Kandidater til valg i CA, 2018

Nedenfor kan du se og læse mere om alle kandidater til valget, til CA's repræsentantskab. Valget løber fra 1/3-2018 kl. 9.00 til 31/3-2018 kl. 15.00. Der skal vælges 13 kandidater, og du må derfor stemme på maksimalt 13 kandidater.

Kandidaterne er listet i rækkefølge efter region og hvornår de har meldt deres kandidatur. Med 35 opstillede kandidater ved vi godt, at listen er lang. Men tag dig tid til at kigge dem alle igennem og udvælg dine favoritter.

Kun CA-medlemmer kan stemme. Når du stemmer, kan du samtidig deltage i konkurrencen om 2 Supergavekort á 5.000 kr. der kan bruges til oplevelser, ferier, elektronik og meget mere.

Klik her for at komme til stemmesedlen > (kræver NemID. Vær tålmodig, siden loader lidt langtsomt).

Kandidater i Nordjylland:

Poul Houman Andersen

53 år, Aalborg
Seneste uddannelse:  PhD
Nuværende stilling: Professor

Det vil jeg arbejde for i CA:
Jeg hedder Poul Houman Andersen og er Professor og PhD skoleleder ved Aalborg Universitet, samt Professor II på NTNU i Norge. Jeg dimitterede som cand. merc. fra Aalborg Universitet i 1990 og som PhD fra Handelshøjskolen i Århus i 1995. Jeg har været på Handelshøjskolen og senere Århus universitet som professor siden 2000. I 2013 valgte jeg at prøve noget nyt - og at få cykleafstand til arbejde. Udover min akademiske karriere har jeg arbejdet som konsulent og som controller.

Jeg har to mærkesager. Jeg vil gerne arbejde for at sikre de bedste muligheder for modne medlemmers aftrapning af arbejdslivet - eller deres muligheder for at lave et horisontalt karriereskift sent i karrieren.
Herunder vil jeg konstruktivt bidrage til udvikling af seniorordninger, fleksible arbejdsvilkår mm.. Jeg vil arbejde for at sikre et kursusudbud som bedst muligt varetager medlemmernes interesse. Jeg vil også arbejde for at sikre de bedst mulige vilkår for medlemmerne i forbindelse med udflytning af statslige arbejdspladser.

 

Mette Hyldgaard Roussis

51 år, Nørhalne
Seneste uddannelse: Top Governance, Business Institute
Nuværende stilling: Forretningsudvikler

Tillidshverv i CA:
Medlem af Repræsentantskabet siden 2010
Medlem af bestyrelsen i CA siden 2012
Bestyrelsesformand siden 2016

Det vil jeg arbejde for i CA:
Jeg er formand for A-kassen CA, har været medlem af CA siden 1990 og medlem af Repræsentantskabet siden 2010. CA er Danmarks bedste a-kasse. Jeg stiller med glæde op til endnu en periode, fordi jeg er engageret i den fortsatte udvikling af CA – med vækst og differentiering -  i et marked med stor konkurrence. Til daglig er jeg selvstændig rådgiver til smv'ere, særligt indenfor forretningsudvikling, strategi og bestyrelsesarbejde, med base i Nordjylland. Jeg byder ind med relevant erfaring og vil som RP-medlem fortsat arbejde for en tydelig positionering af og øget kendskab til CA.
Såfremt jeg også vælges til bestyrelsen, vil jeg sikre en levende strategiproces, klare mål, kompetent med- og modspil til ledelsen, et aktivt Repræsentantskab og garanti for, at bestyrelsesteamet skaber værdi for CA.

 

André Ellegaard Jensen

28 år, Nørager
Seneste uddannelse: Cand.it. i IT-Ledelse
Nuværende stilling: Chauffør

Det vil jeg arbejde for i CA:
For det første så stiller jeg op til repræsentantskabet, fordi jeg mener, at min profil vil kunne gøre en forskel og komme med en vinkel på sagerne, som man måske ikke lige havde set. Jeg er akademisk uddannet – men har ikke kunnet finde et job indenfor mit akademiske område - derfor har jeg taget mig et job som chauffør/fragtmand - efter jeg havde været ledig i 3 år. Det jeg vil arbejde for, det er alle medlemmer - både de ledige (også dem som ikke er på dagpenge) og de ikke-ledige. Alle er medlemmer af CA - derfor skal alle medlemstilbud gå til alle medlemmer. Blot fordi man ikke længere modtager dagpenge - kan man stadig være ledig - og have brug for hjælp fra CA til at komme i arbejde.
Jeg har desuden stor erfaring med flere typer af bestyrelsesarbejde - og vil derfor hurtigt kunne sætte mig ind i arbejdet i CA’s repræsentantskab.

 

Palle Holm

57 år, Hobro
Seneste uddannelse: HD
Nuværende stilling: Ledig og selvstændig

Det vil jeg arbejde for i CA:
Even More Value – Ildsjæl der vil arbejde for dig.
Som tidligere medlem af repræsentantskabet ved jeg, at det er muligt at gøre en forskel for din hverdag – Jeg vil især arbejde for, at vi får flere tilbud til dig som medlem.
Min motivation for at opstille til valget er, at jeg gerne vil arbejde for, at CA udvikler sig og bliver morgendagens A-kasse. Jeg motiveres af opgaven med at videre udvikle en allerede velfungerende organisation til gavn for dig.

Even more value
I CA er vi mere end 60.000 medlemmer – Der findes i dag allerede en række tilbud til os. Jeg vil arbejde for, at du som medlem får flere gode tilbud til kurser, forsikringer, banklån, benzinkort, fitness, ferierejser, sommerhusudlejning og meget mere. Som CA medlemmer tilhører vi en speciel gruppe – som mange virksomheder bør være interesseret i at få kontakt til – det skal udnyttes.

Betalt uddannelse
CA er i dag upolitisk, og det skal vi blive ved med at være. Der er dog områder, hvor CA burde arbejde for at præge vores politikere. Hvis vi er så uheldige at blive ramt af ledighed, har vi med de nuværende regler for højtuddannede vanskeligt ved at få opdateret vores viden og uddannelse betalt af jobcentrene – Det vil jeg arbejde for at få ændret.

Lidt om mig
I min karriere har jeg beskæftiget mig med de fleste funktioner i både små og større danske og internationale virksomheder. Primært administration, økonomi og ledelse, men også indkøb og salg. Jeg har desuden arbejdet med undervisning og som selvstændig virksomhedsrådgiver indenfor ledelse og økonomi. Den erfaring jeg har opnået igennem en lang karriere vil gerne bruge til gavn for dig.

Vil du vide mere:
https://www.linkedin.com/in/palleholm/
https://www.facebook.com/palle.holm
Du må også gerne kontakte mig hvis du har spørgsmål.

 

Eva Nautrup

53 år, Skørping
Seneste uddannelse: cand. merc. i strategi og ledelse
Nuværende stilling: Direktør

Det vil jeg arbejde for i CA:
Jeg har været medlem af CA siden 1988 – nu vil jeg gerne give noget tilbage, og derfor stiller jeg op til valg!
Mit fokus vil være på at sikre den forsatte innovation i CA, således vi kan bevare en a-kasse med relevante ydelser, der tilgodeser både de ledig, nyuddannede, selvstændig og medlemmer i job, samt dem der bor længst mod vest og nord.
Jeg har en cand. merc. i strategi og ledelse, og har mange års erhvervserfaring indenfor marketing, sociale medier, brugerdreven innovation og forretningsudvikling – fra både forskellige fødevarevirksomheder og som selvstændig konsulent.
De sidste 6 år har jeg arbejdet strategisk med brugen af LinkedIn til bl.a. personlig branding og social selling, og har rådgivet både virksomheder og enkelt personer.
På det personlige plan er jeg en typisk netværksperson, der har let ved at knytte og bevare relationer. Jeg giver gerne meget af mig selv, får i hele tiden nye ideer, og er ikke bange for at føre dem ud i livet.

Se mere på min LinkedIn profil: https://www.linkedin.com/in/evanautrup/

 

Kandidater i Midtjylland:

Villads Claes Olesen

31 år, Aarhus
Seneste uddannelse: Lingvist og Erhvervsøkonomi.
Nuværende stilling: Tømrer

Det vil jeg arbejde for i CA:
CA er en seriøs a-kasse. Det kan mærkes! Der er mange tilbud som jobsøgende og god rådgivning. Men mange jobsøgende besøger CA hjemmefra - via hjemmesiden. Og hjemmesiden har virkelig langt igen. Selvbetjeningen er svært at finde, svær at finde rundt i, og svær at finde ud af. Resten af hjemmesiden virker som en labyrinth, og der er ikke det materiale, der kunne være på en seriøs a-kasses hjemmeside.
Jeg vil lave det indhold, der mangler: personlighedstest, portaler at være medlem af, virksomhedsbesøg, CV-database, iværksætteri-pakke, fotografi til CV, hjælp til Linkedin, hjælp til visitkort, hjælp til kompetenceafklaring, hjælp til at lave listen med 20 virksomheder man skal fokusere på, og hjælpen til at fokusere på den.... min liste er lang, og jeg er klar på at gå i gang!

 

Tine Dambo Nielsen

40 år, Risskov
Seneste uddannelse: Cand.Merc. Design and Communications Management
Nuværende stilling: Marketing manager

Evt. tidligere tillidshvervi i CA:
2014-2018 Bestyrelsesmedlem i CA
2014-2018 Medlem af CA's Repræsentantskab

Det vil jeg arbejde for i CA:
Jeg er siddende bestyrelsesmedlem i CA, der efter en 4-årig periode igen er på valg...og jeg håber ikke, jeg er færdig med at bidrage til det strategiske arbejde, der støtter CA's fortsatte udvikling.
For mig er det vigtigt at arbejde for et CA, hvor man som medlem oplever at have CA som karrierepartner både når man sidder i et job, når man er mellem jobs og når man arbejder som selvstændig eller freelancer. Selv har jeg oplevet alle situationerne, og har I alle henseender følt mig taget godt imod, støttet og videreudviklet ved hjælp fra CA's gode medarbejdere.
Min baggrund er, at jeg efter flere år som marketingchef i internationale virksomheder, valgte i 2012 at starte egen virksomhed med fokus på strategisk markedsføring. Gennem min virksomhed fik jeg berøring med ledelser i mange virksomheder, og derigennem voksede interessen for det strategiske bestyrelsesarbejde. Derfor stillede jeg i 2014 op til CA's repræsentantskab og bestyrelse med ønsket om at gøre en forskel i CA. Jeg blev med stor glæde valgt både ind i repræsentantskab og bestyrelse.
De seneste 4 år i CA's bestyrelse har jeg bidraget med min marketing- og kommunikationsstrategiske tilgang til den overordnede strategi. Jeg udfordrer gerne status quo, og mener det er nødvendigt kontinuerligt at udfordre bestyrelseskolleger og CA's ledelse på om vi er på rette kurs. Samtidig med at det er vigtigt med udfordring og fornyelse når man arbejder med strategi, mener jeg dog også at CA's bestyrelse har brug for en vis kontinuitet i bestyrelses­sammensætningen, således at det videre arbejde med den fastsatte strategiske retning ikke går i stå pga. for mange nye medlemmer i bestyrelsen.
Jeg håber jeg får mulighed for fortsat at deltage i CA's bestyrelsesarbejde i den kommende valgperiode - først og fremmest i repræsentantskabet, men også meget gerne i bestyrelsen.

 

Stine Odgaard Ranum

34 år, Højbjerg
Seneste uddannelse: Master i Projektledelse, SDU
Nuværende stilling: Konsulent

Det vil jeg arbejde for i CA:
Medarbejderne er nøglen til at få en god udvikling i en virksomhed. Jeg vil arbejde for, at CA kan være inspirationskilde til at se muligheder her og nu, og samtidig sætte den enkelte i stand til at takle morgendagens udfordringer.

Til dagligt arbejder jeg med forandringer og koncernforbedringer, og jeg vil bruge mine erfaringer til at arbejde for en fortsat positiv udvikling af CA, så CA kan støtte medlemmerne på karriererejsen. Blandt andet med fokus på relevant digital tilgængelighed og tidssvarende muligheder for udvikling – både fagligt og på det personlige plan.
Selv er jeg en energifyldt kvinde på 34 år, der løbende har brugt CA som min sparringspartner - som studerende og jobsøgende, ved jobskifte og karriereudvikling. Min faglige baggrund er inden for markedsføring og økonomi samt en master i projektledelse. 
Igennem tiden er det blevet til et hav af kurser, gå-hjem-møder og inspirationsdage, både i og uden for CA, og senest har jeg både været en del af CA's barselsnetværk og fungeret som mentor for flere nyuddannede.
Indsigter jeg vil bringe i spil i repræsentantskabet.
CA er medlemmernes A-kasse, og jeg vil i repræsentantskabet bidrage med at omsætte min passion for viden, udvikling og mennesker til at påvirke CA til også i fremtiden at være noget for alle, uanset hvilken livsfase man er i.

 

Lise Kirketerp Rubak

52 år, Hadsten
Seneste uddannelse: Psykoterapeut
Nuværende stilling: Coach og karriererådgiver

Tidligere tillidshverv i CA: Repræsentant i Repræsentantskabet 2014 - 2018

Det vil jeg arbejde for i CA:
ARBEJDER ENGAGERET FOR DEN KORTE OG VÆRDIFULDE LEDIGHED
Med en baggrund som coach og karriererådgiver, med 10 års erfaring indenfor
beskæftigelsesområdet.
Og mange års erfaring i coaching og rådgivning af mennesker på alle
niveauer. Stærke som sårbare kandidater, der enten er i job eller mellem
job.

Hvor jeg har arbejdet med kandidater på jobcenter, a-kasse og hos anden
aktør.
Her har jeg arbejdet med de fleste udfordringer, som ledighed kan give.
Så jeg ved hvad der skal til, for at sikre en kort ledighed. Og hvilke redskaber, der skaber resultat.

Ja, og så har jeg også 4 års erfaring som repræsentant, i CA A-kasses Repræsentantskab.

Kort sagt, jeg brænder for arbejdet, med at udvikle og sikre den gode karriere. Og vil nyde stort, at gøre dette i Repræsentantskabet - 4 år mere.

I vil få en repræsentant, med høj faglighed indenfor beskæftigelsesområdet.
Der prioriterer et 100% fremmøde. og en aktiv deltagelse i alle møderne. Og som særligt er optaget af, at arbejde for en kort ledighed. Og sørge for at udvikle tidsvarende tilbud, tilpasset jobsøgendes behov, med en højtuddannet baggrund.

 

Klaus Bendixen

49 år, Hammel
Seneste uddannelse: cand.merc.
Nuværende stilling: Partner, seniorkonsulent

Tidligere tillidshverv i CA: Repræsentantskabsmedlem og bestyrelsesmedlem i de sidste 2 år.

Det vil jeg arbejde for i CA:
Jeg gerne fortsætte arbejdet med videreudvikling og eksekvering på CA´s strategi i Repræsentantskabet og også i CA´s bestyrelse, som jeg blev valgt til for 2 år siden. Jeg har været i repræsentantskabet siden 2014 og glæder mig over, den store aktivitet og engagement der er blandt CA´s medlemmer.
Jeg har være medlem af CA siden 1994, hvor jeg har haft stor glæde af at deltage i de mange tilbud, som CA og CA´s dygtige medarbejdere tilbyder. Jeg nærmer mig snart de 50 år, så det er dejligt at se, at også ens børn finder samme glæde ved at være medlem af CA.
Fagligt har jeg en god ballast, da jeg i hverdagen arbejder som partner og konsulent i Skandinavisk Computer Rekruttering A/S, og her møder en række virksomheder med beskæftigelsesmuligheder for CA ére. Jeg har taget en bestyrelsesuddannelse og som selvstændig er regnskabsaflæggelse og forståelse en del af hverdagen. Kompetencer der er vigtige i Repræsentantskabet, når CA´s strategi som bla. bygger på vækst og diffentiering skal behandles.
For mig er det væsentligt at være i sammenhænge, hvor jeg kan bidrage til yderligere positiv udvikling. Jeg har det bedst i situationer der kræver analyse, organisering og implementering hvilket Repræsentantskabet i CA giver mulighed for.
Company days er aktiviteter der skaber en god relation mellem virksomheder og medlemmer og denne aktivitet vil jeg arbejde for bliver yderligere styrket. Faktisk så er der flere af CA’ s medlemmer der har fået job denne vej.
Jeg har selv været mentor, og jeg syntes, det skaber masser af glæde at hjælpe nyuddannede i gang med karrieren.
Udnyttelse af digitale muligheder og administrativ forenkling som eksempelvis fælles opkrævning af kontingent til CA og CA Advokathjælp vil jeg arbejde for.
Kontakt mig endelig, hvis du ønsker yderligere indsigt i, hvorfor jeg stiller op.

 

Jesper Houkjær

29 år, Viby J
Seneste uddannelse: Cand.merc.sol
Nuværende stilling: Contract Manager

Det vil jeg arbejde for i CA:
I CA skal vi fortsat have fokus på de nyuddannede og sikre at eventuel ledighed efter studiet bliver så overkommelig som mulig ved at hjælpe med værktøjer, der kan sikre den første ansættelse.
Jeg var selv igennem et halvt års ledighed efter studiet, hvor jeg gjorde flittigt brug af CA’s forskellige tilbud om kurser og møder. Jeg mener, det er vigtigt, at ledige forstår at bakke op om og hjælpe hinanden i sådan en tid, og CA er det perfekte forum for dette. Vi skal i CA’s Repræsentantskab arbejde for, at disse tilbud består og bibeholder deres relevans ift. arbejdsmarkedets udvikling.
Jeg tror på, at vi kan komme langt med tværfagligt samarbejde, hvor jeg bl.a. selv kan bidrage med en stor virksomhedsforståelse om alt fra Salg og Marketing til proces- og konceptudvikling. I mit erhverv har jeg haft berøring med de fleste afdelinger i organisationen, og jeg gør en dyd ud af at sætte mig ind i og forstå, hvordan andre arbejder.
Jeg er modstander af spildt arbejde, hvorfor jeg gerne lægger en ekstra indsats i frivilligt arbejde, for hvis ikke produktet her er godt nok til at tilfredsstille modtageren (CA’s medlemmer) er det hele forgæves.
Jeg har erfaring med frivilligt arbejde fra både teater, studieforeninger og på min arbejdsplads er jeg både en del af vores værdiambassadører og personaleforeningen.
Derfor tror jeg på, at jeg min indsats kan blive et aktiv for CA’s Repræsentantskab og dermed for hele CA A-Kasse.

 

Gabriela Rosschou

48 år, Aarhus V
Seneste uddannelse: cand.pæd. i antropologi
Nuværende stilling: Jobsøgende

Det vil jeg arbejde for i CA:
Det, jeg primært sætter pris på ved CA, er mangfoldighed, og jeg er overbevist om, at min profil vil kunne bidrage positivt til repræsentantskabet. Som cand.mag. i socialvidenskab fra Tjekkiet og
cand.pæd. i antropologi fra Aarhus Universitet ved jeg alt om udfordringerne med at få fodfæste i det danske arbejdsmarked, men også hvor mulighederne ligger.
Jeg er en aktiv networker og har mangeårig erfaring med jobsøgning inkl. indsigt i den politiske dagsorden fra min ansættelse i Jobcentret Aarhus.
Frivillig- og bestyrelsesarbejde, bl.a. i en del foreninger og på en privat skole, er en fast del af mit liv.
Jeg mener, at evnen til at skaffe kvalificeret arbejdskraft bliver den væsentligste konkurrenceparameter i dansk erhvervsliv i de kommende år. Her ser jeg CA som en yderst kvalificeret rekrutterings- og sparringspartner, og det vil jeg, som en del af repræsentantskabet i CA, arbejde for at udvikle.
Mere konkret vil jeg sætte på dagsordenen netværk bland kandidater med længere arbejdserfaring, inkl. internationale kandidater, samt videreudvikling af tættere samarbejde med virksomheder.

 

Janni Boe Ilfeldt

29 år, Aarhus V
Seneste uddannelse: Cand. mag i International Virksomhedskommunikation
Nuværende stilling: Ledig

Det vil jeg arbejde for i CA:
Stem på mig!

"Hvorfor?” spørger du?

Fordi jeg vil arbejde for at fastholde nyuddannede i CA, også efter at de får deres første job. De skal opleve, hvordan CA giver mere værdi end de fleste andre A-kasser.
Der skal tiltrækkes flere studerende til CA. Disse skal kende til alle CA’s tilbud samt det netværk og mentale selvtillid som et medlemskab også giver. Der skal tænkes mere netværk ind i organisationens arrangementer. Fx flere arrangementer, hvor ledige og folk på arbejdsmarkedet kan netværke eller blive klogere sammen. Ja vi skal måske endda have arrangementer, hvor folk skaber noget sammen!

Er du enig? Så læs videre – måske har du oplevet det samme?

Jeg vil arbejde for endnu bedre markedsføring af CA. Både til potentielle medlemmer, men også til nuværende medlemmer, som går glip af de mange muligheder. Jeg har mødt flere ledige tilknyttet CA, som ikke kender til deres tilbud. Det vil jeg gerne lave om på.
Min faglige baggrund er inden for organisationsudvikling, Corporate Communication, markedsføring og Employer Branding.  Jeg interesserer mig også for digital marketing og rekruttering. Personligt bringer jeg højt humør, kreative ideer og entusiasme til fællesskabet. Til gengæld håber jeg på at udbygge mit netværk med flere spændende personer inden for flere felter og lære af dem.

Lidt mere om mig
Jeg bor i Aarhus med min mand og lille datter. Jeg har været ledig i et år og holder mig til ilden ved at deltage i CA's arrangementer og kurser. Min erhvervserfaring består af 4 år i møbeldetailbranchen som ledertrainee og salgsassistent. Det sidste år har jeg haft forskellige praktikforløb inden for HR og kommunikation. Jeg har tidligere deltaget i bestyrelsesarbejde som formand og næstformand på gymnasie- og kollegieniveau.

 

Kandidater i Syddanmark:

Desirée Suhr Pérez

50 år, Vejle Øst
Seneste uddannelse: SPRØK
Nuværende stilling: Jobsøgende

Det vil jeg arbejde for i CA:
Kosmopolitisk og godt etableret i det danske samfund. Med opvækst i forskellige lande samt at være en veletableret samfundsborger i Danmark med mange års erfaringer fra erhvervslivet, er der nu mulighed for, at jeg kan bidrage med nye vinkler til hvordan CA vil kunne imødekomme udfordringer af især udenlandsk karakter på et meget konkurrencepræget arbejdsmarked.
Som medlem af CA A-kasse siden 1999 har jeg nydt godt af de mange gode kurser og tilbud igennem årene. Jeg har været formand for en international forening og kender godt til foreningslivet. Nu vil det være udviklende at kunne være en del af CAs repræsentantskab for at kunne få mere indblik i foreningens business approach tilgang til foreningslivet.
Min nuværende ledighed samt at flytte fra Sjælland til Jylland har givet mig bedre indsigt i de udfordringer, som især CA A-kasse står overfor, eksempelvis at det kommunale dagpengesystem ikke er kompatibelt med informationsdeling og overførslen af information fra LinkedIn profiler. CA kan også blive mere synlig over hele landet og ikke kun i hovedstaden, hvor der er godt fat i medlemmerne.
Ved at være i repræsentantskabet vil jeg kunne lære mere om, hvordan CA arbejder samt få medindflydelse som vil kunne præge fremtiden for CA’s medlemmer.

 

Nadia Jenayah

29 år, Odense
Seneste uddannelse: Cand. Negot i Arabisk - International Economics
Nuværende stilling: Export Sales Manager (Area Manager for UK, MENA + Southeastern Europe) hos Glova Rail som laver vacuum toiletter til tog

Det vil jeg arbejde for i CA:
Jeg er 29 år, cand.negot i arabisk og har været gift med min egyptiske mand (som jeg mødte da jeg var i praktik på den Danske Ambassade i Cairo) i 4 år nu, og han er ved at tage sin kandidat som miljøingeniør på SDU.

Til hverdag arbejder jeg hos Glova Rail, som er et firma der laver vacuum toiletter til tog (hvis du er til funny toilet facts, så find mig på Linkedin!) hvor jeg sidder i salgsafdelingen med ansvar for kunder i Mellemøsten, Nordafrika, Storbritannien og Sydøsteuropa.

Jeg har i flere år arbejdet som faglig vejleder på Negot studiet mens jeg selv læste, og her stødte jeg på en masse af de problemer og bekymringer studerende gør sig under studiet i forhold til mulighederne efter. Derudover lavede jeg en del arbejde for studienævnet, så jeg har en ret god idé om, hvordan uddannelsessystemet fungerer, hvordan der bliver evalueret, taget beslutning osv.
Jeg har i den forbindelse også erfaring i forhold til at hverve nye studerende, og det tror jeg kan bruges i forhold til at få flere medlemmer til CA, og som forholdsvis nyuddannet selv (nu 2 år i job) kan jeg bidrage med idéer til, når nye studerende skal finde første job, hvad det overhovedet vil sige, forståelse for alle de bekymringer man står med, og hvordan man laver koblingen - og så synes jeg bare, der skal være flere hos CA til at repræsentere Fyn og Odense, så vi kan få endnu flere arrangementer hertil.

Ellers elsker jeg god mad og vin og har arbejdet mange år som tjener. Jeg dyrker lidt crossfit (men er ikke særlig god til det) og så elsker jeg at bo i en kuffert og møde nye mennesker, hvilket jeg gør ca. 60 dage om året i forbindelse med mit arbejde.

 

Arne Riis

41 år, Vejle
Seneste uddannelse: HD i organistion
Nuværende stilling: Senior Proces Konsulent

Det vil jeg arbejde for i CA:
I CA har vi brug for en stærk stemme, der er forankret i det Syd- og Sønderjyske. Den stemme vil jeg være for dig, så vi bliver hørt helt til København og får indflydelse  i CA. Med bopæl i Vejle og arbejde ved Sydbank i Aabenraa har jeg et ben i både Sydjylland og i Sønderjylland så der derfor, er jeg den rette kandidat til at repræsentere det Syd- og Sønderjyske.
Jeg vil også arbejde for, at der kommer flere foredrag og kurser til vores område, hvor vi som medlemmer kan mødes, blive inspireret og udvikle os.
Derudover vil jeg bidrage til, at CA får flere medlemmer og stadig forbliver en selvstændig A-kasse, hvilket er yderst vigtigt for mig. CA er bedre til at tilpasse sig medlemmernes behov og omgivelsernes ændringer, som en selvstændig A-kasse end en del af en større.
Jeg er 42 år og bor sammen med mine 2 piger. I mit arbejde har jeg fokus på optimering af processer, få de forskellige afdelinger til at arbejde bedre sammen og bidrage til udviklingen af et Enterprise Architecture landskab i virksomheden. Det meste af mit arbejdsliv har jeg været ansat i krydsfeltet mellem finans og IT, hvor jeg har brugt min interessere for at arbejde med mennesker og den erfaring, som jeg har fået derigennem, vil jeg bringe med ind i repræsentantskabet i CA. Derudover er jeg i gang med at læse en Master i IT. Min fritid bruger jeg på løb, badminton, tennis, naturen, bøger og familie/venner.

 

Sanne Petersen

30 år, Haderslev
Seneste uddannelse: Cand.it.ITKO
Nuværende stilling: Jobsøgende

Det vil jeg arbejde for i CA:
Går du ind for et bredere CA med fokus på alle Danmarks regioner?
Så stem på en ægte sønderjyde der brænder for at sætte Syd og Sønderjylland på CA-landkortet. Efter 6 års studietid i Århus må jeg nu sande, at CA a-kasse er begrænset kendt i det Syd- og Sønderjyske – det skal vi have lavet om på. Med bopæl i Esbjerg, Danmarks 5. største by, får jeg en unik mulighed for at sætte ikke blot Syd- og Sønderjylland men også Vestjylland på CA-landkortet. Ét af mine mål som repræsentantskabs medlem.
- En stemme på en sønderjyde er en stemme på et bredere kendskab til CA.

Kort om mig
Jeg er kendt som en meget åben og energisk person, der ikke bange for at tage én for holdet. Når jeg brændet for noget går jeg 100% ind i det og drives af motivation samt social interaktion for at løse opgaven optimalt.
Min hidtil største bedrift er at gøre comeback efter en sygeperiode på 2 år og 10 måneder. En periode med personlig udvikling som har skabt den vilje og styrke jeg i dag besidder. Stress er for mange et tabu og nederlag – for mig en personlig udfordring og udvikling jeg ikke ville have været
foruden.

Min Baggrund
Født og opvokset i Sønderjylland, flyttede i 2008 til Århus for at studerer finansøkonom, finansbachelor og cand.it.ITKO. Efter endt uddannelse flyttede jeg i 2014 til Haderslev, hvor jeg arbejdede som Salgs- og marketingskonsulent. Nu, som 30 årig, rykker jeg igen teltpælene op og flytter pr. 1. april 2018 til Esbjerg sammen med min kæreste.

- En stemme på en sønderjyde er ikke alene en stemme på et bredere kendskab til CA, men også en stemme på en afbalanceret, motiveret og åben repræsentantskabs kandidat.

 

Lidiya Kirilova Pedersen

31 år, Odense C
Seneste uddannelse: cand.merc.Startegi og Organisation
Nuværende stilling: Controller

Evt. tidligere tillidshverv i CA: Suppleant til repræsentantskabet 2016-2018

Det vil jeg arbejde for i CA:
Fra international studerende i Odense til suppleant i repræsentantskabet i CA

Min erfaring i Danmark kan opsummeres således: 8 år fyldt med masser af erfaringer.

Alt fra:
- deltids jobs i servicesektoren sideløbende med kandidatstudie til min nuværende ansættelse som controller med 3 chefskifter på mindre end 2 år
- masse af positive og dygtige mennesker, danskere såvel som internationale har mødt på min vej. Alle har på en eller anden måde hjulpet til min udvikling personligt og professionelt.
- siden 2016 har jeg været suppleant til repræsentantskabet, hvilket har givet mig meget mere direkte indsigt om CA’s drift og mål
- personligt: gift med min dejlige viking, som er i gang med at bygge den flotteste, farverige børneseng til vores kommende lille.

Alle disse erfaringer giver mig incitament til at stille mig op igen til valg fordi:
-Jeg føler, at situationen på Fyn for vores medlemmer ikke ser så rosenrød ud lige nu. Jeg vil arbejde for at se bedre resultater, især for fynboerne, fordi man skal ikke være tvunget til at flytte på grund af job.
-Jeg vil gerne fortsætte med at være en del af diskussionen for forbedring af de services, som CA tilbyder sine medlemmer. Jeg finder en svartid på skriftlige spørgsmål på 5 dage som utilfredsstillende. Med målet at være den foretrukne A-kasse, kan CA slet ikke tillade sig det.
-I de nye tider, hvor den nye dagpengereform er blevet vedtaget, mener jeg der skal være mere orientering fra CA’s side omkring disse nye regler. Dette vil jeg også arbejde for.

 

Kandidater i Hovedstaden:

Maja Jensen

49 år, Birkerød
Seneste uddannelse: Merkonom
Nuværende stilling: Controller

Evt. tidligere tillidshverv i CA: Suppleant til repræsentantskabet 2016-2018

Det vil jeg arbejde for i CA:
Som a-kasse skal CAs primære fokus altid være at støtte de jobsøgende med at finde deres næste drømmejob. Heldigvis er de fleste medlemmer i job, og har derfor ikke brug for helt de samme udbud. Med det udgangspunkt er mit fokus, at sikre at alle medlemmer får værdi for kontingentet.

Jeg har været meget aktiv de seneste to år som suppleant, fordi jeg engagerer mig og ikke er bange for at tage et ansvar. Samtidig er min evne til at have fokus på den langsigtede løsning særdeles anvendelig i Repræsentantskabet, og det ønsker jeg fortsat at byde ind med.

Min baggrund er inden for Business & Projekt Controlling i flere store internationale virksomheder, hvor jeg altid har haft fokus på, at bygge bro mellem forretningen og de forskellige finanssystemer og -processer. Jeg er derfor vant til at arbejde på tværs af kulturelle og organisatoriske skel. Derudover har jeg (tidl.) erfaring med bestyrelsesarbejde fra min datters privatskole.

Som person er jeg af andre bl.a. beskrevet som imødekommende, engageret og systematisk, og jeg tror på, at smil smitter, så jeg møder altid nye mennesker med et smil på læben.   

 

Thomas Konradsen

56 år, Birkerød
Seneste uddannelse: Cand.Merc. SOL, Aalborg Universitet 1980-85
Nuværende stilling: Selvstændig - Management konsulent

Det vil jeg arbejde for i CA:
Jeg vil arbejde for, at CA forbliver en effektiv virksomhed som har fokus på medlemmernes behov. Jeg vil bidrage med erfaring som virksomhedsleder, partner og konsulent.

 

Simone Slyngborg

 27 år, København K
Seneste uddannelse: Cand.ling.merc.
Nuværende stilling: HR konsulent

Det vil jeg arbejde for i CA:
Brugervenlighed. Min egen oplevelse med CA var desværre ikke super positiv. Jeg vil gerne bidrage positivt til, at vi kan finde måder hvorpå oplevelsen bliver bedre for brugerne i fremtiden.

 

Marianne Blus

50 år, Lyngby
Seneste uddannelse: Cand. mag. og Familieterapeut (Metropol)
Nuværende stilling: Virksomhedskonsulent

Det vil jeg arbejde for i CA:
Da jeg skulle skifte a-kasse, var en af de første ting, jeg lagde mærke til ved CA, at jeg kunne ringe og få svar uden at blive viderestillet fra et Call Center eller få besked på at ringe tilbage efter kl. 13. Det vakte min interesse for alvor. Her var en a-kasse, der leverede service, og det vil jeg gerne bidrage til fortsætter langt ud i fremtiden.
Arbejdsmarkedet og samfundet ændrer sig i rivende hast og kravene til den enkelte bliver større. Det samme gør kravene til a-kassen.
Ansættelsesperioderne bliver kortere og sker oftere. Alt bliver mere og mere digitaliseret og går hurtigere. Det stiller større krav til, at a-kassen kan omstille sig – og tilpasse sig de nye behov samtidig med, at den leverer service til medlemmerne. Det ønsker jeg at være med til at påvirke i en positiv retning.
Medlemmernes muligheder for selvforsørgelse er mangfoldige, og det betyder, at der er brug for tilbud, som er mere helhedsorienterede. Jeg vil gerne arbejde for, at der fortsat kommer flere tilbud, der kan tilpasse sig medlemmernes behov. Lønforsikringer i forskellige og flere variationer end den findes i dag, er en af de ting, jeg vil have fokus på. Desuden vil jeg arbejde for mere fleksible rammer for selvstændige, iværksættere, freelancevirksomheder og konsulent­virksomheder og gøre området mere dynamisk og let tilgængeligt.
Stress – både som ansat, men også som ledig, er et område, jeg godt kunne tænke mig, at der fremtidstænkes omkring. Det har jeg nogle ideer til, hvordan man kan gøre.
Til dagligt arbejder jeg som virksomhedskonsulent i en privat virksomhed, hvor jeg bl.a. beskæftiger mig med sygedagpenge-, revalidering-, ressourceforløb- og fleksjobområdet. Overordnede handler mit arbejde om, hvordan man kommer tilbage til arbejdsmarkedet eller bliver afklaret i forhold til arbejdsevne. Mine erfaringer vil jeg gerne tage med ind i et repræsentantskab hos CA.

 

Stine Rold Helt

35 år, Valby
Seneste uddannelse: MSc in International business and politics / Cand Merc Pol
Nuværende stilling: Project Controller

Tidligere tillidshverv i CA: Medlem af repræsentantskabet siden april 2014

Det vil jeg arbejde for i CA:
Jeg vil gerne arbejde for et mere gennemsigtigt CA, hvor enkel og ligefrem kommunikation til medlemmerne er i højsædet. Det skal være nemt og hurtigt at få hjælp, og CA skal være først i branchen med nye elektroniske løsninger og platforme.
Personligt er jeg et menneske med 10 jern i ilden. I mit arbejde laver jeg projektøkonomi for forskere på DTU, men finder også tid til at engagere mig aktivt i flere foreningsbestyrelser og er alenemor til 2 i det daglige.

 

Theis Boholt Wingaard Thrane

43 år, Frederiksberg

Seneste uddannelse: Medieøkonom og BA-bifag i kommunikation fra CBS
Nuværende stilling: PR/Marketing Manager

Det vil jeg arbejde for i CA:
Jeg vil arbejde for at skabe endnu flere muligheder for kurser, gå-hjem-møder og videreuddannelse for medlemmer af CA. CA har sine store styrker både når medlemmerne er ledige, og når de er i arbejde. Jeg har haft gavn af CA i begge situationer og mener, at mere viden altid vil være en fordel i forhold til den enkeltes karriere - uanset om du er ledig eller i arbejde. Min baggrund tager udgangspunkt i marketing og kommunikation, som jeg har arbejdet med i mere end 18 år.

 

Olga Nielsen

41 år, København NV
Seneste uddannelse: Financial Controller AK, HA
Nuværende stilling: Søger job som Financial Controller

Det vil jeg arbejde for i CA:
Arbejde i bestyrelse er netop, hvad Financial Controller kan lave, så jeg vil gerne bruge den mulighed, som CA A-Kasse giver til sine medlemmer. Og jeg håber, at I vil stemme på mig, så jeg kunne prøve mine kræfter.  Jeg holder meget af CA og er meget glad, at CA er blevet min første (og eneste) A-Kasse i Danmark. I begyndelsen bliver der selvfølgelig meget at lære, hvis jeg bliver valgt. Lige nu tænker jeg, at jeg kan bidrage med nye ideer, nytænkning, men er åben til forslag i forhold til med hvilke opgave jeg kan hjælpe.

 

Pernille Isle

32 år, Dronningmølle
Seneste uddannelse: Diplom i ledelse
Nuværende stilling: Selvstændig konsulent og kandidatstuderende (cand.pæd.soc)

Det vil jeg arbejde for i CA:
I 10 år har jeg arbejdet som socialpædagog og familiekonsulent, men i forbindelse med min diplomuddannelse i ledelse, opdagede jeg, at min interesse og mine evner kan bruges langt bedre i det mere organisatoriske arbejde. Jeg har derfor valgt at skifte spor og er nu på 2. semester af min kandidatuddannelse i pædagogisk sociologi, hvor jeg forsøger at vinkle min uddannelse, så den mest muligt omhandler forandringsledelse og organisationsudvikling. Jeg har valgt ved siden af mit studie at starte op som selvstændig konsulent, hvor jeg primært har fokus på, hvordan botilbud kan leve op til de nye krav fra Socialtilsynet, i forhold til blandt andet økonomi og ledelse.

Min øvrige tid bliver brugt på bestyrelsesarbejde og arbejde i forskellige netværksorganisationer. På nuværende tidspunkt er jeg i gang med at opstarte en mentorordning for pædagogiske sociologer, da jeg generelt har en stor interesse for mentorordninger og det værdiskabendende netværk. Den interesse tænker jeg kan komme til gavn for mange af CA's medlemmer, både de ledige, de nyuddannede, selvstændige og medlemmerne i arbejde.

Som en del af repræsentantskabet, vil jeg arbejde på at skabe større fokus på de medlemstilbud CA tilbyder, både de arrangementer der afholdes, samt mulighederne for karrierevejledning, hvad enten det drejer sig om karrierevalg, jobskifte eller karriereudvikling. Jeg tænker det kan være med til at tiltrække nye medlemmer og øge værdien af medlemskabet for de nuværende medlemmer, med henblik på fastholdelse.

 

Josiah Sarquah

37 år, København Ø
Seneste uddannelse: cand.merc.
Nuværende stilling: Controller, ass. site leader, bestyrelsesarbejde, privatrådgiver

Evt. tidligere tillidshverv i CA::
1. Suppleant til C3’s repræsentantskab 2008-2010 (meget interessant og
værdiskabende)

2. Mentor (2016-2017) – Mentor ordningen – for 2 studerende. Denne proces og program gav mig evner til at kunne ”pay it forward”, via min sparring, vejledning og coaching. Jeg vil opfordre alle til at fuldføre denne relationsstrategi gøre det samme som mig.

Det vil jeg arbejde for i CA:
Jeg er dansk født afrikaner med hang og energi til at skabe en bedre tilværelse. Jeg har desværre været suppleant i mange år. Men jeg vil faktisk endnu mere, og tiden er moden til dette tiltag, hvorfor jeg stiller op. Med afrikansk blod i mig og opvokset med den danske kultur omkring mig, mener jeg, at netop det, som jeg kan bidrage med, er at bygge broer mellem etniske minoriteter, samt samle Danmark og repræsentere København.

Min Mission / kampagne er at styrke foreningslivet via:
A. Vækst (DK og intl). - Set i lyset af den nye (som ikke er så ny mere) dagpengereform, ses der muligheder for at få nye segmenter; ledere og selvstændige. Vi skal heller ikke glemme de unge, de er vores fremtid, og de skal også erhverves. Når vi nu er i gang, hvorfor optager vi så ikke dem med anden baggrund end etnisk dansk også. A-kassen må også være mere international.
Jeg håber, at vi kan have en vedvarende bæredygtig vækst på 4-6 %.

B. IT - Driftsfællesskaber med andre a-kasser så vi få råd til mere IT. Men også så folk kommer ind på hjemmesiden. Dertil digitalisering/IT som kan håndtere alle de dagpenge modtagere samt nye politiske tiltage.
C. Fans - Fankultur - Jeg vil kæmpe for at have fans af vores a-kasse; folk som følger os, snakker om os, kommer til møder, etc.. Jeg vil kæmpe for, at medlemmer får "value for deres money". Jeg mener, at det er med til at fylde tanker af positivitet op, samt det forhøjer kendskabsgraden.

Udover førnævnt vil jeg fortsat med at blive et fordelagtigt aktiv, som sparringspartner til bestyrelsen og direktionen. Jeg er en god analytiker, der navigerer rundt i spændingsfeltet mellem økonomi/strategi /organisation/politik/jura og administration. Jeg håber virkelig, at min profil har charmeret dig til at stemme på netop mig.

 

Maja Maria Rybøl

46 år, Hellerup
Seneste uddannelse: cand.merc.aud.
Nuværende stilling: Compliance officer

Evt. tidligere tillidshverv i CA:
2012-2016 repræsentantskabsmedlem
2016-2018 suppleant til repræsentantskabet

Det vil jeg arbejde for i CA:
De sidste 6 år har jeg deltaget aktivt i repræsentantskabet, og jeg vil rigtig gerne fortsætte.
På det overordnede plan er jeg drevet af et ønske om være med til at sikre, at CA fortsat skal bestå som en veldrevet a-kasse med mange gode tilbud, høj service og et unikt sammenhold blandt medlemmerne trods stigende konkurrence fra de store a-kasser. Udgangspunktet er selvfølgelig, at alle medlemmer får god og relevant hjælp, men det ligger mig især på sinde, at vi gør en indsats for at få vores nyuddannede medlemmer i job, så de kan komme godt i gang med deres arbejdsliv.
Med 20 års erhvervserfaring inden for forskellige faglige områder, som økonomi/regnskab, HR og IT hos både det private og det offentlige, kan jeg bidrage bredt i forhold til repræsentantskabet. Samtidig har jeg selv været uden job i flere omgange, så jeg har også prøvet den del på egen krop.

 

Widad Makhukhi

35 år, Frederiksberg C
Seneste uddannelse: Cand.merc. Imm 
Nuværende stilling: Jobsøgende/projektassistent

Det vil jeg arbejde for i CA:
Vraget. En fiasko. Endnu et afslag. Hvordan kommer jeg videre?
Jeg kender til alle de frustrationer, der er i forbindelse med at finde et job. Det koster masser af energi, og man føler sig ofte alene i processen.
Men sådan behøver det ikke at være!

CA er min første A-kasse, og hvor har jeg valgt rigtigt!
I jagten på mit næste job, har CA været en uundværlig partner og støtte ved hjælp af: Mentor-ordning, karriererådgivning, personligheds- og logiske tests, karriererådgivning, og deres mange, relevante kurser… og meget mere. Jeg har gjort brug af det hele, og det har været en stor hjælp.

Jeg vil arbejde for at bibeholde og styrke alle de gode medlemstilbud ved CA - så DU føler, at det er en A-kasse, som støtter, vejleder i og forstår dine problemstillinger - uanset om du er i job eller ej.

CA skal fortsat være en A-kasse, hvor medlemmerne kommer i første række, og hvor fokus skal være på at hjælpe det enkelte medlem bedst muligt – uanset aktuelle jobsituation -  videre i arbejdslivet. Jeg vil arbejde for at CA i endnu højere grad lever op til deres rygte, som en af de bedste A-kasser i Danmark.

 

Marcello Castrone

52 år, Kgs. Lyngby
Seneste uddannelse: cand.merc.
Nuværende stilling: Økonomikonsulent

Det vil jeg arbejde for i CA:
Som din repræsentant i CA vil jeg især arbejde for at udvikle CA's tilbud til det fremtidige arbejdsmarked. Antallet af selvstændige, iværksættere, freelancere og deltidsansatte er stigende. Det nye dagpengesystem der træder i kraft til efteråret er et udtryk for et arbejdsmarked i forandring.

Konstante forandringer stiller nye og anderledes krav til CA som udover at være a-kasse også tilbyder sine medlemmer nyttige værktøjer og viden om blandt andet karriereudvikling.

Sammen med dine input vil jeg gøre CA endnu mere attraktiv i form af opdaterede, relevante og konkurrencedygtige tilbud. Jeg vil bringe mine erfaringer i spil, når jeg sammen med det øvrige repræsentantskab indgår i sparringen med bestyrelsen. Det gælder både for at fortsætte en sikker og effektiv drift samt skabe den langsigtede strategi. Jeg vil arbejde seriøst og gøre mit bedste for at være dit bindeled til bestyrelsen, når jeg viderebringer det der giver værdi for dig som medlem af CA.

Jeg er til daglig konsulent i Beskæftigelsesforvaltningen i Københavns Kommune og understøtter akademikerne i at komme hurtigere i job blandt andet ved at give dem værktøjer til at starte som iværksættere. Ved siden af mit job som konsulent er jeg for øvrigt også iværksætter og driver selvstændig virksomhed.

 

Reni Nielsen

50 år, Gentofte
Seneste uddannelse: MSc. i Accounting, Strategy og Control fra CBS
Nuværende stilling: Økonom i Region Hovedstaden, Center for Ejendomme

Det vil jeg arbejde for i CA:
Stærk HR og økonomi profil, der kender hele paletten fra stillingsopslaget til ansættelseskontrakten og lønaftalen.
Jeg bor i Gentofte og har en dreng i HTX H.C. Ørsted Lyngby. Min fritid går blandt andet med kvalitetstid sammen med familien, biograf, teater eller musik ture. Udforske København som kulturby og finde plads i kalenderen til en god restaurant oplevelse med familie og venner. Jeg elsker science-fiction bøger og film og er lidt nørdet, når jeg kommer til at diskutere filmatiseringer af kendte værker.
Som person er jeg udadvendt og uformel. Arbejdsmæssigt er kendetegnet for mig, at jeg har høj drive, er resultatorienteret og har handlekraft.
Jeg er Tillidsrepræsentant Suppleant i Center for Ejendomme og tidligere bestyrelsesmedlem i en organisation for multikulturelle forretningskvinder, samt bestyrelsesmedlem i en skole.
Jeg brænder for initiativer, der styrker vores medlemmers ambitioner i deres karrierevalg og vil meget gerne se workshops og karriere events, der fremmer positive ambitioner. Specielt er jeg interesseret i at se, hvordan vi kan tiltrække flere nye medlemmer med internationale kompetencer. Jeg kan bidrage med viden og erfaring både fra den private og den offentlige sektor, specifikt der hvor ideer, viden og sparring skal udmøntes til strategiske beslutninger og en handleplan.

 

Martin Kyed Olsen

36 år, Hvidovre 
Seneste uddannelse: Cand.Merc.EMF
Nuværende stilling: Jobsøgende

Det vil jeg arbejde for i CA:
Jeg har valgt at stille op til CA's repræsentantskab, idet jeg brænder for foreningsarbejde - jeg har i en længere årrække været med i min boligejerforenings bestyrelse, som både formand og som menigt medlem.
Derudover er jeg frivillig leder i en fodboldklub.

Jeg har været medlem af CA i ca. 10 år og i den periode benyttet mig af mange af de tilbud som CA tilbyder sine medlemmer, både kurser og gå-hjem-møder. CA er en god A-kasse.

Jeg vil være med til at gøre CA endnu bedre. Vi har som medlem af CA en unik mulighed for at være med til at præge, hvordan ”indholdet” i CA skal være. Det vil jeg gerne være med til at sætte mit aftryk på.

Jeg vil være med til at skabe gode rammevilkår for medlemmerne i CA, såvel dem der er ledige, som dem der er i job. Derudover vil jeg arbejde for, at CA får flere medlemmer som derved kan få del i den vifte af tilbud, som CA tilbyder sine medlemmer.

 

Anders Fich

51 år, Virum
Seneste uddannelse: Cand.Merc.
Nuværende stilling: Konsulent

Det vil jeg arbejde for i CA:
CA skal være en aktiv samarbejdspartner for medlemmer både i og uden job. Gennem tilbud og sparring skal CA sikre sine medlemmer faglig og personligudvikling, så det enkelte medlem kan fastholde og udbygge sin værdi på arbejdsmarkedet gennem hele livet. I et arbejdsmarked med bl.a. flere projektansættelser, skal CA tilbyde relevante servicetilbud, så medlemmerne kan få de rette værktøjer og kompetencer.
Det vil jeg rigtig gerne arbejde for. Jeg er selvstændig konsulent og har arbejdet i forskellige lederroller i den finansielle sektor gennem flere år.

 

Bjarne Petersen

56 år, Kongens Lyngby 
Seneste uddannelse: Cand. Merc.
Nuværende stilling: Ledig - tidligere Head of PR Nordic

Det vil jeg arbejde for i CA:
Jeg oplever CA som en professionel a-kasse og karrierepartner, som jeg gerne vil bruge energi på at udvikle yderligere. CA skal være a-kassen, der bedst af alle sørger for at holde sine medlemmer i arbejde gennem udviklende kurser og andre relevante aktiviteter, og som hurtigt bringer medlemmerne i job igen, når den situation opstår.

To væsentlige punkter jeg ønsker at sætte på dagsordenen:
•       Løbende udvikling af nye tilbud og med øget målretning mod hhv. de unge og nyuddannede og 50+ medlemmerne, som har meget forskellige behov.
•       Øget opmærksomhed på de mange gode tilbud der allerede er til medlemmerne, men som erfaringsmæssigt ikke opdages i særlig høj grad af alle de medlemmer, der er i arbejde. Det kræver en gentænkning/øget digitalisering af kommunikationen og en mere effektiv håndtering af medlemsdatabasen. Parallelt skal kommunikation til potentielle medlemmer øges for at skabe den planlagte vækst.

Jeg er uddannet cand.merc. med baggrund inden for salg/marketing, forretningsudvikling og kommunikation. Jeg er lige nu ledig og kommer senest fra jobs som Nordic Head of PR og marketingdirektør, og mener at jeg har gode ting at byde ind med til bestyrelsesarbejdet for at udvikle CA i retning af vækst og tilfredse medlemmer.

 

Christian Guldberg Madsen

29 år, Vanløse
Seneste uddannelse: Cand.mag. i kommunikation
Nuværende stilling: Projektkonsulent

Det vil jeg arbejde for i CA:
29 år og bor i Vanløse med min kæreste.

Jeg er sports- og kulturnørd og elsker at besøge anderledes lande – senest rundture i Letland og Jordan.

Dykker så ofte, jeg kan komme til det, og ellers trives jeg med Dire Straits eller Queen i ørerne.

Selvom jeg har en klar kommunikationsbaggrund, holder jeg mig ikke til det område og søger altid at udforske områder, hvor jeg er på udebane – er bla. ved at lære arabisk.

Som bestyrelsesmedlem vil jeg arbejde for flere og bedre kurser - også til de, der er i beskæftigelse.
  Det skal være kurser i:
-       Kulturforståelse (herunder andre faggrupper)
-       Godt gruppearbejde på arbejdspladsen
-       Mentaltræning

Desuden ønsker jeg at arbejde for, at man hos CA får mulighed for at tage uddannelsesmoduler, som man kan bygge på over flere år – fx leder- og projektlederuddannelser.

Jeg mener derudover, at man bør styrke netværksmulighederne hos CA ved at styrke det sociale, så a-kassen ikke kun er noget, man møder af nød. Men også fordi man kan finde et socialt tilhørsforhold – torsdagscafe, regionsmøder og netværksgrupper som eksempler.

Det skal nok blive godt ☺

 

Klik her for at komme til stemmesedlen > (kræver NemID. Vær tålmodig, siden loader lidt langtsomt).