeg vil arbejde for, at CA fortsat har et bredt udbud af services. Jeg har selv tidligere været ledig som medlem af en anden a-kasse, hvor fokus kun var på at leve op til forpligtelserne som a-kasse. Det skal CA også, men CA skal og vil også være mere end en a-kasse. Den kurs vil jeg gerne være med til fortsat at styre efter.
Jeg bor i Skæring, nord for Aarhus sammen med min kæreste. Jeg er uddannet cand.ling.merc. fra Handelshøjskolen i Aarhus i 2008 og har bygget ovenpå med et par enkeltfag fra HD 1. del. Siden afslutningen på min uddannelse har jeg arbejdet med projektstyring, kommunikation og marketing. I øjeblikket arbejder jeg ved virksomheden KA Interiør i Grindsted, hvor jeg står for virksomhedens markedsføring i Tyskland og England, styring af marketingprojekter og fungerer som in-house tekstforfatter.

 

Toke Boss

39 år, Vesterbro i København
Seneste uddannelse: cand.merc.
Nuværende stilling: Selvstændig revisor

Det vil jeg arbejde for i CA:
Jeg blev færdig med min cand.merc. i 2005 og har siden 2010 været fuldtids selvstændig revisor og økonomisk rådgiver. For at komme ud af kontoret, arbejder jeg også lidt som snowboard guide om vinteren og Kystlivredder om sommeren. Hvilket giver en dejlig afveksling fra regnskaberne.
Derudover er og har jeg også været med i en række foreningsbestyrelser, som både formand og menig medlem. Jeg har lavet 2 Ironman og vundet bronze 2 gange til DM i Snowboard. Og bor sammen med min kæreste og vores datter på 3 år på Vesterbro i København.
Som selvstændig spørg jeg ofte mig selv hvad CA kan gøre for mig, og det som er det gode ved CA, er at vi faktisk har rigtig mange tilbud udover de normale A-kasse tilbud. Det vil jeg bl.a. blive ved med at arbejde for fortsætter, så folk ikke melder sig ud, bare fordi de bliver selvstændige, eller følger sig meget sikre i deres nuværende job. Og så har jeg også en helt grundlæggende trang til at forbedre alt omkring mig. Jeg tror på at alt kan gøres smartere og bedre end i dag.

 

Gordan Miseljic

31 år, Lyngby
Seneste uddannelse: cand.ling.merc.
Nuværende stilling: Ledig

Det vil jeg arbejde for i CA:
Jeg ønsker at arbejde for den akademiske (under)klasse. Jeg ønsker at finde frem til løsninger for de akademikere, der har været ledige i over 12 måneder, og som ikke har udsigt til job. En mulighed vil være at hjælpe de ledige til at blive selvstændige.
Jeg ønsker også at arbejde for, at lignende scenarier undgås i fremtiden. Man skal ikke uddannes til arbejdsløshed.

 

Jon Bach

34 år, Aalborg
Seneste uddannelse: HD International Business
Nuværende stilling: SCM koordinator

Det vil jeg arbejde for i CA:
Videreudvikling af de allerede stærke medlemstilbud som bl.a. Karriererådgivning, Lønsikring og Arrangementer. Sikre en fortsat effektiv drift med kunden i centrum.
Jeg er 34 år og har altid haft mange interesser, herunder politik, økonomi, forretning, IT og trivsel/livskvalitet. Så mine interesser spænder bredt, og derfor tror jeg også, at jeg vil kunne favne bredt, men stadig sikre målrettet relevant indhold. For mig handler arbejdet også om trivsel/livskvalitet - hvis ikke den er der, præsterer vi ikke optimalt. Synes da også selv, jeg har fundet et spændende job som på en eller måde favner disse interesser.
Fritiden går med lidt fodbold, MTB, hus, familie/venner og børn.

 

Henrik Christensen

50 år, Amager
Seneste uddannelse: MBA
Nuværende stilling: COO/VD

Tidligere tillidshverv i CA: Medlem af RP siden 2010 og suppleant til bestyrelsen siden 2012

Det vil jeg arbejde for i CA:
Ét-klik a-kasse! CA skal være den mest digitale a-kasse og sikre alle medlemmer en hurtig, smidig og præcis sagsbehandling. I tillæg til basisydelsen 'dagpenge' skal CA være den a-kasse, som er bedst til at sikre sine medlemmer job. Med 10 års erfaring inden for online rekruttering, et stærkt netværk blandt anden aktører, jobcentre og politikere kan jeg levere varen. Mit mål er en plads i bestyrelsen, hvor jeg vil være garant for kontinuitet og konstant udfordring af CA's ledelse.

 

Michael Bang

38 år, Herlev
Seneste uddannelse: cand.merc.int.
Nuværende stilling: HR Consultant

Tidligere tillidshverv i CA: Medlem af RP siden 2006 og bestyrelsen siden 2008

Det vil jeg arbejde for i CA:
Jeg vil gerne være med til at udfordre og støtte den nye bestyrelse med min erfaring fra mine hverv i CA. Jeg har altid haft ’HR brillerne’ på i mit arbejde for CA (RP og bestyrelse), og det vil jeg gerne være med til at sikre sker fremover.
Arbejder som HR Consultant og har +10 års erfaring inden for området.

 

Anne-Sofie Krog Nielsen

29 år, Brabrand
Seneste uddannelse: Master of arts in corporate communication
Nuværende stilling: Jobsøgende

Det vil jeg arbejde for i CA:
Jeg har valgt at stille op til CA's bestyrelse, idet jeg brænder for foreningsarbejde - jeg har tidligere lavet meget for det danske spejderkorps, men ser nu en mulighed for at koble både en politisk og samfundsnyttig dimension. Det er naturligt for mig at søge indflydelse igennem fællesskaber, jeg tror på, at man sammen kan løfte og nå længere.
Samtidig vil jeg gerne anvende min tidligere erfaring samt særligt opnå nye kompetencer. Jeg ser CA som en hamrende dynamisk og spændende organisation, som for alvor skal fastholde og udvikle den anderledes og hjertevarme tilgang til medlemmerne/kunderne. Den fortsatte udvikling vil jeg gerne aktivt bidrage til.

 

Peter Nguyen

28 år, Odense
Seneste uddannelse: cand.oecon.
Nuværende stilling: Management Assistant

Det vil jeg arbejde for i CA:
Jeg blev færdiguddannet i november 2014, hvorefter jeg fik et job i december 2014. Hvilket betyder, at jeg ikke har haft en speciel stor tilknytning til min A-kasse og de tilbud som en A-kasse giver sine medlemmer. Det, jeg derfor gerne vil tage fat i, er kommunikationen til medlemmer i job.

 

Maja Maria Rybøl

44 år, Hellerup
Seneste uddannelse: cand.merc.aud.
Nuværende stilling: Engagement Manager (Microsoft)

Tidligere tillidshverv i CA: medlem af Repræsentantskabet fra 2012

Det vil jeg arbejde for i CA:
CA er på mange måder en unik A-kasse, som går deres egne veje, men det er altid med udgangspunkt i at skabe de bedste muligheder for deres medlemmer. Det vil jeg gerne arbejde for at sikre fortsætter. Jeg har mange års erhvervserfaring både indenfor det offentlig og det private, hvor jeg har beskæftiget mig med økonomi, HR, kundetilfredshed, IT og projektarbejde.

 

Hans Peter Hartsteen

38 år, København N
Seneste uddannelse: cand.merc.
Nuværende stilling: Senior konsulent (Employer Branding)

Det vil jeg arbejde for i CA:
I repræsentantskabet vil det være min mission at forbedre forholdene for ”de fleksible arbejdere”:

  • Selvstændige erhvervsdrivende
  • Iværksættere
  • Freelancere og
  • Deltidsansatte

I fremtidens Danmark vil vi se midlertidige stillinger erstatte faste job, flere "fleksible arbejdere" på arbejdsmarked. Det er uundgåeligt, at arbejdsmarkedet forandrer sig, men hverken lovgivningen eller dagpengesystemet virker gearet til at følge med udviklingen. Dagpengekommissionen opgav i 2015 at levere en model, der fungerer på fremtidens arbejdsmarked for de fleksible arbejdere. Konsekvensen er, desværre, at gruppen rammer dagpengesystemet skævt. Derfor er gruppen i dag dårligere stillet end traditionelle lønmodtagere.

Som repræsentant i CA vil jeg arbejde for at varetage de fleksible arbejderes interesser, ved at sikre en reel lighed i dagpengesystemet for alle forsikrede medlemmer.

 

Kim Staack Nielsen

60 år, Risskov
Seneste uddannelse:  MBA
Nuværende stilling: Chairman

Det vil jeg arbejde for i CA:
Jeg har erfaring med organisationsarbejde i mere end 20 år både nationalt som internationalt. Jeg har et stort kendskab til strategisk udvikling af organisationer med høj fokus på medlemmernes mål og ønsker med deres medlemskab. Mit mål vil være i en større grad at skabe interesse for medlemmernes værdier og faglige kvalifikationer på arbejdsmarkedet.

 

Henning A. Jensen

64 år, Rønne
Seneste uddannelse: cand.merc.
Nuværende stilling: cand.merc. på efterløn

Tidligere tillidshverv i CA: I 2014 og 2015 deltaget som suppleant i alle repræsentantskabsmøder.

Det vil jeg arbejde for i CA:
Jeg vil arbejde i CA for økonomisk, geografisk og aldersmæssig spredning. Stem på den eneste Bornholmer, eneste Efterlønner og eneste 64-årige.
Ønsker at være med til at sammensætte den nye bestyrelse. For at bevare den højeste kvalitet til en konkurrencedygtig pris.

 

Husein Suta

32 år, Charlottenlund
Seneste uddannelse: Social Media Manager
Nuværende stilling: Facilitator: Adfærdsmodification selvopdragelse m.v.

Det vil jeg arbejde for i CA:
Det er vigtigt, at vi arbejder meget målrettet med at bruge vores ressourcer på en måde, som i sidste ende skaber mest merværdi for vores medlemmer. Ved at trække på min erfaring og viden om samfundsforhold, herunder især viden om, hvilke behov nydanskere og expats har, og hvilke af disse behov CA i højere grad bør imødekomme, vil jeg arbejde for, at CA udvikler sig sammen med medlemmerne og for medlemmerne. Dette, fordi medlemmerne er de mennesker, som er CA’s eksistensgrundlag, og fordi det er det rigtige at gøre.

 

Helene Jürgensen

41 år, Aarhus
Seneste uddannelse: cand.mag.
Nuværende stilling: Ledig

Det vil jeg arbejde for i CA:
Jeg vil gerne være de lediges stemme i CA’s repræsentantskab og arbejde for, at de ledige får den rigtige rådgivning og vejledning, der kan bringe dem videre ud mod en plads på arbejdsmarkedet. Derudover vil jeg arbejde for, at CA får et større fokus på rekruttering og samarbejde med virksomheder f.eks. virksomhedsdating, fordi en virksomhedsrettet indsats vil kunne gavne de ledige f.eks. akademikere, som har vanskeligt ved at bruge deres uddannelse.
Jeg kender beskæftigelsessystemet indefra, da jeg tidligere har arbejdet som jobkonsulent for akademikere, og jeg har et stort kendskab til, hvilke udfordringer akademikerne har på det danske arbejdsmarked. Jeg er ledig lige nu efter et vikariat som underviser på en erhvervsskole. En stemme på mig vil give de ledige en stemme i repræsentantskabet, det vil give en større mulighed for at debattere, hvordan CA servicerer de ledige bedst muligt og ikke mindst, hvordan CA kan bidrage til, at flere ledige kommer i job.

 

Jakob Brolin Gade

32 år, Aalborg
Seneste uddannelse: cand.soc.
Nuværende stilling: adjunkt på Aalborg Katedralskole

Det vil jeg arbejde for i CA:
Jeg ønsker at blive valgt ind i CA A-kasse for at sikre, at CA A-kasse udvikler sig i retning mod flere medlemmer, flere tilbud og holder den gode, høje service og tilfredshed blandt medlemmerne.
CA A-kasse skal stå endnu stærkere i hele landet, da alle dele af landet har brug for den gode hjælp og de gode tilbud, som CA A-kasse tilbyder.
Jeg er underviser i erhvervsøkonomi og samfundsfag. Med fag som organisationsudvikling, afsætning, strategi og regnskab kan min faglige viden og praksis i høj grad medvirke til, at CA både kan sætte høje mål for A-kassens udvikling, men også er i stand til at opfylde dem til fulde.
Jeg har mange års erfaring med bestyrelsesarbejde for blandt andet alumne foreningen for erhvervsøkonomistuderende fra Aarhus Universitet og fra Idrætshøjskolen i Sønderborg.
Jeg er god at have i et repræsentantskab, da min viden fra samfundsfaget bidrager til en dyb forståelse for CA A-kasses politiske virkelighed. Min erhvervsøkonomiske baggrund sikrer forståelsen for den fornuftige drift, mens min store erfaring i bestyrelsesarbejde sikrer, at jeg lader min røst lyde og byder aktivt ind i udviklingen af A-kassen.
Derfor er en stemme på mig – en stemme på en større A-kasse med flere tilbud og samme høje niveau.

 

Jette Baade

50 år, København S
Seneste uddannelse: cand.merc.jur.
Nuværende stilling: Ledig

Det vil jeg arbejde for i CA:
Fremtidens arbejdsmarked vil helt sikkert være anderledes end det arbejdsmarked, som vi kender i dag. Kravene til den enkeltes kompetencer stiger hurtigere og hurtigere. Store ændringer i arbejdsgange og processer som følge af digitalisering kræver ekstrem forandringsvilje og -evne hos den enkelte. Trenden er, at ansættelsesperioder bliver kortere og jobskifte bliver oftere. Det stiller store krav til en a-kasse. En a-kasse skal først og fremmest sikre enkel, hurtig og korrekt administration af dagpenge, men ydermere skal en moderne a-kasse kunne bidrage til, at medlemmet er attraktivt for arbejdsmarkedet og en nøglefunktion vil være at kunne forkorte ledighedsperioderne mest muligt.
Jeg har ideer til og tanker om, hvordan dette kan sikres og derfor vil jeg gerne være en del af CA's repræsentantskab.
Jeg er en dygtig netværker, jeg har politisk tæft og forstår 'spillets regler'.
Dertil kommer, at jeg har førstehåndserfaring med ledighed. I CA's repræsentantskab vil jeg kunne bidrage med min store viden om arbejdsmarkeds­politik og jeg vil kunne støtte CA's bestyrelse og ledelse i den politiske del af varetagelsen af medlem­mernes interesser.

 

Narcis George Matache

 25 år, Aalborg
Seneste uddannelse: BA Markedsføring
Nuværende stilling: Projektleder/Think Tankleder/Ungdomsforeningsleder

CA is led, created and built by each of us, its members. Each of us, represents an added value to the organization, and it is in our power, to take the organization further in its development. Because, if we strengthen CA, we basically improve the quality of our experience as members.
That is the reason, I want to take advantage of this opportunity to improve my membership experience, and help the organization progress further.
We have done amazing progress in the past years, and that is thanks to our experience pooling, element which I wish to capitalize more on the future.
Therefore my three points agenda for the next years is :
- A stronger presence of CA in Nordjylland (because if there are more members in the North, there is a higher possibility for happenings, and therefore, a better experience for all) - First choice for graduates in Aalborg (we need to become a real alternative to FTF-a) - Use our members experience to create "project coaching" groups, where we can help between each other to get further on different ideas.
We can achieve this agenda, and i will try to act as facilitator and "experience-gatherer", if allowed the opportunity. I have experience in managing boards and building up organizations, due to my presence in over 10 different boards in the past 3 years.
More about me here - https://dk.linkedin.com/in/narcisgmatache 
A vote for me, is a vote for CA! A vote for you!

P.S - I have written in English, due to the fact, we have a multicultural array of members, and I wish to address as many as possible.

 

Jens Estrup

53 år, Hillerød
Seneste uddannelse: CBS - HD i Regnskabsvæsen og økonomistyring
Nuværende stilling: P.T. mellem jobs. Har bestredet direktørstillinger.

Tidligere tillidshverv i CA: Medlem af repræsentantskabet 2010-2014. Medlem af rekrutteringsudvalget 2010.

Det vil jeg arbejde for i CA:
Jeg vil arbejde for fornyelse og eksekvering på strategien med fokus på medlemmet i centrum, herunder tilbud til såvel ikke ledige og ledige, med henblik på at imødegå mindst mulig ledighed blandt medlemmer samt hjælpe ledige medlemmer hurtigst muligt i job. Basis er arbejdsløshedsforsikringen der skal arbejdes for at gøre stærkere samt sikre synergier på tværs af a-kasser og derved et bedre og billigere produkt. Har arbejdet i den finansielle sektor og hermed beslægtet forretning med vægt på kunder og udvikling i 35 år. Find mig evt. på LinkedIn.

 

Gitte Nørby Kristensen

41 år, København V
Seneste uddannelse: cand.merc. Industriel Markedsføring
Nuværende stilling: Customer & Data Insight Manager

Tidligere tillidshverv i CA: Repræsentantskab og bestyrelse fra 2008
Advokathjælp fra 2009

Det vil jeg arbejde for i CA:
Jeg ønsker at være med til at påvirke CA til, også i fremtiden, at være en stærk og uafhængig a-kasse, der adskiller sig positivt fra de øvrige a-kasser.
Det mener jeg bør ske ved fortsat at have fokus på alle medlemmer; Både de, der er ledige, de som trænger til fornyelse, og de, der er i arbejde. En a-kasse der, som sparringspartner og karrierepartner, proaktivt støtter og hjælper de medlemmer, der har mistet deres arbejde til hurtigt at komme tilbage på arbejdsmarkedet.
Hvis CA skal blive ved med at være det foretrukne valg, mener jeg, at det er af afgørende betydning, at vi fortsat udbyder kompetent karriererådgivning, relevante kurser og netværk, der er med til at øge de enkelte medlemmers muligheder og værdi på arbejdsmarkedet.
Min baggrund for at stille op som kandidat til repræsentantskabet er kort og godt motiveret af min interesse og passion for at styrke og videreudvikle CA, som en a-kasse, der ser muligheder i stedet for begrænsninger og som giver medlemmerne mest mulig værdi for pengene.
Jeg har været medlem af CA’s repræsentantskab og CA’s bestyrelsen siden 2008 og medlem af CA advokathjælps bestyrelse siden 2009. Efter 8 år i bestyrelsen udtræder jeg ved valget af bestyrelsen som følger af vedtægterne § 18. Jeg har et ønske om at fortsætte i repræsentantskabet og være med til fortsat at sætte retningen for CA.
Jeg er 41 år og arbejder til daglig som leder i Danske Spil. Jeg har stor erfaring med strategi, forretningsudvikling, marketing, CRM, økonomi og IT. Erfaring som jeg har kunnet drage fordel af som repræsentantskabs- og bestyrelsesmedlem – og som jeg mener fortsat kan være med til at styrke CA i de udfordringer, som vi står overfor i de kommende år.

 

Rikke Sørensen

25 år, Aarhus
Seneste uddannelse: Cand.Merc.International Business (færdig til sommer)
Nuværende stilling: Studerende. Tidligere studiemedarbejder i CA for Aarhus Universitet i Aarhus

Det vil jeg arbejde for i CA:
Som studerende og tidligere studiemedarbejder i CA vil jeg arbejde for, at de studerende får de bedst mulige tilbud, samt at CA hjælper til at huske de studerende på vigtigheden i at være medlem af en A-kasse, inden man er færdig med sit studie. Ydermere vil jeg øge arbejdet for, at CA øger deres kendskabsgrad på universiteterne og gør deres tilstedeværelse endnu mere synlig, således at de studerende også beholder CA, når de kommer ud i erhvervslivet.
Jeg hedder Rikke Sørensen og er 25 år gammel, jeg er studerende i Århus og bliver færdig med min Cand.Merc. International Business til sommer, jeg er netop kommet hjem fra et semester på et universitet i Hong Kong og er snart klar til at skulle ud og prøve kræfter med erhvervslivet. Som tidligere studiemedarbejder i CA har jeg godt indblik i studiestederne, hvad der rør sig, og hvad de studerende tiltrækkes af, jeg tror derfor, at min tidligere viden og min nuværende position som graduate vil kunne bidrage med gode tanker og værdi for CA fremadrettet.

 

Otto Zell

49 år, Hvidovre
Seneste uddannelse: cand. oecon.
Nuværende stilling: indtil september 2015 Director International List Management i Great Place to Work, p.t. på sabbatical

Det vil jeg arbejde for i CA:
Efter 4 års udstationering i San Francisco er jeg nu tilbage i Danmark og har med stor glæde oplevet det høje engagement i CA, på såvel kurser som til karriererådgivning. Hver gang fik jeg mere med hjem, end jeg forventede.
Efter at have brugt det meste af mit arbejdsliv på at arbejde strategisk med skabelsen af gode arbejdspladser i globale virksomheder, funderet på tillid, stolthed og kammeratskab, kan jeg, med mine 15 års erfaring som konsulent og leder, især bidrage med at identificere muligheder og alternativer, når det gælder CA’s forretningsmæssige fremtid.
Nu efter 1 år i Danmark har jeg valgt at tage et halvt års sabbat for at blive inspireret til, hvad de næste 15 år skal bruges til. Derfor glæder det mig ekstra meget at få muligheden for at blive en del af et aktivt CA.

 

Lars Skovmand

57 år, Espergærde
Seneste uddannelse: cand.merc.
Nuværende stilling: uddannels-og erhvervsleder

Det vil jeg arbejde for i CA:
Vi mennesker har drømme, håb og visioner for vores liv. Mulighederne for selvforsørgelse er mangfoldige. Derfor har vi brug for et a-kassesystem der tænker mere helhedsorienteret dvs. har fokus på at job ikke er den eneste vej til selvforsørgelse. Ud over job og karriere bør der også tænkes og rådgives inden for, bierhverv, bibeskæftigelse, freelance, korttidsjob, vikariater, selvstændig virksomhed. Vi skal have gjort selvforsørgelsesmulighederne mere dynamiske. Der skal være mere fleksible rammer for alt det der ikke kun relaterer sig snævert til job Det vil jeg sætte en dagorden for.

 

Keld Stevnsboe Nielsen

56 år, Odense
Seneste uddannelse: cand.merc.
Nuværende stilling: Ledig

Det vil jeg arbejde for i CA:
Nu får I chancen for at vælge en kandidat, som er bred og har brede kompetencer.
Jeg er mest interesseret i de mere erfarne medlemmers vilkår. Men naturligvis skal vi alle have lige indflydelse. Jeg har prøvet mange ting både som ledig og i arbejde (jeg har også prøvet at være nyuddannet) og vil gerne prøve lidt mere.
Jeg er 56 år og har været medlem af CA siden 1989. Jeg er cand. merc. i afsætningsøkonomi fra Syddansk Universitet.
For tiden er jeg ledig – som resultat af globaliseringen. Mine udenlandske kolleger var blevet så dygtige at mine arbejdsopgaver blev flyttet. Og jo: De ER dygtige – jeg har selv lært dem op!
Jeg vil gerne arbejde for:at det igen kan blive politisk og socialt accepteret at være arbejdsløs. Med de nuværende politiske vinde gør det svært. Der bør gøres mere for at opkvalificere ledige.

  • at gøre medlemstilbuddene endnu bedre.
  • at Fyn bliver mere synlig I CA.
  • at blive klogere, så jeg kan gøre en indsats for CA.

Min baggrund er varieret. Indtil 2014 var jeg 15 år i IBM, hvor jeg primært arbejdede med IT. Før da har jeg arbejdet med forskellige områder i årenes løb. Efter min uddannelse, var jeg u-landsfrivillig i Lesotho i årene 1992-95 og Zimbabwe i 1996 som marketingrådgiver.
Hvis I ikke allerede er overbevist I selvfølgelig se min LinkedIn profil: https://dk.linkedin.com/in/keldstevnsboenielsen

 

Helle Broager

48 år, Egå
Seneste uddannelse: cand.merc.
Nuværende stilling: HR-ansvarlig og direktionsassistent

Evt. tidligere tillidshverv i CA: Medlem af repræsentantskab siden 2008 og frem til nu
Med i mentorprogrammet 2014/2015
 

Det vil jeg arbejde for i CA:
Jeg vil arbejde for, at CA fortsat skal skille sig ud fra de øvrige A-kasser ved at tilbyde høj kvalitets service til medlemmerne - både de ledige og dem i job.
Jeg har været medlem i CA i over 20 år, og kender derfor CA som en helt unik A-kasse sammenlignet med de konkurrerende A-kasser. Men jeg er også af den opfattelse, at CA fortsat skal være innovativ og fremadsynet for at fastholde det unikke. Det har jeg været med til at præge gennem de sidste 8 års arbejde i repræsentantskabet. Jeg vil meget gerne fortsat bidrage med dette arbejde og sammen med det øvrige repræsentantskab sætte rammerne og principperne for driften af CA fremadrettet.
Efter 5 års erfaring fra arbejdet i en anden A-kasse, dels som konsulent og dels som PA for ledelsen, har jeg stor interesse i A-kasse markedet og den fremtidige udvikling på et konkurrencepræget marked. Desuden har ½ år som ledig i 2011 har givet mig stor forståelse for de udfordringer brugere af A-kassen står overfor. Herudover bruger jeg mine erfaringer fra salg, marketing, strategisk udvikling i mit arbejde i repræsentantskabet.
Hvis du ønsker en udadvendt og energisk repræsentant, der elsker at opnå resultater i kraft af gode ideer og konstruktivt samarbejde, så skal du stemme på mig.

 

Jens Martin Hansen

48 år, Holte
Seneste uddannelse: Banedanmarks lederuddannelse, cand merc.
Nuværende stilling: Information Manager

Det vil jeg arbejde for i CA:
• at CA forbliver en proaktiv sparringspartner for medlemmerne gennem hele deres karriere og ikke blot i ledighedsperioder
• at den digitale understøttelse af CA’s administrative kerneprocesser optimeres via samarbejde om fællesløsninger på tværs af a-kasser
• at CA profilerer sig på relevante uddannelsestilbud, arrangementer og andre proaktive tiltag, som kan formidle kontakten mellem medlemmerne og erhvervslivet og animere til aktiv medlemsdeltagelse
I den sammenhæng vil jeg gerne bidrage med en cand.merc. baggrund og 20 års erhvervserfaring med bl.a. strategiformulering, informationshåndtering, digitalisering af forvaltningsprocesser, anskaffelse og implementering af it løsninger i statsligt og privat regi,  samt viden om og faglig indsigt i nonprofit foreningers virke.

 

Jesper Houkjær

27 år bor i Aarhus N
Seneste uddannelse: cand.merc.SOL
Nuværende stilling: Sales Account Representative

Det vil jeg arbejde for i CA:
For 4 år siden flyttede jeg fra Vejle til Århus for at begynde på min kandidat i Strategi, Organisation & Ledelse. Jeg meldte mig hurtigt ind i CA og har siden nydt godt af de mange forskellige tiltag, der er blevet udbudt, og ikke mindst det netværk der opstod omkring den tid, hvor jeg var ledig. Jeg føler derfor allerede nu, at jeg har benyttet A-kassen på godt og ondt som studerende, arbejdsløs og nu i arbejde, inden for relativt kort tid, hvorfor jeg besidder et perspektiv på mange facetter af de tilbud, som CA yder.
På baggrund af min uddannelse vil jeg gerne være med til at styrke CA som en samlet organisation, hvor alle medlemmer er informeret om den indflydelse, de kan skabe.
Vi skal fremhæve, at CA er mere end en almindelig A-kasse og sikre, at vores medlemmer også er med til at viderebringe budskabet, for derved at have fokus på rekruttering af nye medlemmer fra andet end de videregående uddannelser.
Dertil har jeg også et ønske om at sikre de tiltag og udbud, der bliver gjort for medlemmer efter de er kommet i erhverv, som kan hjælpe med at vedligeholde og endda styrke deres faglige kompetencer.
Ovenstående var præcis 200 ord, da jeg synes man ofte kan sige det meste på lidt mere end det halve :)
Hvis du har yderligere spørgsmål til mig eller blot vil netværke, er du velkommen til at opsøge mig på LinkedIn.

 

 

Lena Kethmer

49 år, Vig
Seneste uddannelse: HA
Nuværende stilling: Afdelingsleder

Det vil jeg arbejde for i CA:
Jeg har et stort ønske om at tage ansvar og bidrage til, at CA fastholder sin position som den bedste A-kasse, hvor der er plads til at tænke anderledes og udvikle sig, samtidig med at der er fokus på kerneydelserne.
Jeg har solid og relevant erfaring samt viden fra beskæftigelsesområdet gennem de sidste 25 år. Jeg har stor indsigt i alle aspekter af opgaverne i en A-kasse, da jeg selv har arbejdet 10 år i CA. Først som trainee med rotation i alle afdelinger. Senere som job- og arbejdsmarkedskonsulent. Her var jeg en del af de mange nye tiltag som CA udviklede i den periode, herunder karriererådgivning og vejledning rundt i landet.
Gennem de seneste 10 år har jeg arbejdet i Jobcenter Odsherred, hvor jeg som afdelingsleder har det strategiske ansvar for de beskæftigelsesrettede områder, herunder også dagpengemodtagere. Noget af det jeg gerne vil bidrage til er at sikre, at Jobcenter og a-kasser fortsat udvikler deres gode samarbejde omkring de ledige dagpengemodtagere.
Min baggrund er en uddannelse som civiløkonom fra Odense Universitet som siden er blevet suppleret med forskellig efteruddannelse i form af diplomuddannelse i tværfaglig beskæftigelse og senest en diplomlederuddannelse.
Privat er jeg 49 år, bor i Vig i Nordvestsjælland sammen med min mand og to store drenge. Jeg er engageret i foreningsarbejde, hvor jeg er næstformand i den lokale bordtennisklub. Som person er jeg resultatorienteret, hårdtarbejdende og kan lide at få ting til at ske.
Jeg vil derfor glæde mig til, at tage del i arbejdet i CA’s repræsentantskab.

 

Palle L. Nielsen

45 år, Fjerritslev
Seneste uddannelse: Cand Merc Aud
Nuværende stilling: CEO - Ekstern Lektor

Evt. tidligere tillidshverv i CA, inkl. årstal:
Jeg startede i Yngre Civiløkonomer i 1990 og i CA i 1992, og har været formand for CØ i Nord, kritisk revisor, og blev valgt til repræsentantskabet i CA i 2012, jeg har været aktivt involveret i alle år med bestyrelsesarbejde og diverse organisatoriske forandringer samt drevet
arrangementer og netværk.
I 2014 blev valgt som suppleant til CA's bestyrelse for en 2 årig periode. Suppleanter deltager i bestyrelsesarbejdet på lige fod med den ordinære bestyrelse ( meget lærende og visionært), men underskriver f.eks. ikke regnskaberne. Siden 2014 siddet med i igangværende strategiproces.

Det vil jeg arbejde for i CA:
Mit fokus er altid, at CA'ere går forrest, hvad angår uddannelse, netværksskabelse, spændende aktiviteter og i at skabe ambassadørkorps og fankultur.
CA skal fortsætte sin vækst ved at være en moderne, aparte samt upolitisk A-kasse, der satser på fokuseret og differentieret markedsføring. CA skal favne alle sine nuværende og kommende medlemmer, og udbygge den decentrale struktur, således at CA står styrket og synligt i hele Danmark.
Jeg vil arbejde for, at CA udbygger sine ydelser, herunder styrke mentorkorps, kompetence afklaring, skabe professionelt fællesskab, styrkelse af den digitale tilgang til markedet samt øge medlemstallet.
Vigtigt for mit arbejde samt min vision og mission, er, at CA fortsat for en lang årrække forbliver en selvstændig A-kasse.
Jeg har et udadvendt og positivt menneskesyn, er god til at lede forandringer, indehaver af flere virksomheder, stor bestyrelses- og netværkserfaring, stærk kommunikator, entreprenør, ydmyg tilgang til tingene, er en stærk ressource person, der er parat til at tage endnu en arbejdsom tørn for CA med CA's medlemmer i centrum.

 

Palle Holm

55 år, Hobro
Seneste uddannelse: HD
Nuværende stilling: Kursusleder

Evt. tidligere tillidshverv i CA: Tidligere suppleant i repræsentantskabet 2010-2014

Det vil jeg arbejde for i CA:
Økonomichef, skatterevisor, lektor og selvstændig vil styrke medlemmernes A-kasse.
Medlemmernes vilkår er min motivation for at stille op til CA’s Repræsentantskab, hvor mine personlige erfaringer vil være en styrke i arbejdet for at styrke CA’s rolle som ’Medlemmernes A-kasse’. Jeg har specielt fokus på det individuelle medlems forskellige behov, alt efter erhvervsbaggrund, jobsituation m.v.
Det brede kendskab til CA’s brancheområder, har jeg opnået igennem meget forskellige stillinger og virksomheder. Oprindeligt startede jeg som selvstændig revisor. Efter en periode som skatterevisor, skiftede jeg tilbage til erhvervslivet, hvor jeg har ageret selvstændig interim økonomichef samt været ansvarlig for økonomiafdelingerne i service- og produktionsvirksomheder. I dag er jeg Ekstern Lektor og underviser kommende controllere og regnskabschefer med fokus  på økonomistyring,  processer og procedurer.
I løbet af min erhvervskarrierer, har jeg opnået et bredt fagligt kendskab, samt en række forskellige kompetencer – ikke mindst en forståelse for behovet for en aktiv og dynamisk A-kasse, der er på forkant med den hastige udvikling vores arbejdsmarked oplever i disse år.
Min forsætning for at stille min arbejdsindsats til rådighed for Repræsentantskabet – til gavn for medlemmernes forskellige behov – styrkes af det forhold, at jeg selv har prøvet den store udfordring, det er at være ledig. At være ’kunde’ hos Jobcenter og A-kasse.
Se evt mere på http://www.linkedin.com/in/palleholm

 

Josiah Sarquah

35 år København Ø
Seneste uddannelse: Cand. Merc.
Nuværende stilling: Financial Controller

Evt. tidligere tillidshverv i CA: Suppleant til C3’s repræsentantskab 2008-2010.

Det vil jeg arbejde for i CA:
Jeg er dansk født afrikaner med hang og energi til at skabe en bedre tilværelse. Jeg har desværre været suppleant i mange år. Men jeg vil faktisk endnu mere, og tiden er moden til dette tiltag, hvorfor jeg stiller op. Med afrikansk blod i mig og opvokset med den danske kultur omkring mig, mener jeg, at netop det, som jeg kan bidrage med, er at bygge broer.
Min agenda er :
A. Vækst/intl. - Set i lyset af den nye (som ikke er så ny mere) dagpengereform, ses der muligheder for at få nye segmenter; ledere og selvstændige. Vi skal heller ikke glemme de unge, de er vores fremtid, og de skal også erhverves. Når vi nu er i gang, hvorfor optager vi så ikke dem med anden baggrund end etnisk dansk også. A-kassen må også være mere international.
Jeg håber, at vi kan have en vækst på 5-8%.
B. IT - Driftsfællesskaber med andre a-kasser så vi få råd til mere IT.
Dertil digitalisering/IT som kan håndtere alle de dagpenge modtagere.
C. Fans - Fankultur - Jeg vil kæmpe for at have fans af vores a-kasse, folk som følger os, snakker om os, kommer til møder, etc.. Jeg vil kæmpe for, at medlemmer får "value for deres money". Jeg mener at det er med til at fylde tanker af positivitet op, samt det forhøjer kendskabsgraden.
Udover førnævnt vil jeg fortsat med at blive et fordelagtigt aktiv, som sparringspartner til bestyrelsen og direktionen. Jeg er en god analytiker, der navigerer rundt i spændingsfeltet mellem økonomi/strategi /organisation/politik/jura og administration. Jeg håber virkelig, at min profil har charmeret dig til at stemme på netop mig.

 

Mikala Enghoff

30 år, København N
Seneste uddannelse: Cand.merc - International Business
Nuværende stilling: Logistics Manager

Det vil jeg arbejde for i CA:
Jeg stiller særligt op for de nyuddannede; både de ledige og dem der er i starten af deres karriere. Jeg har selv benyttet en del tilbud fra CA i disse perioder og jeg har en klar holdning til dette og brænder for at være med til at gøre denne del af CA endnu bedre.
Samtidig stiller jeg op netop nu, fordi jeg syntes den vækststrategi CA har lagt for de kommende år er rigtig spændende, og den vil jeg rigtig gerne være med til at realisere.

 

Lidiya Georgieva

29 år, Odense
Seneste uddannelse: Cand.merc. Business Administration - Strategi og Organisation
Nuværende stilling: Controller

Det vil jeg arbejde for i CA:
Fra international studerende i Odense til et aktivt medlem i Danmarks erhvervsliv For seks år siden besluttede jeg at prøve noget nyt i mit liv og jeg flyttede til Odense for at læse. Som for mange andre internationale studerende i Danmark, var mine første tre år hårde, men ikke pga. mangel af venner. Uden ret til SU jonglerede jeg mellem flere deltidsjob, dansk sprogskole og lektier. Selvom der var mange udfordringer på vejen, er jeg positiv over min erfaring for jeg har lært konstant at sætte nye mål, planlægge hvordan jeg kan nå dem og arbejde effektivt for det.
I dag, som cand.merc. i Strategi og Organisation, har jeg fundet min plads i det danske erhvervsliv. I min tid i Danmark har jeg lært at lytte til andre mennesker og at bruge det til at skabe nye ideer og forbedringer. Jeg har mødt mange forskellige mennesker, som hver især har medvirket til at gøre mig til den person jeg er i dag. Andre beskriver mig som en smilende og meget positiv person, der er nem at snakke med, og som ved, hvad hun vil.
Jeg opstiller som kandidat til CAs repræsentantskab fordi:
1.      Jeg har energi og vilje til at arbejde for CA, informere CAs nuværende og potentielle medlemmer om mulighederne, men også for at bruge deres erfaringer til at fremkomme med nye ideer til CAs bestyrelse.
2.      Jeg vil bruge min viden om strategi og organisation og mine kompetencer i bestyrelsesrapportering og kommunikation med folk fra forskellige niveauer i organisationer til at hjælpe CAs udvikling som konkurrencedygtig partner med høj anseelse blandt medlemmerne.
3.      Der mangler en repræsentant med et helt anderledes perspektiv og ideer, som også kan virke som forbindelsesled mellem medlemmer, der er internationale studerende og CA.

 

Preben Bradsholdt Jensen

51 år, Silkeborg
Seneste uddannelse: Cand. Merc. (Business Intelligence)
Nuværende stilling: Business Intelligence konsulent

Det vil jeg arbejde for i CA:
CA har en stærk position i markedet med en række af gode produkter til alle de forskellige typer af medlemmer. Men fremtiden for små og mellemstore a-kasser hedder vækst. Omkostninger til administrativt IT og til kundevendte løsninger vil vokse og lægge et pres på økonomien for de små og mellemstore a-kasser. Hvordan skal CA vokse uden at miste sit særpræg og den brede palette af produkter, som vi alle sætter pris på. IT og administration i en form for fællesskab med andre a-kasser er en mulighed som potentielt kan give besparelser, som kan omsættes til nye produkter til glæde for medlemmerne. I det hele taget skal CA måske til at overveje, om prisen for selvstændighed er ved at blive for høj. Det er bedre at opgive selvstændigheden på udvalgte områder i stedet for helt at miste sin selvstændighed.
Repræsentantskabet i CA skal trække de store linjer og ikke involveres i den daglige drift. Styrken i et repræsentantskab består netop i at de enkelte medlemmer med deres individuelle faglige og personlige baggrund ser virksomheden CA udefra.  Jeg vil med min baggrund indenfor data og analyse arbejde for at CA også i fremtiden er en attraktiv a-kasse.
Jeg er gift, har 2 børn, er bosat i Silkeborg, men pendler til mit job i Hvidovre, hvor jeg er ansat indenfor bank verdenen.

 

Sophie Ingemann Aagaard

34 år, Odense N
Seneste uddannelse: cand.merc. Strategi & Organisation
Nuværende stilling: Ledig

Det vil jeg arbejde for i CA:
Mit navn er Sophie Ingemann Aagaard, 34 år, og fra Odense, hvor jeg ofte benytter mig af CA's initiativer.
I 2011 blev jeg færdiguddannet som cand.merc., og 5 år senere, to drenge og to års erhvervserfaring som projektkonsulent hos Fynsk Erhverv senere, har jeg stadig udfordringer med at skabe mig en tilværelse på arbejdsmarkedet med en fastansættelse, som kan give mig og min familie noget sikkerhed i hverdagen.
I CA’s repræsentantskab vil jeg repræsentere de ledige. Det er ensomt at være ledig, og det kan være svært konstant at konkurrere om stillinger.
Jeg har oplevet, at det kan være en udfordring at komme ud af ledighedshjulet med virksomhedspraktikker og løntilskudsstillinger. Vores A-kasse skal støtte os i at komme videre fra disse midlertidige løsninger.
Ensomheden ved at være ledig skal erstattes af et fællesskab i CA, og jeg vil sikre, at CA bliver endnu bedre til at samle os alle, ledige som ansatte. Uanset om jeg er i job eller er ledig, er det vigtigt for mig at holde mig opdateret med personlige udviklingsmetoder og mødes med et bredt fagligt repræsenteret netværk.
Vi er alle forskellige med hver vores forcer og udfordringer. CA er med til at styrke os til at nå vores fulde potentiale i erhvervslivet, og det vil jeg sikre kan udvikles endnu mere.
Jeg har valgt at engagere mig i min søns dagligdag ved at være en del af forældrerådet. Det er fantastisk at have muligheden for at være på forkant med informationerne og have en medindflydelse på børnenes hverdag.
Formanden for forældrerådet, Allan Nykær Rosenhøj udtaler om Sophie: ”Sophie er et aktivt og interagerende medlem, af forældrerådet i Louisegården. Jeg har som formand, haft fornøjelsen, at kunne drage nytte af Sophies løsningsorienterede tilgang, i flere henseender.”

 

Rikke Damgaard Hansen

29 år, Odense M
Seneste uddannelse: Cand.Negot
Nuværende stilling: Jobsøgende

Det vil jeg arbejde for i CA:
Din stemme i Syddanmark

Jeg ønsker at opstille til repræsentantskabet, da jeg gerne vil arbejde for flere muligheder for CA´s medlemmer med fokus på Syddanmark. I CA´s repræsentantskab ønsker jeg at arbejde for et bedre fagligt netværk blandt CA´s medlemmer, samt flere events og større dialog med det lokale erhvervsliv. Derigennem skal CA blive en stærkere karrierepartner, der bygger bro mellem a-kassens medlemmer og det lokale erhvervsliv.  CA skal spille en mere markant rolle i Syddanmark og derved tilbyde de syddanske medlemmer flere spændende faglige og lokale tilbud.
Mit navn er Rikke Damgaard Hansen, jeg er 29 år gammel og bor med min kæreste i Odense. Jeg kommer oprindeligt fra Esbjerg men flyttede til Fyn for otte år siden for at studere. Jeg elsker at bo på Fyn, men jeg synes, at det fynske erhvervsliv giver nogle udfordringer i forhold til arbejdspladser. Jeg mener derfor, at CA skal have endnu større fokus på dets rolle som karrierepartner og facilitere virksomhedsbesøg og gæsteforedrag med relevante personligheder fra det syddanske erhvervsliv, således at vi som medlemmer får større indsigt og nemmere adgang til det lokale erhvervsliv.
Jeg er nyuddannet og ved, at det netop er nu, at man gør brug af sin a-kasse. Jeg har tidligere arbejdet med beskæftigelsespolitik, og jeg føler derfor, at jeg kan bidrage med nyttige og relevante bud på hvordan CA bliver en endnu bedre karrierepartner, og hvordan vi som medlemmer bliver mere attraktive for jobmarkedet.

 

Anne Birgitte Thorup Kristensen

56 år, Christiansfeld
Seneste uddannelse: HD informatik og økonomistyring
Nuværende stilling: Jobsøgende

Det vil jeg arbejde for i CA:
Oprindeligt har jeg taget min uddannelse i København, men er nu tilbage i det Sønderjyske. Jeg arbejder gerne med økonomistyringen i projekter og regnskab.
Jeg vil arbejde for flere medlemstilbud. I særdeleshed, at nogle af tilbud bliver lagt i provinsen. Ca. 17 % af CA's medlemmer er repræsenteret i Region Syddanmark, det skulle gerne afspilles, hvor tilbuddene bliver udbudt. Det kunne eksempelvis være gå hjem møder placeret på virksomheder for, at medlemmerne kan høre mere om spændende virksomheder, men også for, at virksomhederne kan få chancen for at møde CA medlemmer.
Jeg vil også arbejde for at vedligeholde CA som én af de bedste a-kasser, der yder én rigtig god indsats for medlemmerne, og at den bliver udviklet i forhold til nye behov i forbindelse med udviklingen på arbejdsmarkedet.

 

Rosangela de Jesus das Neves

48 år, Brøndby Strand
Seneste uddannelse: Prince2 Practitioner, MBA Leicester University, UK, Akademimerkonom i International Handel og Markedsføring
Nuværende stilling: Søger efter nye udfordringer, frivillig aktivitetsleder hos Danske Røde Kors

Det vil jeg arbejde for i CA:
Jeg er født og opvokset i Rio de Janeiro, Brasilien, og min karriere startede 2 mdr. efter jeg fyldte 19 år, som stewardesse for det Brasilianske Luftfartselskab VARIG. Jeg har levet i Danmark side 1989 og været beskæftiget i virksomheder som Carlsberg International og 2M Electronic. Mit fokusområde er mennesker og den synergi de kan skabe, derfor har jeg haft stor glæde af, at arbejde med international HR i de sidste 8 år. Det var først da jeg blev ledig for første gang i 15 år, at jeg opdagede CA's størrelse.
Ved at bidrage til repræsentantskabet, ønsker jeg at give tilbage og synliggøre CA som den karrierepartner den egentlig er.
I vores travle hverdag, hvor jobbet, familien og fritidsaktiviteter skal passes, overser man betydningen af, at udnytte det væld af karriereudviklende tilbud som CA har. Ikke mindst mens man ER i et job og kan få første klasse rådgivning og sparring omkring ens karrieremuligheder og valg. Man skylder sig selv ikke at forsvinde i mængden og jeg vil gerne arbejde for at udbygge bevidstheden om det bland nuværende og fremtidige medlemmer. Der er så mange flere som ville få glad af de værktøjer og kvalitetsservices som vi medlemmer nyder godt af. Her tænkes bl.a. et tusindtal medarbejdere i internationale organisationer bosat i Danmark, samt dansk personale udstationeret i alle verdens hjørner af bl.a. FN. Deres medarbejderrettigheder og pligter hører under konventioner som har meget lidt at gøre med danske fagforeningers overenskomster. I modsætning, kan CA bl.a. tilbyde økonomisk tryghed, juridisk sparring og karriere rådgivning
som den unikke one-stop-shop vores A-kasse er. Og ikke mindst: adgang til at holde ens ekspertise kurant og relevant for det bredere arbejdsmarked. Egenskaber som ikke alle internationalt personale kender til, idet de opererer inden for et system med utallige hierarkiske niveauer og verdensomspændende geografisk rækkevidde.

 

Maja Jensen

47 år, Birkerød
Seneste uddannelse: Merkonom
Nuværende stilling: Business Controller

Det vil jeg arbejde for i CA:
Som a-kasse skal CA’s primære fokus altid være at støtte de jobsøgende med at finde deres næste drømmejob. Heldigvis er de fleste medlemmer i job, og har derfor ikke brug for helt de samme udbud. Med det udgangspunkt vil mit fokus vil være, at sikre at alle får værdi for kontingentet – så er der også flere, der ønsker at være medlem af vores a-kasse, selvom de er i job.
Jeg har en baggrund inden for Business & Projekt Controlling i flere store internationale virksomheder, hvor jeg altid har haft fokus på, at bygge bro mellem forretningen og de forskellige finanssystemer og -processer. Jeg er derfor vant til at arbejde på tværs af kulturelle og organisatoriske skel.
Jeg tænker altid i langsigtede løsninger og er ikke bange for at påtage mig et ansvar.
Som person er jeg af andre bl.a. beskrevet som imødekommende, engageret og systematisk. Privat er jeg gift på 20. år og er mor til en teenagedatter. Sidst men ikke mindst, så tror jeg på at smil smitter, så jeg møder altid nye mennesker med et smil på læben.

 

Igor Garlowski

24 år, Aarhus V
Seneste uddannelse: student at MA Logistics and Supply Chain At Aarhus University

Det vil jeg arbejde for i CA:
I am a student of MA Logistics and Supply Chain at Aarhus University. I love traveling, people and good books. I'd like to represent the internationals in CA! I want to make more networking events and more workshops in English. I'd like to focus on creating new possibilities for every member.
I believe that the best way of helping unemployed people is by creating events, where they can boost their self esteem and find a desire to act. Together we can create those conditions for everybody. I plan to do it by organizing more meetings, where we will have a possibility of telling our stories, learn from others and make new friends. 

I would be proud to be a part of those changes!